مال منم فقط تو تنظیمات معمولی فقط 60 رو داشت رفتم تو تظیمات advance کارت گرافیکم یه گزینه داشت force frame rate با عددای مختلف باید همچین چیزی رو تو تنظیمات اختصاصی کارت گرافیکت پیدا کنی
مال منم فقط تو تنظیمات معمولی فقط 60 رو داشت رفتم تو تظیمات advance کارت گرافیکم یه گزینه داشت force frame rate با عددای مختلف باید همچین چیزی رو تو تنظیمات اختصاصی کارت گرافیکت پیدا کنی
این فیلم آموزششه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگرم بشه تاثیری تو response time نداره، اینو بخونین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمههه سازنده و کشف کننده و کلا همه چیییش گرم!![]()
اگه این مشکلش حل نمی شد من یکی که قید بازی کردنشو می زدم! ، یه رووز باهاش بازی کردییییم یه عمر پییرموون کرد!!!!....
سلام
بچه ها اپشن فیلی هست که اسم ولوگویه تیمها با ترانسفرها رودرست کنه؟
خواهشا این دریبل رو توضیح بدین من با دیال آپ...
سلام یکی لطف کنه لینک اون تاپیکه که توش اخرین پچ های پی ایی اس رو میذارین بدین بهم
خدا رو شکر مشکل ریسپانس بچه ها حل شد نمردیم یه کار مثبت انجام دادیم (کلی سیخ دادیم تا این فریم ریت رو مقصر پیدا کردیم )
Last edited by karnavaleroos; 27-10-2009 at 01:12.
بفرمایید:
-دریبل کریس رونالدو (تغییر جهت سریع): با بازیکنی که تکنیکش بالای 80 باشه، در حالی که بدون سرعت حرکت می کنین، جهت عمود به اون رو به همراه سرعت فشار بدین.
- در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت عمود رو بزنین (خودتون ببینین چی کار می کنه)
- long step (کاری که بازیکن آلمان تو intro بازی می کنه): در حالی که سرعت رو گرفتین (بازیکن می دوه)، در اون جهتی که حرکت می کنی دو بار بار دکمه ی همون جهت رو می زنی
- بدن اومدن: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت مابل به بالا یا پایین رو بزنین
- بدن اومدن و تغییر جهت عمود: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی مایل به بالا و بعد دکمه ی جهت به پایین رو بزنین (یا مایل به پایین و بالا)
بازم هست مخصوصا برای حالتی که توپ ثابت باشه زیاد هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي ميدونه چطوري ميتونم Vsync رو توي كارتهاي ATI فعال كنم ؟
Nvidia يه گزينه داره كه هر بازي رو بخوايم انتخاب ميكنيم و گرافيكش رو تغيير ميديم
ATI اگه داره ممنون ميشم كمك كنيد
برو بچ
چه طوری میشه این پچ که لباس لیگ انگلیس رو درست میکنه تو بازی اعمال کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)