شرمنده "عمو محسن" ، کجا شنیدید شما ؟ من که از خبرگزاری گل خبرو فهمیدم . جایه دیگه هم گفته ؟
بله
خير
شرمنده "عمو محسن" ، کجا شنیدید شما ؟ من که از خبرگزاری گل خبرو فهمیدم . جایه دیگه هم گفته ؟
از یه تیم ای که تازه اومده لیگ اینا چی میخوان ؟؟ اصلا اینا این 8 سالی که تیم تو لیگ نبود ، کدوم گوری بودن ؟؟؟؟!!!
تیم ای تازه اومده لیگ و بازکنانش هم جوونن ، الان 7 اوم لیگه و تا تیم 4 اوم فقط 1 امتیاز اختلاف داره و با صدر هم 7 امتیاز !!!
متاسفم ...
این کمالوند بوده که تونست تیم رو بدون بازیکن خاصی بیاره تو لیگ و تمام تیم هارو تو تبریز متوقف کنه و ...
Last edited by mf.designing; 04-12-2009 at 17:18.
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي گفت: به دليل بيمهريهايي كه ميبينم، ديگر در تبريز كار نخواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فراز كمالوند پس از برتري 3 بر يك مقابل صباي قم اظهار داشت: در مورد داوري صحبت نميكنم. متاسفانه برخي ها در مورد تراكتورسازي بيرحمانه انتقاد ميكنند و با اين وضعيت ديگر در تبريز كار نميكنم و از هفته آينده روي نيمكت تراكتورسازي نخواهم نشست.
وي ادامه داد: در زماني كه تراكتورسازي در ليگ دسته اول حضور داشت و موقعيت خوبي هم نداشت، تيم را تحويل گرفتم و قول دادم اين تيم را به ليگ برتر بياورم و خوشحالم كه به قول خود عمل كردم، اما در حال حاضر بيرحميهايي را نسبت به خود ميبينم و احساس ميكنم برخي ها نميخواهند من در تبريز كار كنم.
كمالوند ادامه داد: هفته گذشته پس از ديدار با صبا ميخواستم استعفا كنم، اما پس از آن بازي همه ميگفتند كمالوند به دليل اينكه مساوي كرده استعفا كرده است.
سرمربي تراكتورسازي تاكيد كرد: من از كساني كه انتقاد ميكنند ميخواهم شخص مورد نظر خود را بياورند تا بتواند تراكتورسازي را قهرمان كند.
نـــــه !
آخه برای چی ؟!
همینجوری که نمیشه .....
نباید این طوری میرفت
فکر کنم به مطلبی که در سایت هوادارن قرار داده شده بود ربط داشته باشد . چون دوستان در سایت هواداران به این موضوع بدجوری اعتراض می کردند .
من فکر نمیکنم که هواداران و مدیریت تیم اجازه دهند تا کمالوند برود . چون واقعا ارزش خودشو نشون داده و اگر این کار انجام بشه نهایت ظلم و بی مهری به یک مربی لیگ برتری است .
کمالوند خوب بلده بنفع تیمش خبرسازی کنه!!![]()
اوایل به قلعه نویی درس پس میداد حالا داره ازش جلو میزنه!
امیدوارم که کمالوند تو تراکتور بمونه... این طور که پیداست، مشکلات تراکتور در درجه اول زیر سر شفق هستش... هر چند خدا میدونه... بیخیال!
یاعلی
منم تا حدودی قبول دارم ! به نظر من خواسته که اون ...هارو متوجه ...ایشون بکنه !!کمالوند خوب بلده بنفع تیمش خبرسازی کنه!!![]()
اوایل به قلعه نویی درس پس میداد حالا داره ازش جلو میزنه!احتمالا موندگاره و ...
کمالوند هر کی که باشه فقط یه چیز مهمه اونم اینه که تیمو تا حالا ( جز چند تا که اونم طبیعیه ) خوب هدایت کرده و این همون خواسته ی هواداراس .
امیدوارم بمونه .... تغییر مربی الان میتونه راحت به تیم ضربه بزرگی بزنه .
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي گفت: در حال حاضر تيم خوب نتيجه ميگيرد و با استعفاي كمالوند موافقت نخواهم كرد.
ناصر شفق در مورد استفاي فراز كمالوند پس از پيروزي 3 بر يك مقابل صباي قم اظهار داشت: زياد در جريان اين خبر نيستم و اگر اين موضوع صحت داشته باشد، با آن موافقت نميكنم و كمالوند همچنان به كار خود ادامه خواهد داد.
وي ادامه داد: بايد در جلسهاي كه در آينده خواهيم داشت، در اين مورد صحبت كنيم و مسايل به وجود آمده پيرامون تراكتورسازي را بررسي كنيم.
مديرعامل تراكتورسازي تاكيد كرد: مسلماً حاشيهها روي كمالوند فشار آورده است كه اين صحبتها را انجام داد و اميدوارم با صحبتهايي كه انجام خواهيم داد، اين مشكل حل شود.
Last edited by Kaptian Black; 04-12-2009 at 22:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)