تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 688 از 1759 اولاول ... 18858863867868468568668768868969069169269873878811881688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من مودم SMC 7904WBRA4 رو خریداری کردم و اطلاعاتی در خصوص config این مودم میخواستم لطفاً راهنمایی فرمائید.

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

با 192.168.1.1 و admin/admin وارد مودم شوید !

PPPoE تنظیم کنید @ اگر وایرلس هم داره پسورد بزارید !
    به دفتر چه راهنما توجه کنید !؟

3. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس دائم روشن باشه مشكلي نيست ديگه
    مال من که 7 ماهه فقط وقتی برقها بره خاموش میشه و براش اتقاقی نیافتاده.

5. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

2 آی پی هست قبلا چک کرده بودم، الان هم چک کردم.جواب نداد.
    مشکل پیدا شد.بعد از گذشت چند ماه از پستهائی که زده بودم که کسی نبود جواب قانع کننده ای بده.خوب : چندشب پیش با مطالعه یسری از تنظیمات کانفیگ مودم ها دیدم که default ip gateway رو دستی برای مودم تعریف کرده بود.ویندوز من ویستا هست و توی ip v4 توی تنظیمات lan باید بصورت دستی تعریف میشد چون روی automatic creat ip config بود و به همین دلیل نمیشد با 192.168.1.1 وارد صفحه کانفیگ مودم شد.دستی آی پی دادم ،وارد شدم ،مودم رو آپدیت کردم و تمام...
    حیفم اومد حل این مشکل رو نگم.چون هیچکس بلد نبود یا نگفت ایراد از اینجا میتونه باشه
    اینجا نوشتم که همه حالشو ببرن
    جالبه توی فرومهای انگلیسی هم این مشکل مطرح شده بود ولی هیچ جواب درستی نداده بودن.

به امید اینکه ایرانی های باحال گره تو کارشون نیفته. یا حق

7. 3 کاربر از mazash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1- دمتون گرم ، پس امیدوارم دوستان دیگه فهمیده باشن !!
    2- آره میشه ولی من نمی دونیم تو همین تاپیک دوستان بحث کردن سرش. یه سرچ کن. یادمه دوستان برای استفاده همزمان از هز دو پورت مشکل داشتن. سرعت هم معمولا مساوی تقسیم میشه. البته اگه یکی دانلود کنه قطعا رو سرعت دیگری تاثیر زیادی داره.
    3- درسته ، به مودم هائی که هم USB دارن و هم LAN میگن Combo .ولی اصل طراحی اونها برای اینه که اگر کاربر LAN نداشت از USB استفاده کنه یا برعکس.
    4- یه بار جملتون رو می خونین؟ من نفهمیدم چه وری بخونمش
    5- احتمالا امروز کوپونش اعلام شده !!

به هر حال اگه مطمئنی که در آنده ای نزدیک میخوای همزمان دو سیستم رو با مودم شبکه و به نت وصل کنی ، اکیداٌ توصیه میکنم Combo نگیری و مودم با 4خروجی LAN بگیری. در غیر اینصورت احتمالا تا چند وقت دیگه شاهد پست هاتون واسه اتصال همزمان با USB و LAN خواهیم بود. چون تو دفترچه هاشون در این رابطه چیزی ننوشتن.

1 یه چیزایی فهمیدم اما نه اون قدر
    2 یکی از pc ها lan نداره اما یه کارت lan دارم مدل قدیمیه میخام بدونم بدرد بخور هست

عکساش

همین یه پورت رو داره

3 دیشب درس بودا نیدونم چرا این جوری شده : فرمودم من با یه مودم 1 پورت lan (2500) هم می تونم هر دو pc رو وصل کنم به adsl اما باید یه سویچ بزنم پشت مودم که 1 پورت lan رو تبدیل میکنه به مثلا 4 پورت lan این جوری سرعت درست تقسم میشه (مغازه داره گفت این کار رو میشه کرد من از خودم نشنیدما)

ممممممننننننننننوووووووووننننننننننن

راسی دوربین خریدی

سلام

من به توصيه دوستان مودم Asus am604گرفتم

سوالم اينه

بايد مودم را وقتي استفاده نميكنيم خاموش كنم يا مثل مونيتور لازم نيست

مبارک باشه ایشالا چراغش براتون چشمک بزنه (یا روشن بمونه )
    من که مونيتور رو هم خاموش می کنم
    چند خریدید با چه گارانتی از کجا
    من d-link 2540 که 4 پورت lan داره رو 39 با گارانتیه easy قیمت گرفتم

Last edited by ELSIN; 06-04-2010 at 18:07.

9. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    منadsl ام وصل شد دارم هز ذوقم هر چی اهنگ تو اینترنت دانلود میکنم.نمیدونییییییییییییی ییییییییییییییییییییین با چه سرعتی داره اهنگاه دانلود میشه.ببخشید که اسپم میدم . تنها مشکلی که دارم کمبود اسپلیتر در خونس که باید به فکرش باشم.از راهنماییهای همتوتن تو این تاپیک ممنونم.

11. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان.من از فن آوا استفاده ميكنم.
    چند وقتيه با اينكه هيچي دانلود ندارم و اگرم باشه نهايتا 10 مگابايت هستش......اما خيلي خيلي زود شارژم تموم ميشه.مثلا وقتي 3 ساعت كانكت ميشم 100 مگابايت مصرف ميشه. 2 گيگ رو تو 1 هفته تموم ميكنه ! تاحالا 100 بار با پشتيباني صحبت كردم اما همش ميگن ويندوزت آپديت ميشه اما من آپديت رو غير فعال كردم.آپديت برنامه ها رو هم همرو غير فعال كردم.....ويندوز عوش كردم........خلاصه هر كاري كردم بازم مشكل دارم ! كسي اين مشكل رو داشته تاحالا ؟‌ ميدونيد راه حلش چيه ؟ تورو خدا كمكم كنيد ! مرسي

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند وقتيه با اينكه هيچي دانلود ندارم و اگرم باشه نهايتا 10 مگابايت هستش......اما خيلي خيلي زود شارژم تموم ميشه.مثلا وقتي 3 ساعت كانكت ميشم 100 مگابايت مصرف ميشه. 2 گيگ رو تو 1 هفته تموم ميكنه ! تاحالا 100 بار با پشتيباني صحبت كردم اما همش ميگن ويندوزت آپديت ميشه اما من آپديت رو غير فعال كردم.آپديت برنامه ها رو هم همرو غير فعال كردم.....ويندوز عوش كردم........خلاصه هر كاري كردم بازم مشكل دارم ! كسي اين مشكل رو داشته تاحالا ؟‌ ميدونيد راه حلش چيه ؟ تورو خدا كمكم كنيد ! مرسي
    سلام . دوست عزیز شما اگر به یاهو متصل باشید ID هم کمی خیلی حجم کمی می بره - -- وقتی صفحه اینترنت می بینید حجم می بره --- اگر فایلی برای کسی ایمیل می کنید حجم میبره .

من هم از آسیاتک که محدود داشتم این گونه بود . ظرف 1 ماه 6 گیگ مصرف می کردم .

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

1 یه چیزایی فهمیدم اما نه اون قدر
    2 یکی از pc ها lan نداره اما یه کارت lan دارم مدل قدیمیه میخام بدونم بدرد بخور هست

عکساش

همین یه پورت رو داره
    1- کارت شبکه تون خوبه ، میتونید راحت ازش استفاده کنید . با همین به پورت میتونید به MODEM وصل شید

1
    3 دیشب درس بودا نیدونم چرا این جوری شده : فرمودم من با یه مودم 1 پورت lan (2500) هم می تونم هر دو pc رو وصل کنم به adsl اما باید یه سویچ بزنم پشت مودم که 1 پورت lan رو تبدیل میکنه به مثلا 4 پورت lan این جوری سرعت درست تقسم میشه (مغازه داره گفت این کار رو میشه کرد من از خودم نشنیدما)
    ممممممننننننننننوووووووووننننننننننن
    مشکل چی بود؟ من متوجه نشدم !!

هنوز نه ، ولی تا آخر هفته میرم دست بگیریم ببینم چطورن؟ موندم از کدوم نمایندگی بگیرم؟

--------------------------------------

سلام
    منadsl ام وصل شد دارم هز ذوقم هر چی اهنگ تو اینترنت دانلود میکنم.نمیدونییییییییییییی ییییییییییییییییییییین با چه سرعتی داره اهنگاه دانلود میشه.ببخشید که اسپم میدم . تنها مشکلی که دارم کمبود اسپلیتر در خونس که باید به فکرش باشم.از راهنماییهای همتوتن تو این تاپیک ممنونم.
    مبارکه ، خویه ازیت نشدین ، بعضی اوقات تو راه اندازی مشکلاتی پیش میآد که نه isp گردن میگیره و نه مخابرات و مشتری میمونه و حوضش!

یه سر برید سایت زیر و سرعت سرویس تون رو چک کنید و عکسش رو واسم PM بدین. ببینیم این همارا چه میکنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------------------------

1- شما یه برنامه ی سبک کنترل ترافیک شبکه رو سیستم نصب کنید و ببینید واقعا چقدر ارسال و دریافت دارین؟ این برنام ها تو سایت
    کد:
    تو قسمت شبکه در دسترس هستن.
    2- Firewall دارین؟ یا برنامه های امنیت شبکه ؟
    Last edited by a6l3i; 06-04-2010 at 23:09.

15. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    A6L3I جان اینم عکس میشه بگین حالا باید چیکار کنم؟؟؟ ممنون
    راستی چجوری میشه واسه وایرلس پسورد گذاشت؟؟

کد:
    Last edited by acmilan308; 06-04-2010 at 23:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •