تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1783 اولاول ... 18858863867868468568668768868969069169269873878811881688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 1 مگ دارم سرعت شبانه بین 30-60 متغیره
    روزانه هم از 60-70 بالاتر نمیره

جالبه زمانی که 128 داشتم همین اش و همین کاسه بود

تمام سرویس صبا سرعتشون الان یکی هستن

پس به همه توصیه می کنم اصلا سرویس بالاتر از 128 نگیرین چون تفاوتی و 512 و 1 مگ نداره فقط اسمش تو پنلتون عوض میشه سرعت همونه

پولتون نریزین تو شکم این بیشرفا عوضیها 2 ماه دارن میگن این هفته اون هفته می کنن بازم درست نشده

2. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من که روزانه شبانم فرق نداره رو 5 کیلو بایته اگه شنبه دزست نشه یه حال اساسی بهشون میدم

4. 2 کاربر از helllife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من روزانه 230 kb ولی شبانه 15 بالاتر نمیاد

6. 3 کاربر از ronaldinho36 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا جای تاسف داره که ما تو یه مساله به این کوچیکی نمی توتیم با هم هماهنگ باشیم و همه باهم از صبانت بریم

جالب تو المان مردم شب خوابیدن صبح بلند شدن دیدن شیر 1 یورو شده 1.5 یورو مردمم تصمیم گرفتن تا 1 هفته اصلا شیر نخرن

اخرشم نخست وزیر المان به غلط کردن افتاد و اومد جلوی تلویزیون و از مردم به خاطر گرونی شیر عذر خواهی کرد

و مجبور شدن قیمت به 1 یورو برگردونن

8. 3 کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه

پس از این که شرکت محترم و مشتری مدار و فهیم صبانت در یک حرکت پرارزش اقدام به ارتقا ( شما بخوانید کاهش)سرویس های خود به مشتریان و بهبود کیفیت اینترنت شبانه مشترکان نمود و سرعت ایشان را از 220 به 16 ارتقا داد و در راستای این ایده ، امروز نیز با یک حرکت ارزشمند سرعت اینترنت روزانه نیز به یک سوم قبل ارتقا داده شد باشد که کاربران شکر گزار این نعمت باشند و دیگر به اینترنت دول کافر غربی به چشم حسرت ننگرند . لذا در همین مکان و در همین زمان از کلیه مسئولین اعم از مدیر عامل، هیئت مدیره، کارکنان بخش فروش، کارکنان بخش فنی، کارکنان بخش غیر فنی، کارکنان بخش ضربه فنی و هچنین کارکنان بخش پشتیبانی شرکت که با تدبیر و درایت این تغییرات را ایجاد کرده و این گذار از اینترنت کم سرعت قبلی به پرسرعت فعلی را انجام داده و کلیه کاربران را با این حرکت شجاعانه ضربه فنی نمودند تشکر کرده و از همینجا از مسئولین مربوطه تقاضا مندیم نسبت به تشویق این عزیزان و اهدای مدال مشتری مداری ،اقدامات لازم و مقتضی را مبذول فرمایند.
    حال که به شکر ایزد منان به این سطح از فن آوری و رشد چشمگیر سرعت رسیده ایم در حالی که دیگر کشورهای عقب مانده اینترنت را بر روی فیبر نوری آن هم با سرعت 1 گیگ عرضه می نمایند ، ما با یک حرکت پیش رونده و رو به جلو به فن آوری دیال آپ رسیده ایم و همه آنان را با یک گام بلند پشت سر گذاشته ایم لذا از این عزیزان خواهشمندیم این حرکت ها را متوقف ننموده و همچنان به این پیشرفت ها ادامه دهند و باشد که روزی برای ارسال ایمیل از گاری های اسبی پرسرعت و خدا را چه دیدید شاید هم فوق پر سرعت و بازم خدا را چه دیدید شاید با سرعت نور استفاده نماییم و به این سطح از تکنولوژی دست بیابیم که البته با این پرسنل فنی و این مشتری مداری بعید نیز به نظر نمیرسد.

اصلا هم خنده دار نیست آهای شما دوست عزیز چرا پوزخند میزنی ؟ نبینم دیگه بخندی ها اااا ..... آفرین

10. 6 کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من دیشب شبانه گداشتم دانلود صبح پاشدم دیدم 70 مگابایت کم کرده از حجمم
    دوستانی که قبلا این اتفاق براشون افتاده بود زنگ زدن پشتیبانی یا واحد فروش؟؟؟ حجمی که از جسابتون کم شده بود رو برگردوندن؟؟؟
    =========
    الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم میگه انداخته دیگه نمی دونم
    من با وایرلس دانلود میکنم و مودمم هم اتوماتیک کانکت ولی روی ساعت 6 تنظیم شده که هر دوز سیستم خاموش میشه ولی مودم رون میمونه که مثلا امروز 2-3 ساعت بعد مودمو خاموش کردم وقتی بیدار شدم صبی الان ایشون میگن خوب حتما دانلود مرده دیگه میگم ساعت 6 سیستمم خاموش شده هر روز همینه برنامه خاموش میشه میگه ما از کجا بدونیم ....بعد گفت خداحافظ واقعا نمی دونم این شعور کارکنان صبا در چه حد
    دوستان الان چی کار کنم بنده ؟؟ کار نمی شه کرد؟؟؟ اگه بخواد هر روز اینقد کم کنه که حجمی نمی مونه واسم
    Last edited by starn; 02-08-2012 at 13:22.

12. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان جدای از اینکه اینترنت شبانه دیگه اصن اینترنت حساب نمیشه با این سرعت آشغال و اینترنت روزانه مون هم سرعتش یک سوم قبل شده؛ یه سوال داشتم.
    می خواستم ببینم میشه با اکانت یکی دیگه روی خط خودمون به اینترنت وصل بشیم !؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان جدای از اینکه اینترنت شبانه دیگه اصن اینترنت حساب نمیشه با این سرعت آشغال و اینترنت روزانه مون هم سرعتش یک سوم قبل شده؛ یه سوال داشتم.
    می خواستم ببینم میشه با اکانت یکی دیگه روی خط خودمون به اینترنت وصل بشیم !؟
    منظورتون از یه اکانت دیگه چیه ؟
    اکانت مورد نظر صبانته یا نه ؟
    اگه اکانت مورد نظرت صبانت باشه با تغییر مک امکان پذیره
    روش های هـ- ک م تو اینترنت پره (کافیه تو انجمن آشیانه یه سرچ کوچیک کنی)
    یعنی اگه اکانت 2 مگ بزنی شبا سرعت دانلودت راحت رو 250 میره
    ولی اگه طرف شکایت کنه گیر پلیس فتا می افتی
    Last edited by ho3in2012; 02-08-2012 at 14:31.

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

واقعا جای تاسف داره که ما تو یه مساله به این کوچیکی نمی توتیم با هم هماهنگ باشیم و همه باهم از صبانت بریمجالب تو المان مردم شب خوابیدن صبح بلند شدن دیدن شیر 1 یورو شده 1.5 یورو مردمم تصمیم گرفتن تا 1 هفته اصلا شیر نخرناخرشم نخست وزیر المان به غلط کردن افتاد و اومد جلوی تلویزیون و از مردم به خاطر گرونی شیر عذر خواهی کرد و مجبور شدن قیمت به 1 یورو برگردونن
    دوست عزیز در کشور ما متأسفانه حداقل در مورد یک سوم مردم برعکسه . و البته همین عده کافین برای خراب کردن .
    مثلاً کافیه توی ماهو.اره به دروغ بگه مردم فلان میدون جمع شدن و شلوغ شده (مثل دوره ی خاتمی) . میبینی همون عده جاهل بدو میرن اونجا و واقعاً اونجا شلوغ میشه !
    یا کافیه ی رسانه ی دولتی انگلیس الکی بگه از فردا مرغ یا آب ! گرون میشه ! میبینی همون یک سوم بدو میریزن توی بازار و شروع میکنن به احتکار و در همون روز یهو واقعاً قحطی اون کالا میشه !
    وقتی میگی چرا ؟ میگه ای بابا مردم حق دارن دیگه !
    حالا به این مردم بیا بگو مردم آلمان اینجورن اونجورن اگه این جماعت جوگیر حالیشون شد .
    حالا اینا چه ربطی داره به تاپیک صبانت ؟ فقط آکوا جان میداند .
    Last edited by LightningII; 02-08-2012 at 14:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اقا این قضیه سرعت شبونه فکر کنم حالا حلا باشه حالا بگذریم بعضی از بچه ها قبلا حال میکردن وهر شب با 200 به بالا دانلود داشتن ولی برای من وخیلی ها دوسالی همین 30 بود یه دوهفته اخری شده بود 220 بعد هم که ماه رمضون شد دوباره شد 30 الانم که شده 15-20 با زور یه مدت شرکت داشت طرح یکسان کردن یوزر پسورد رو انجام میداد مثل همون دوسال پیش که مشتریاشون کم بود یه مدت سرعت رو بردند بالا و دوباره شده 30 الانم همین طرحه حالا شاید باز همون بچه ها مثل یه اقایی بود اینجا شبی 220 دانلود داشت شانسی دان داشته باشند ولی برای همه همین اش وکاسه اس روزانه هم دلشون نسوخته سرعت رو ثابت نگه داشتن حجم زودتر تموم بشه همین
    Last edited by azazaz; 02-08-2012 at 15:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •