باید بسیجی فعال داشته باشی و کارت سبز و اینا و پارتی!
باید بسیجی فعال داشته باشی و کارت سبز و اینا و پارتی!
برا امریه اقدام کردین؟
اگه امریه و یا پذیرش سپاه بخواین بشین مصاحبه داره. ادرس داده دیگه پس میدونی کجا کارت دارن.![]()
سلامنوشته شده توسط Mostafa.yey
سلام دوستان
من در حال حاضر دانشجو هستم و مدرک کاردانی کامپیوتر هم دارم. آموزش تکمیلی سپاه ثبت نام کردم و الان هم دوره آموزشی شروع شده.
می خوام وقتی دوره آموزشی تمام شد انصراف بدم و برم خدمت با مدرک کاردانی.
1- من چندین سال سابقه بیماری تیرویید داشتم و الان هم چند سالی میشه که پیگیری نمی کنم ولی میدونم که دارم چون علائمش هست. قدم هست 179 و وزن من 53 کیلو هست. می تونم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و احتمال اینکه معاف بشم هست یا نه؟
2-میتونم زمانی که دانشجو هستم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم؟
3- اگر پاسخ سوال دو منفی هست میشه مرخصی تحصیلی گرفت و واسه معافیت پزشکا اقدام کرد؟
4-بعد آموزش تکمیلی و دریافت کارت سبز و انصراف از دانشگاه باید چکار کنم تا سپاه بیفتم اونم تو شهر خودمون به علت شغلم. خیلی واسم مهمه که سپاه بیفتم و تو شهر خودم باشم.
ممنون
ج سوال اول:معافیت لاغری و چاقی بیش ازحد ملغا شده.
ج سوال دوم: خیر درزمان تحصیل امکان دریافت معافیت پزشکی نیست ولی معافیت کفالت امکان پذیره.
ج سوال سوم: در صورت اخذ مرخصی حتما باید معافیت تحصیلی لغو بشه در این صورت امکان دریافت معافیت پزشکی هست.
ج سوال چهارم: شما بعد از انصراف و ارسال دفترچه و مشخص شدن تاریخ اعزام باید حداقل دو ماه قبلش به ناحیه سپاه شهرتون مراجعه کنید. توضیحات بیشتر تو این پست.
گرفتن پذیرش ازسپاه برای سربازی- مراحل و شرایط
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه .
فقط از سپاه پذیرش گرفته بودم ، اونم خودم این کارو نکرده بودم و قطعی نیست .
آدرس داده پادگان شهید نظران ، میدان سبلان نرسیده به چهار راه قصر . ماله سپاهه ؟
امروز رفتم پیداش کردم و فردا هم باید برم برا مصاحبه .
از دژبان پرسیدم گفت اگه قبولت کنن 5 ،6 ساعتی کار داری .
شما میدونی چه طوری هست چی میپرسن ؟
ظاهر هم باید عادی باشه ؟
کسی جواب اینو میدونه؟![]()
با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز، از همه شما خواهش می کنم که به سوالاتم جواب بدین:
1. من 6 سال سابقه فعال بسیج و گواهی تکمیلی رو دارم. آیا این موضوع حقیقت داره که در صورت خدمت در ارتش و نیروی انتظامی 6 ماه کسر خدمت بسیج و در صورت خدمت در سپاه 4ماه کسر خدمت و 2 ماه کفایت از آموزش به فرد تعلق می گیره؟ قبلا که کفایت از آموزش از کسر خدمت جدا بود.
2. من کسر خدمت جبهه پدرم 9 ماه و 18 روزه که در سیستم نظام وظیفه ثبت شده، میشه کسر خدمت بسیج رو بعد از اومدن برگ سبز و نزدیکای روز اعزام بگیرم یا حتما باید موقع تحویل سایر مدارک به پلیس +10 تحویل بدم؟ آخه من میخوام پذیرش سپاه بگیرم و طبق شنیده ها در صورت داشتن کسری زیاد با پذیرش موافقت نمیشه؟
ممنون
بله پادگان شهیدنظران از سپاه هست.
ازشما یه ازمون عقیدتی میگیرن ویه کارنامه براتون صادرمیشه.(این امتحان شامل: احکام. ازنماز و روزه تا قرائت قران. شکیات نماز ومباحث نمازجماعت و جمعه و مسائل سیاسی اجتماعی و تائید صلاحیت اخلاقی والتزام عملی به اصول قانون اساسی و ولایت فقیه).
ج سوال آخر : پ ن پ ظاهرباید فشن باشه!!!
طبق قانون سپاه پاسداران تراشیدن محاسن و یا کوتاه کردن کمتر از نمره 4 برای نیروهای وظیفه (سربازان) و پاسداران ممنوعه طبق قانون به این تخلف رسیدگی میشه. پس از اینکار هم خودداری کنید.
نکته : ذکرموارد بالا در حالت سختگیرانه هست و معمولا صرفا اشنایی به احکام عمومی و قرائت صحیح قران برای گزینش کفایت میکنه.
ج سوال اول: خیر اون عزیزی که گفته هنوز برج 12 تکمیل نشده از بابت تجربه فرمودن. و حرفشون فکر میکنم کاملا صحیح باشه.نوشته شده توسط Sub007
دوستان یه سوالی:
دفاتر پلیس +۱۰ میدونن چه تعدادی دیگه برای اعزام توی یه ماه خاص جا هست؟
من دیروز رفتم مدارک رو ارسال کنم بهم گفت چون هنوز ۱۲/۱ جای خالی داره هر کی بیاد اعزامش میفته ۱۲/۱.
ما این تعداد رو خودمون هم میتونیم از جایی بفهمیم؟
بعد این جای خالی که به من گفت برای سراسر کشور حساب میشه دیگه؟
ج سوال دوم : خیر
ج سوال سوم: چی بگم والا فکر نکنم به درد بخوره بدونین برای سراسر کشور حساب میشه یا نه.سوالی بهتری بپرس داداش![]()
ج سوال اول:بله.حداکثر میزان کسری بسیج 6 ماه هست و درصورت پذیرش درسپاه میشه (دوره آموزش+4 ماه کسر از سنوات)و درارتش و نیروانتظامی(6ماه کسیری و باید حتما دوره آموزشی تشریف ببرین).
ج سوال دوم: میزان کسری شما ربطی پذیرش و یا عدم پذیرش در سپاه نداره.شما میتونین حتی درحین خدمت برای دریافت کسری چه بسیجی و چه جبه اقدامکنین.
سلام. بنده جمعه همین هفته فرجه 6 ماه بعد از فراغت تحصیلیم به اتمام میرسه و فقط 4 شنبه یا 5 شنبه فرصت دارم که مدارک اعزامم رو به پلیس 10+ تحویل بدم. مشکلم اینه که متاسفانه هنوز تو بانک سپه حساب باز نکردم و در نتیجه کارت عابرم چند روزی طول میکشه تا آماده بشه.. در این زمینه بنده بسیار نگران هستم.. اگر بجای شماره کارت عابر، شماره حساب معمولی سپه رو تو فرم شماره 1 درج کنم مشکلی ایجاد میشه؟ میشه پلیس 10+ رو در این مورد قانع کرد یا اینکه به دردسر افتادم؟ :cry:
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)