منظورم این دوتا مودم هستش
green pack یا dx-350
bm-632
![]()
منظورم این دوتا مودم هستش
green pack یا dx-350
bm-632
![]()
اینجا که 1mb فقط یه ماه داره . کسی از دوستان نمیدونه چه طور میشه مثلا 3 ماه 1mb گرفت با حجم 8gb مثلا
من همیشه شب قبل خواب و صبح بعد از این که از خواب بیدار میشم مودم رو ریستارت میکنم. اوایل فکر میکردم چون برادرم زودتر از من بیدار میشه از اینترنت استفاده میکنه الان فهمیدم که داره الکی از حساب کم میکنه!
دوستان یه چک بکنند دانلود شبانه داره 60-70 مگ از حساب کم میکنه! تازه من 2:10 میزارم دانلود. یعنی کسی 2 بزاره 120 مگ از حسابش میپره!
این مبین نت هم که شده سرطان جون من! از بس حرص خوردم از دستش با این قطعیاش و نامردیاش دارم کچل میشم.
همین مونده بود بشه مثل صبا نت و پارس آنلاین و شبها سرعت دانلودشو ببنده که این کار رو هم کرد ! خیلی کیفیت سرویسش خوبه این رو هم بهش باید اضافه کرد که دیگه شبها سرعت دانلود کامل نداریم، مگر دانلود 3 فایل همزمان (برای 1 مگ) . البته همینشم کم کم یکاری میکنند که با دانلود همزمان هم سرعت بسته بشه روی 20-30 .
متاسفانه من از طرف خودم اعلام میکنم مبین نت رسما سال 1391 هجری شمسی رو با د-زدی شروع کرد مبارکا مبارکا!!
فعلا د-زدی که من دیدم دزدی سرعت هست, نسبت به adsl ها که د-زدی حجمی میکنند وضعش بهتره
البته این د-زدی از 2 تا 8 صبح صورت میگیره که من در اکانت 12 ماهه با سرعت 1024 شاهدش هستم که دقیقا سرعت در این ساعات نصف میرسه و میشه مثل یک سرویس 512 که من از خواب چند شبی زدم و مچ ایشون رو گرفتم
البته من روزانه رو بررسی نکردم زیاد ولی یه 10 دقیقه در ساعت 9 صبح امتحان کردم دیدم سرعت رو 140 ثبات خوبی داره
ولی چه فایده این گیگ های نازنین فدا میشن
من نمیدونم چرا سر به د-زدی میزنن خوب قیمتاشونو بالا ببرن نه اینکه د-زدی بکنند با ملت عین کف دست باشن
ما که هارد 50 تومنی رو الان 200 میخریم خوب اینم روش حالا این د-زدی از اینترنت چه کاریه قیمتاشونو بالا ببرن و این همه مردم رو اذیت نکنن
خا-ک بر سر-شون
سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
امروز صبح یه پیامک اومد از طرف مبین نت زنگ زدم گفت وایمکس یکساله سرعت 512 با 20 گیگ دانلود و مودم قابل حمل رایگان 210 هزار تومن
نظرتون چیه بگیرم در حال حاضر 256 مخابرات دارم
Last edited by hitman908; 03-04-2012 at 10:33.
چه روز و چه شب افتضاحه در حد ....
واقعا خسته شدم از مبین ، نه به درد دانلود میخوره نه وبگردی
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
اگر میخوای مثل من خودتو گرفتار کنی ، آره حتما برو بگیر ، حتما هم یکساله بگیر که یک سال سرت با پشتیبانی گرم باشه !!
همون اینترنی که داری واقعا از 512 مبین بهتره ، چون من خودم جفتشونو دارم
برو خدا رو شکر کن که شما سرعتت 1 مگابیت هست ، شب نصف میشه 512 !!
من چی بگم که سرویسم 512 هست و بدون اغراق سرعتم شبها میره زیر 1 کیلویایت !!
تازه در طول روز هم سرعتم اکثرا حدود 8 کیلوبایته !!
اینهمه گفتن قابلیت جابجایی داره ، عید بردمش شمال ، با اینکه سیگنال کامل بود ولی باور کن یا قطع بود یا سرعتم در حد 700 بایت بود !!! (یعنی زیر 1 کیلوبایت....یعنی 100 رحمت به دیال آپ !! ))
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
اگر میخوای مثل من خودتو گرفتار کنی ، آره حتما برو بگیر ، حتما هم یکساله بگیر که یک سال سرت با پشتیبانی گرم باشه !!
همون اینترنی که داری واقعا از 512 مبین بهتره ، چون من خودم جفتشونو دارم
من فکر نکنم ایرانی ها زیاد بخان تو خیابون یه لپتاب دستشون باشه یا تو اتوبوس که طف خودش جا نمیشه چه برسه به لپتابش
و یا تو مترو طرف استخوناش خورد میشه چه برسه به لپتاب ظریفش با صفحه نیم سانتی led یا دیدی لپتابت یهو از جلو چشات غیب شد
همون برقی رو بخر بهتره هر جا هم رفتی بزن به برق خیالت هم راحت
ممنون
من آیپد دارم کمتر لب تاپ بیرون میبرم بنظرتون سرعتش برای آیپد یا همون تبلت مناسبه
یعنی جدا 512 میصرفه بابتش پول بدم
256 مخابرات که فقط خوبیش اینه محدودیت دانلود نداره
وگرنه سرعت که در حد فرقون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)