حالا ايني كه گفتيو از كجا بيارم؟
حالا ايني كه گفتيو از كجا بيارم؟
با سلام
من از دو ماه پیش پچ GamingAccess تا ورژن 2.4 رو نصب کردم و باهاش CL,BAL,ML و همه کاپهای قاره ای و جام جهانی رو بدون هیچ اشکالی دارم بازی می کنم. از هفته پیش اومدم سراغ لیگها و در ابتدا لیگ انگلیس رو با NewCastel شروع کردم. بعد از چند بازی یکی از بازیکنان خط دفاعی مستقیماً کارت قرمز گرفت و اخراج شد (Cacapa) ولی بازی هفته بعدش محروم نشد! و تونستم اون رو در ترکیب اصلی جا بدم (توجه داشته باشید که اون مسابقه مربوط به جام حذفی نبود). در ضمن در لیست اخطارهایی که جلوی اسم بازیکنان ثبت می شود نوشته بود: "کارت قرمز، 1 از 5"!!. اما از هفته بعدش تا آخر فصل اون بازیکن محروم بود و اصلا انتخاب نمی شد. به نظر شما این اشکال به بازی بر می گردد یا به پچی که نصب کرده ام؟ تا به حال به چنین موردی برخورده اید؟
بالاترین پچ GamingAccess که اومده چنده؟
چه جوری باید دانلود کنم؟(آخه من تو سایتشون پچ 2.5 رو دیدم اما یه لینک داشت که ... بود و با ...شکن نمیتونم دانلود کنم)
آیا بهترین پچ که هم نقل و انتقالات جدید رو داشته باشه هم اسم بازیکنا رو درست کنه هم تیمها رو همین پچ GamingAccess هست.
شرمنده ولی برای بازیکنای من جواب نمیده
در ضمن من که از اول لیورپولو برداشتم دروازبانش چک دفاع ها albiol agger tiawo arbeloa وramos هستند تازه یه دفاع کلاسیک هست اسمش ruggery هست واقعا پیشرفت خوبی داره ودفاع و ضربه ی سرش به 96 میرسه
silva ronaldo mascherano hamsik lucas fabregus و هم boban rikard کلاسیکن مها جمامم torres eusebio van busten benzema هستند ترکیب هم 442
هست
Last edited by مهدي.ف; 17-03-2009 at 12:24.
ممنون... مرسي
سلام
ببخشید من فایل نصب بازی رو دارم ولی رجیستریشن کدش رو گم کردم (پاک شده یا ... چی کردم نمیدونم) الان میخوام دوباره نصبش کنم کد لازم رو در ابتدای نصب ندارم لطفا کمکم کنید که این تعطیلات عید بدون pes2009 اصلا خوش نمیگذره
اینجا در خواست بده
حتما جواب بهت میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاترین ورزن شماره 3 هست
شما یا از سرور خود gamingaccess استفاده کن یا rapid
از filefront استفاده نکن
این هم لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان حداقل گرافیک برای اجرای این بازی چیست ؟
آیا nvidia 9500 gt 1g lمی تونه جواب بده من گرافیگ همونه رم 4 گیگ و cpu 7300 ولی وقتی بازی زا اجرا می کنم یک خط عمودی توی زمین از بالا تا پایین مانیتور بازی را می شکنه
لطفا جواب دهید
می توه اشکال از مانیتور باشه w1952 lg
جستجو كن توي تاپيك ده ها بار گذاشته شده لينكش توي گيم كپي هم هست
برو مانيتور رو روي 75 هرتز بذار والسلام بلدي كه چطور بايد بذاري روي 75؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)