جدی میگی داداش ؟؟؟؟؟؟؟
برو کیانپارس رسید رو ببر بشون نشون بده...... واقعا" کــــــــه..................
برای من دو سال پیش رفتم ثبت نام کردم روز پنجشنبه بود بعد از 1 ساعت خطم رانژه شد شنبه ساعت 8 اومد برام یوزرم رو فعال کرد![]()
جدی میگی داداش ؟؟؟؟؟؟؟
برو کیانپارس رسید رو ببر بشون نشون بده...... واقعا" کــــــــه..................
برای من دو سال پیش رفتم ثبت نام کردم روز پنجشنبه بود بعد از 1 ساعت خطم رانژه شد شنبه ساعت 8 اومد برام یوزرم رو فعال کرد![]()
مشکل چیه؟
کدوم چراغ مودم خاموشه؟
منظورم خط تلفن بود نه اینترنت...البته الان یک سال و نیم میشه دقیقش...چون نوروز سال 91 رفتم درخواست دادم .
به نظر شما اگر 1مگ رو روی 17مگ ببندن خوبه؟قبلا 2مگ داشتم downstream:3071 بود و شب و روز سرعتم یکی بود اما این ماه 1مگ گرفتم downstream:17000 شد و برا دانلود شبانه سرعت میاد پایین .به نظر شما دلیلش همین هست؟
من یک مگ محدود دارم.... برای من اینجوری بستن... چطوره؟
![]()
من حدس میزنم شما افت سرعت شبانه نداشته باشی چون رو 1مگ بستن اما متاسفانه مال من روی 17مگ هست که روز ها سرعت عالی و شبها کند و 110kB به پایین وقطعی زیاد
Last edited by farshad0123; 27-08-2013 at 12:56.
مودمو ریست کردم دوباره نصبش کردم وصل شد![]()
زنگ زدم به پشتیبانی الکی گفتم سرعت سرور داخلی 10 و خارجی 20 گفت بهم عصر زنگ بزن بهم بگو تا ببرمش بالا![]()
بهش بگم چی رو ببره بالا و چی رو بیاره پایین ؟
قبلا که 256 داشتم بهش گفتم سرعتو ببر بالا سرعتو برد بالا![]()
یه چیز دیگه
vci و vpi خود به خود بعضی وقتها عوض میشه و من مجبورم دوباره کانفیگ کنم مودمو
دلیلش چیه ؟
کسی هست این مشکلو داشته باشه ؟
دیگه جدیدا" به راحتی پهنای باند رو میبرن بالا ولــــــــــــــــی برای دانلود شبانه با اکانتینگ محدود میکنن مثلا" برای من روی دو مگه ولی شبا همون یه مگه خودمو بم میده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)