به نظر شما من اخرش تیک رو بزنم یا نه ؟؟
به نظر شما من اخرش تیک رو بزنم یا نه ؟؟
درود و سلام عزیزان
از سروران کسی هست در پیرامون واحد گرفتن در ترم تابستان را برای ما توضیح بده؟
هزینه (چه قدر از شهریه ثابت) و سقف واحد ها؟
![]()
حداکثر 6واحدالبته اگه ترم آخر باشی تا 8واحد هم میشه
نصف شهریه ثابت + شهریه متغیر واحدهایی که بر میداری
البته آیین نامه های واحدی رو هم که هستی نگاه بکن بد نیست
شاید همه دانشگاها یکی نباشن ولی آزاد رودهن اینطوری هست که به همه 2 ترم سنوات میدن. یعنی اگر کارت پایان خدمت یا معافیت نداشته باشی و 6 ترمت تموم شده باشه باید کمی دوندگی کنی. فکر کنم الان باید بری ورامین. یه زمانی کرج بود. به هر حال اونجا تا 2 ترم دیگه بهت میدن. باز میگم رودهن اینطوریه. اگر هم معافیت یا پایان خدمت داشته باشی وقتی 90 سالت هم شد میتونی همچنان کاردانی بخونی. معدل کلت زیر 12 باشه در نهایت بهت مدرک نمیدن. یه چیزی میدن که بهش مثل اینکه میگن مدرک معادل. البته یک قانونی بود که کسایی که معدلشون کمه وقتی همه 87 واحد رو پاس کردن میان و مثلا 6 واحد جبرانی برای ارتقا معدل بر میدارن.
بزنید اگر در هیچ یک از انتخابهایتات قبول نشدید در رشته دیگری پذیرفته میشوید ....
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
6واحد هست وهزینه اون نصف شهریه قابتتون هستش .....
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم . یه بار هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم
بومی گزینی رشته های پزشکی دانشگاه آزاد چه طوری هستش؟ من که تهرانم اگر یه شهر غیر بومی رو انتخاب کنم
شانسم کمه ؟ یا اصلا گزینش بر حسب تراز و نمره هست ؟؟
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
یه چیز دیگهمن درصد های سال 90 پزشکی آزاد رو چطوری میتونم گیر بیارم ؟ خیلی خیلی مهمه برام واقعا گیج شدمممم ( خصوصا بین ترازهای تهران و قشم و اردبیل )
سلام بسته به رشته داره که چه رشته ای رو میخواید انتخاب کنید....
بعضی ها فقط مخصوص داوطلبان بومی همون شهرن ....
برخی هم گزینششون کشوری هست ...
موفق باشید ...
سلام
میخواستم بدونم اگه من ریاضی عمومی 1 رو حذف کنم ترم بعد استاتیک که پیشنیازش ریاضی 1 هست رو نمیتونم بردارم ؟!! یعنی فقط ریاضی 1 رو پاس کنم بعد ترم بعدش استاتیک رو بردارم؟ عمران دانشگاه ازاد قزوین
سلام
اگر شما الان درس رو گرفتید لزومی برای حذف نداره فقط اخر ترم برای امتحان نرید سر جلسه میتونید ترم بعد بگیریدش و اون استاتیک رو هم بگیرید یعنی هم نیاز میشن
و اگر حذفش کردید ترم بعد اول باید ریاضی رو پاس کنید ...
موفق باشید ..
Last edited by alavi71; 03-01-2012 at 15:47.
سلام
اگر شما الان درس رو گرفتید لزومی برای حذف نداره فقط اخر ترم برای امتحان نرید سر جلسه میتونید ترم بعد بگیریدش و اون استاتیک رو هم بگیرید یعنی هم نیاز میشن
ولی اگر حذفش کردید ترم بعد اول باید ریاضی رو پاس کنید ...
موفق باشید ..
چه حذف اظطراری کنی چه سر جلسه نری و ماده35 بشه در هر صورت هم نیاز میشه با درس هایی که پیشنیازشون بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)