تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1185 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام من امروز بادی کوروس ysl رو تست کردم هنگ کردم!مارلی پگاسوس= کپی برابر اصل بادی کوروس!عطر بنفش مارلی هم= کپی برابر اصل کوروس! از هر دو هم بشدت بدم میاد گلاب به روتون وقتی بو میکنم دلپیچه میگیرم!! آخه ysl چه فکری کرده اینا رو تولید کرده!(-: میدونم هر جفتش هم طرفدار زیاد داره!!
    در مورد عطرهای مارلی با اون قیمتهای فضایی فکر میکنم تبلیغات خیلی زیادی شده و خیلی بیشتر از اونی که هست بهش پرداختن و همزمان تعداد زیادیشو تو بازار ریختن. فکر میکنم ارزشش خیلی کمتر از قیمت بازارش باشه.چون یه برند پدر مادر داری نیست.بنظر من تو اون رنج فقط کرید خوبه.وگرنه دیور و شنل هم با قیمتهای فعلیشون اصلا ارزش خرید ندارن چه برسه به مارلی با اون عطرهای سنگینش

2. 4 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان - خیلی زود میخوام یه ادوکلن بخرم و با توجه به چیزهایی که شنیدم نظرم رو این برندا و مدلاست:

فارغ از فصل(تابستون،زمستون و ...) لطفا نظرتون رو راجب چند عطر زیر بدبد(اولویت هام به ترتیب پخش بو،موندگاری،خاص بودن)

اگه لطف کنید و مقایسه کاملی داشته باشید که ممنون میشم

D&G - The One Gentlman

D&G - The One

Carolina Herrera Chic

DKNY MEN

Deseo For Men

Diesel - Fuel For Life Denim

CK One

Porrsche Designe Essense

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان - خیلی زود میخوام یه ادوکلن بخرم و با توجه به چیزهایی که شنیدم نظرم رو این برندا و مدلاست:

فارغ از فصل(تابستون،زمستون و ...) لطفا نظرتون رو راجب چند عطر زیر بدبد(اولویت هام به ترتیب پخش بو،موندگاری،خاص بودن)

D&G - The One Gentlman

D&G - The One

Carolina Herrera Chic

DKNY MEN

Deseo For Men

CK One

Porrsche Designe Essense
    دوان جنتلمن: رایحه اش پیچیده هست و کم شیرین و ملایم. شیرینی کمش هم از وانیل هست. خوش بو هست ولی متاسفانه موندگاریش خیلی ضعیف هست و پخش بوش بدتر.

د وان: اولش کمی تند و کمی خنک هست ولی به مرور رو به گرمی میره. بوش خاص هست ولی متاسفانه موندگاری قابل قبولی نداره ولی بهتر از جنتلمن هست

چیک: ابتدا تند و خنک هست که این هم به مرور از خنکیش کم میشه تا به حالتی از اسپایس و گرم تبدیل میشه. رایحه اولش فوق العاده خوش بو هست و ترکیبی از هندوانه و ادویه جات هست. خیلی باکلاس هست و هوش از سر خانومها میپرونه! پخش بوش عالی هست و موندگاری در حد قابل قبول. بوش فوق العاده هست. البته اینا که گفتم در مورد نمونه اصل و قدیمیش هست چون تقلبیش مثل نقل و نبات ریخته. چون جدیداش اصلا پخش بو ندارند و دیگه تو هیچ مغازه و یا سایتی از اون نمونه اولیش پیدا نمیکنید

دونا کاران: منظورتون کدوم نمونه هست؟ اگر نظرتون روی اونی هست که شیشه چهار گوش و لوزی مانند داره: خنک و تند و ادویه ایی. اولش کمی حالت دارویی داره ولی بعد خوب میشه. موندگاریش هم عالی هست و پخش بوش قابل قبول. بوش در کل خیلی خاص نیست ولی خب عادی هم نیست

دسو: خنک و جنگلی و با طراوت. جز ادکنهای تلخ و خنک هست. پخش بوش بهتر از موندگاریش هست

دیزل: به نظر من رایحه این ادکلن کمی زنونه میزنه و فروتی هست. برای کسی که دنبال ادکلن خاص میگرده اصلا مناسب نیست

سی کی وان: خنک و فرش و مرکباتی هست که در ادامه کمی فرورال میشه. موندگاریش و پخش بوش هم قابل قبول هست ولی خب خاص نیست ولی برای مصرف روزانه جز بهترینهاست

امیدوارم مفید واقع شده باشه

5. 8 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوان جنتلمن: رایحه اش پیچیده هست و کم شیرین و ملایم. شیرینی کمش هم از وانیل هست. خوش بو هست ولی متاسفانه موندگاریش خیلی ضعیف هست و پخش بوش بدتر.

د وان: اولش کمی تند و کمی خنک هست ولی به مرور رو به گرمی میره. بوش خاص هست ولی متاسفانه موندگاری قابل قبولی نداره ولی بهتر از جنتلمن هست

چیک: ابتدا تند و خنک هست که این هم به مرور از خنکیش کم میشه تا به حالتی از اسپایس و گرم تبدیل میشه. رایحه اولش فوق العاده خوش بو هست و ترکیبی از هندوانه و ادویه جات هست. خیلی باکلاس هست و هوش از سر خانومها میپرونه! پخش بوش عالی هست و موندگاری در حد قابل قبول. بوش فوق العاده هست. البته اینا که گفتم در مورد نمونه اصل و قدیمیش هست چون تقلبیش مثل نقل و نبات ریخته. چون جدیداش اصلا پخش بو ندارند و دیگه تو هیچ مغازه و یا سایتی از اون نمونه اولیش پیدا نمیکنید

دونا کاران: منظورتون کدوم نمونه هست؟ اگر نظرتون روی اونی هست که شیشه چهار گوش و لوزی مانند داره: خنک و تند و ادویه ایی. اولش کمی حالت دارویی داره ولی بعد خوب میشه. موندگاریش هم عالی هست و پخش بوش قابل قبول. بوش در کل خیلی خاص نیست ولی خب عادی هم نیست

دسو: خنک و جنگلی و با طراوت. جز ادکنهای تلخ و خنک هست. پخش بوش بهتر از موندگاریش هست

دیزل: به نظر من رایحه این ادکلن کمی زنونه میزنه و فروتی هست. برای کسی که دنبال ادکلن خاص میگرده اصلا مناسب نیست

سی کی وان: خنک و فرش و مرکباتی هست که در ادامه کمی فرورال میشه. موندگاریش و پخش بوش هم قابل قبول هست ولی خب خاص نیست ولی برای مصرف روزانه جز بهترینهاست

امیدوارم مفید واقع شده باشه
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین

اما برام عجیبه تعریف The One Gentleman رو زیاد شنیده بودم! به لینک زیر یه سری بزنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اما برام عجیبه تعریف The One Gentleman رو زیاد شنیده بودم! به لینک زیر یه سری بزنید:

بله درست میفرمایید خیلی خوش بو هست ولی متاسفانه نه موندگاری و نه پخش بو. سعی کنید حتما تست کنید

9. این کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه چیزی هم در مورد مطالب این سایت براتون بگم که توضیحاتشو از وبلاگ خانم فرزین نیا در این سایت کپی میکنه و تمام نظرات و مقالاتش فقط یک نظر شخصی اون خانم هست

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

D&G - The One Gentlman

D&G - The One

Carolina Herrera Chic

DKNY MEN

Deseo For Men

CK One

Porrsche Designe Essense
    دوان جنتلمن فوق العاده خوشبوست به نظر من.حیف واقعا حیف که نه موندگاری داره و نه پخش بو.دوان معمولی هم که بوی صابون لوکس جدید ها رو میده یکم.یکم هم امپریال لیدر نارنجی

اگه خاص میخوای آرمانی کد رو تست کن.

سی کی وان هم واقعا ارزش خرید داره .بعضیا میگن بوش صابونیه ولی خب این صابون با اون صابون خیلی فرق داره.

12. 7 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

در تکمیل صحبت دوستان در مورد دانا کارن من(که شیشه لوزی داره)اولش تند و چوبیه و به مرور بوی وانیل خودشو نشون میده و رو به گرمی و شیرینی میره.بنظرم اصلا مناسب فصل نیس چون خودم دارمش.

اگر خنک با پخش خوب میخوای اینا رو تست کن. سداکشن این بلک از آنتونیو باندراس 50 تومن.بلک از کنت کول55 تومن .لنوین له هوم اسپورت 55 وبولگاری من حدود 90 تومن.د سه او و سی کی وان هم که تولیستت هست مناسبن.به ترتیب 65 و 60 قیمت دارم

ژیوانشی پای نئو هم خیلی عالیه و کاملا مناسب فصل حتما تستش کن بین 85 تا 90 قیمت دارم.هرچی بیشتر میزنم بیشتر ازش خوشم میاد!
    Last edited by nadermatin; 12-07-2012 at 11:42.

14. 5 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nimanek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز اکثراٌ بو بد از عرق زیر بقل است که با استفاده از یک مام ضد عرق و خوشبو کنند بو بدن در فصل گرما کم میشود

اسانس های روغنی قابل رغابت با ادکلن و اسپری است مثلاٌ آزارو بلک

بعد از اصلاح میتوانی از افتر شیو استفاده کنی

ادکلن محبوب من اینسترکش فرانسوی که قیمتش مناسب بوش خوبه

16. این کاربر از nimanek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها نظرتون درباره A*Men Thierry Mugler چیه ؟ ( بوش ؟ پخش بو ؟ )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •