تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1298 اولاول ... 1885886386786846856866876886896906916926987387881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من ميخوام طرح بهاري اينترنتي ثبت نام كنم ولي نياز به شماره توزيع خط داره اما من به قبض تلفنم دسترسي ندارم (المثني قبض را از دفتر خدمات ارتباطي گرفتم ولي شماره توزيع نداشت) حضوري هم رفتم مركز مخابرات خرازي ولي گفتن حتما بايد طرح بهاري اينترنتي ثبت نام كنيد...
    راهي براي دريافت شماره توزيع خط هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان سلام

من دیشب شبانه ی طرح بهاره رو تست کردم ، از نظر سرعت تفاوتی با روزش نداشت .

ولی ولی ولی ....

من دیشب 2400 MB دانلود کردم ولی با این که نوشته 99% رایگان ، از من 240 MB شارژ کم کرد ، یعنی 90% رایگان بود .
    من هم کفری شدم زنگ زدم 2020 ، قضیه رو که برای طرف تعریف کردم بعد از 15 دقیقه بالاخره به این نتیجه رسید که من درست میگم و سیستم اشتباه کرده ، بعدش هم گفت رسیدگی میکنیم و نتیجه رو اطلاع میدیم .

از دوستانی که طرح بهاره 99% رایگان رو گرفتن و براشون فعال شده خواهش میکنم همین امشب تست کنن که اگه اونها هم مشکل من رو داشتند ، 2020 رو زنگ کش کنیم

3. 2 کاربر از mrkh47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

عجب پس 10 مگ شد دو مگ حدس میزدم این مخابرات پدر مادر نداره

1- دوستان شبانه داره 1 ماهه ؟ از شارژتون چقدر کم شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خطوط شما فیبر نوری است ؟ تغییری در پورت شما اعمال نشده ؟ لطفا اسپید تست قرار بدید...
    بله فیبر نوری هستم.. نه بابا هیچ تغییری در پورت ایجاد نکردند و دان استریم مودمم از 5 سال پیش تا به حال هیچ تغییری نکرده و 2 مگ هست .. و از اول هم معلوم بود حالا ما که فیبر نوری هستیم و بهونه لازم برای عدم تغییر را دارند ولی تو صفحات قبلی دوستان گفتند که شب قبلش طرح بهاره را ثبت نام کردند و فردا صبحش بهشون زنگ زدند که طرحتون آماده هست..خب خود این موضوع نشان میده که عملا کاری به رانژه و پورت ندارند و فقط یک تغییر نرم افزاری در سیستم خودشان میدهند.. با این حال من زنگ زدم 2020 و یارو گفت پیگیری می کنیم... سرعت دانلود و اسپید تست هم از من دقیقا مثل زرین هست ( چه پینگ چه حداکثر سرعت) ولی اگر بعد شد یک عکس هم می گیرم..

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من ميخوام طرح بهاري اينترنتي ثبت نام كنم ولي نياز به شماره توزيع خط داره اما من به قبض تلفنم دسترسي ندارم (المثني قبض را از دفتر خدمات ارتباطي گرفتم ولي شماره توزيع نداشت) حضوري هم رفتم مركز مخابرات خرازي ولي گفتن حتما بايد طرح بهاري اينترنتي ثبت نام كنيد...
    راهي براي دريافت شماره توزيع خط هست؟
    قبضی که از دفاتر خدماتی میگیری چیز خاصی نداره فقط شناسه قبض و پرداخت داره و به درد این کار نمیخوره
    شما که رفتی خرازی بهشون میگفتی توزیع رو نداری خودشون میتونستن بهت بدن (حالا یا مستقیم تو سیستم خودشون داشتن یا راهنماییت میکردن کدوم قسمت بری تا ازشون بگیری)
    اما الان باشو برو امور مشترکین مخابرات منطقه خودتون و درخواست قبض کن (دقت کن اونجا قض رایگان هست و مثل دفاتر نیست که پول بگیرن) همون وقتی هم نگاه کن شماره توزیع رو داشته باشه که اگه نداشت بهشون بگی تا بهت بدن (ولی از اونا که بگیری داره چون من تازگی رفتم گرفتم داشت)

عجب پس 10 مگ شد دو مگ حدس میزدم این مخابرات پدر مادر نداره

1- دوستان شبانه داره 1 ماهه ؟ از شارژتون چقدر کم شده
    خوب تقصیر خود بچه ها هست که هیچی نمیگن برن بگن شما که نمیتونید 10 مگ بدید غلط کردیدکه زدید سرویس 10 مگ
    من میترسم این شبانه هم مورد دار باشه

بله فیبر نوری هستم.. نه بابا هیچ تغییری در پورت ایجاد نکردند و دان استریم مودمم از 5 سال پیش تا به حال هیچ تغییری نکرده و 2 مگ هست .. و از اول هم معلوم بود حالا ما که فیبر نوری هستیم و بهونه لازم برای عدم تغییر را دارند ولی تو صفحات قبلی دوستان گفتند که شب قبلش طرح بهاره را ثبت نام کردند و فردا صبحش بهشون زنگ زدند که طرحتون آماده هست..خب خود این موضوع نشان میده که عملا کاری به رانژه و پورت ندارند و فقط یک تغییر نرم افزاری در سیستم خودشان میدهند.. با این حال من زنگ زدم 2020 و یارو گفت پیگیری می کنیم... سرعت دانلود و اسپید تست هم از من دقیقا مثل زرین هست ( چه پینگ چه حداکثر سرعت) ولی اگر بعد شد یک عکس هم می گیرم..
    خوب شما که خطط رانژه بوده و نیازی به معطلی نداشته ولی برا تغییر داون استریم هم نیازی به کار سخت افزاری نیست نرم افزاری کم و زیاد میکنن چون یادمه یه زمانی که از شرکت های دیگه adsl گرفته بود گاهی اوقات که کیفیت خط کم میشد خودشون میگفتن داون استریم رو کم کردیم تا بهتر بشه
    شما اگه اعتراض نکنی در حق خودت ظلم کردی پول 10 مگ میدی سرعت دو مگ بهت میدن من بودم همین الان میرفتم تو کار شکایت همون چند روز پیش هم شکایت کردم ازشون ولی هنوز خبری نشده!!!

==========
    دوستان این طرح با مودم رایگان بهاری رو میتونید ثبت نام کنید؟
    من رفتم برا کسی ثبت نام کنم اون اخر که شماره تلفن و توزیع رو دادم امکان سنجی هم نوشت میشه سرویس بگیریم اما تون تعرفه رو که مخواستم انتخاب کنم نوشته بود تعریف نشده!!!
    برا طرح زرین و بهاره بدون مودم مشکلی وجود نداشت
    میشه یکی تست کنه ببینه برا بقیه هم اینطوری هست یا نه؟
    با تشکر

7. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

داداش خط فیبر رو بیشتر از 2مگ انگاری نمیدن خود پدر سوختشون باید اطلاع رسانی میکردن من میدونستم گندش در میاد

حالا خط من فیبر نیست بزار بیبنم چند میشه Downstream البته خط من بیشتر از 3.5 مگ نمیکشه اونم زوری

9. این کاربر از MARSHAL_AOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از شارژتون به اندازه ی همون 99 درصد کم شده ؟
    والا من هنوز نمیتونم و نفهمیدم چجوری از توی این سایت احمقانه میشه حجم مصرفی رو در ساعت دلخواه پیدا کرد!
    Last edited by sherlock_Holmes; 06-05-2014 at 22:09.

11. این کاربر از sherlock_Holmes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من از ایرانسل گرفتم.
    1 سال 2mb به 165 هزار تومان با 24gb
    1 تا 7 هم رایگان داره
    سرعتش هم خوبه حدوده 240kb

13. این کاربر از 55312 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام

داداش منم همین مشکل دارم نمی دونم چیکار کنم ؟؟؟؟

15. این کاربر از mahyar mokhtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

دوستان کجا باید بریم واسه ثبت نام طرح بهار؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •