تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1024 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از کدوم لينک بايد ويرايش کرد ؟! من حدودي وارد کردم ...

اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اما از این درس شیمی

واقعا زور داره آدم ریاضی و فیزیک و زیست را بالای 80-90 بزنه ولی شیمی رو زیر 30 درصد
    امتحان امروز شیمی هم که داشتم به شدت خراب
    کسی پیشنهادی برای تقویت شیمی نداره
    Last edited by PEZESHKII; 13-05-2010 at 13:04.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها برای امتحان دین و زندگی که نهایی هست, توصیه ای چیزی دارید؟

کجا رو بخونیم کجا رو نخونیم کجا رو کمتر نگاه کنیم؟

کدوم سئوال احتمالش 90 درصد هست بیاد کدوم سوال احتمالش هست نیاد از کجا بیشتر میاد کدوم درس مهم تره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها برای امتحان دین و زندگی که نهایی هست, توصیه ای چیزی دارید؟

کجا رو بخونیم کجا رو نخونیم کجا رو کمتر نگاه کنیم؟

کدوم سئوال احتمالش 90 درصد هست بیاد کدوم سوال احتمالش هست نیاد از کجا بیشتر میاد کدوم درس مهم تره؟

مطمئن باش از درس تقدیر الهی حتما سوال میاد .... شک نکن که خیلی مهمه هم توی کنکور هم نهایی

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------

سلام ميگم اين امتحاناي 4 درس كه نهاييه و از شنبه آغاز ميشن 20 نمره هست ؟ يا همون 15 هست ؟ چون يكي از دوستام گفت از مسئول امتحانات آموزش پرورش شهرمون پرسيده گفته چون اينا رو واسه سال بعد تو كنكور تاثير ميدن بنابراين نميشه 15 نمره امتحان بگيرن ولي بازم همون نمره ميان ترم رو به عنوان يك چهارم نمره اصلي در نظر ميگيرن ! من كه نفهميدم چطور ؟!!

دوست عزیز نمرات این امتحانات از 20 نمره هستش اما برای قبولی در این دروس سه چهارم نمره ی برگه ای که دریافت میکنید به اضافه ی 5 نمره ای که دبیر میده باید بالاتر از 10 بشه تا قبول شید....

5. این کاربر از MZ463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

دوستان چند سوال در رابطه با سنجش 2:
    1-در سوال 9 در کلمه شاعر ، چرا کسره بعد از ع رو یک واج حساب کرده؟!
    2-سوال 10: همراز مگر مرکب نیست؟
    3-در سوال 38 ، خشیه برای چی مضاف هستند؟
    4- در سوال 114 چرا؟:
    b.c=3a
    5-سوال 138 رو اشتباه جواب داده؟
    6-سوال 175 چرا 3 نمیشه ؟ این تعریف کجا هست؟

ببخشید زیاد شد.... مرسی

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    من برای یکی ازدوستام این سنجشو ثبت نام کردم ولی رشته ی اونو به جای تجربی زدم ریاضی
    این آزمون و آزمون بعدی چجوری باید بهشون بگم درستش کنن؟
    Last edited by AEZ_Best; 12-05-2010 at 12:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان چند سوال در رابطه با سنجش 2:
    1-در سوال 9 در کلمه شاعر ، چرا کسره بعد از ع رو یک واج حساب کرده؟!
    2-سوال 10: همراز مگر مرکب نیست؟
    3-در سوال 38 ، خشیه برای چی مضاف هستند؟
    4- در سوال 114 چرا؟:
    b.c=3a
    5-سوال 138 رو اشتباه جواب داده؟
    6-سوال 175 چرا 3 نمیشه ؟ این تعریف کجا هست؟

ببخشید زیاد شد.... مرسی

1 ) هر صامت و مصوت یک واج محسوب میشود بنابراین کسره هم خود به تنهایی یک واج خواهد بود...

2) من رشتم ریاضیه و همچین سوالی نداشتم!

3) نمیدونم !

4) مساحت مثلث برابر است با( نصف حاصلضرب اضلاع قائمه = bc 1/2) و همچنین برابر است با (نصف حاصلضرب ارتفاع در قاعده = 3a 1/2 ) که از طرفین با ساده کرده ضریب 2/1 به رابطه مربوطه میرسی.

5) در مورد سوال 138 اگه منظورت هم نقاط نا پیوسته هستش باید بگم که در این سوال بین اساتید و سازمان سنجش اختلاف هست که نقاط ابتدا و انتهای بازه رو جزو نقاط پیوسته بگیرند یا نا پیوسنته چون کتاب صراحتا چیزی اعلام نکرده ! و صد البته در کنکور سراسری به تصویب رسیده که در صورت سوال بازه ها باز داده شوند! تا در جواب شکی نباشد اما به طور کلی طبق اصلاحیه خود کنکور و دبیران برجسته نقاط ابتدا و انتها در هر صورت نا پیوسته هستند...
    بازم میگم زیاد خودتو نگران نکن چون توی کنکور سراسری قطعا بازه های صورت سوال باز خواهد بود و در محدوده ی بررسی ما قرار نمیگیرند...

*** البته نا گفته نماند که سوالات سنجش 2 غلط های علمی زیادی به خصوص در درس های ادبیات و شیمی داشت که فرصت گفتن اونا نیست ***

موفق باشی....

9. این کاربر از MZ463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام
    من برای یکی ازدوستام این سنجشو ثبت نام کردم ولی رشته ی اونو به جای تجربی زدم ریاضی
    این آزمون و آزمون بعدی چجوری باید بهشون بگم درستش کنن؟
    سلام
    به این شماره ها زنگ بزن: 88844791 الی 3

11. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . شرمنده دیر جواب دادم . خط تلفنم قطع شده واسه همین نمیتونم زود به زود بیام ترجیح هم میدم وصل نشه تا کنکور بدم
    من این کتابو خودم ندارم ولی توی کتاب فروشی یه نگاهی بهش انداختم کتاب خوبیه بخصوص اگه کامل ازش استفاده کنی . تا اونجایی که من دیدم مشتق و کاربرد مشتق و انتگرال و رسم نمودارش بدرد تجربی میخوره ولی خودتم یه نگاهی بهش بنداز چون من خیلی زیاد توی مباحث مشترکش دقیق نشدم ولی خودم باشم و مثلا کنکور 90 بخوام بدم حتما میگیرمش

راستی بچه ها حتما خبر زیر رو بخونید خیلی مهمه:

رئیس سازمان سنجش با اشاره به اشتباه برخی داوطلبان در ارائه معدل صحیح در هنگام ثبت نام کنکور گفت: امسال به دانشگاهها ابلاغ می شود که از همان ابتدا از ثبت نام داوطلبانی که معدل آنها با معدل واقعی مغایرت دارد جلوگیری شود تا داوطلب از ابتدا اجازه تحصیل نداشته باشد.
    محمد حسین سرورالدین ادامه داد: در کنکورهای سراسری برای اینکه کارها سریع صورت گیرد معدل داوطلبان بر اساس خوداظهاری است. یعنی داوطلبان در هنگام ثبت نام در فرم مربوطه معدل خود را وارد می کنند. این معدل برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد همان معدل کل دوره لیسانس است و برای داوطلبان کنکور سراسری سوابق تحصیلی است که باید از آموزش و پرورش دریافت کنند. در هر صورت این معدل که بر اساس خوداظهاری داوطلبان ارائه می شود باید کاملا صحیح باشد زیرا در سرنوشت داوطلبان موثر است.
    رئیس سازمان سنجش ادامه داد: یکی از دلایلی که در حال حاضر ما شرایطی فراهم کرده ایم که داوطلبان کنکور سراسری از اول اردیبهشت تا 15 خرداد ماه بتوانند اطلاعات ارسالی را تصحیح کنند همین معدل است. اگر داوطلبی در فرم اولیه ثبت نام اشتباهی در معدل ارائه کرده مرتکب شده و معدل اظهار شده واقعی نیست باید برای اصلاح آن اقدام کند زیرا در غیر این صورت عواقب این اشتباه و معدل نادرست بر عهده خود داوطلب خواهد بود.
    سرورالدین افزود: اتفاقی که اکنون برای برخی داوطلبان سالهای قبل کنکور کارشناسی ارشد افتاده دقیقا همین مورد است. این داوطلبان معدل خود را اشتباه وارد کردند و تاثیر معدل در کنکور آنها بر اساس این معدل اشتباه صورت گرفته است. بنابراین با توجه به اینکه حق دیگران را به صورت عمدی یا سهوی تضییع کرده اند آموزش دانشگاهها از ادامه تحصیل آنها جلوگیری کرده است.
    وی در پاسخ به این سئوال که آیا مساعدتی شامل حال این دسته از دانشجویان خواهد شد گفت: کمیسیون موارد خاص در سازمان سنجش وجود دارد که داوطلبان می توانند درخواست بررسی وضعیت کنند. اگر اعضای این کمیسیون که از وزارتخانه های مختلف و دستگاه قضایی هستند تشخیص دادند که اقدام داوطلب در ارائه معدل اشتباه عمدی نبوده است وضعیت وی را بر اساس معدل واقعی سنجیده و در صورت کسب نمره لازم برای سایر دانشگاهها و رشته ها به رشته و یا دانشگاه دیگری منتقل می شود و اگر تشخیص اعضا بر عمدی بودن ارائه معدل اشتباه باشد داوطلب در هر صورت از ادامه تحصیل باز می ماند.
    رئیس سازمان سنجش ادامه داد: تاکنون پس از اینکه دو ترم از تحصیل این داوطلبان پذیرفته شده می گذشت دانشگاه به وی اعلام می کرد که معدل اشتباه ارائه شده و دانشجو از ادامه تحصیل بر اساس مقررات محروم است که این امر هم داوطلب را صاحب حق می کند به دلیل اینکه یک سال وقت و هزینه کرده و به دانشگاه رفته است و هم چون حق داوطلب دیگری را در کنکور تضییع کرده است باید از ادامه تحصیل محروم شود به همین دلیل سازمان سنجش بخشنامه ای را به دانشگاهها ابلاغ می کند تا این مشکل به وجود نیاید.
    سرورالدین در توضیح بخشنامه جدید سازمان سنجش گفت: امسال به دانشگاهها ابلاغ خواهد شد که از همان ابتدا از ثبت نام داوطلبانی که معدل آنها با معدل واقعی مغایرت دارد جلوگیری شود تا داوطلب از ابتدا اجازه تحصیل نداشته باشد. در این صورت داوطلبانی که خود را محق می دانند به کمیسیون موارد خاص سازمان سنجش درخواست رسیدگی ارائه می کنند و داوطلبانی که عمدی معدل را اشتباه وارد کرده اند اعتراضی نخواهند داشت.
    وی ادامه داد: حسن بزرگ این شیوه این است که داوطلب نهایتا یک ترم بلاتکلیف خواهد بود و در صورت موافقت کمیسیون موارد خاص از همان ابتدا در رشته دانشگاهی که حق وی است ثبت نام خواهد کرد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    salam ..in moadele ..che moadeli ro migan ..katbi ya kol ?????bebakhshid farsi nadaram

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام
    دوستان کارنامه درصدی سنجشتونو می ذارید؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •