تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1138 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود.
    علی اقا شما که شغلتون مربوط به لوازم خودرو هست شاید اشنا باشید به این چیزی که مد نظرمه.

این دیاگرام وکیوم لینکلن هست.
    الان تمام شیلنگ های وکیوم دلکو کاربرات و انجین و .... قطع هست .قصد دارم اینارو وصل کنم.
    سوالم اینه قطعاتی که با شماره 5 و 6 و 7 شماره گذاری شده و البته اون سه راهی کوچکی که شیلنگ هارو بهم متصل میکنه توووو بازار پیدا میشه؟؟؟اسم این قطعات هم سمت راست پایین تصویر نوشته شده.
    و اگر پیدا نمیشه قطعه جایگزین نداره؟؟قطعه ای که توو ماشینای روز باشه و همین کارو انجام بده.

با تشکر.

2. 7 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد اون سه راهي، شما ميتونيد به راحتي از سه راهي لوله هاي آبفشان اتومبيلهاي روز مثل پرايد و پژو استفاده بكنيد، و يا هر سه راهي ديگه كه با قطر لوله هاي مورد استفاده هماهنگي داشته باشه.
    قطعه 5 يك شير برقي هوا است كه در اتومبيلهاي امروزي هم خيلي استفاده داره .
    توي پرايد حداقل سه عدد از اونها هست كه براي قطع و وصل جريان مكش هوا به وكيوم كولر و يا بخشي از ساسات اتوماتيك استفاده ميشه و به راحتي ميتونيد از بازار خريداري كنين و قيمتش هم چيزي حدود 5 تا 7 تومان هست.
    براي قطعه هاي 6 و 7 هم ميتونين از سوپاپهاي يك طرفه هوا استفاده بكنيد كه توي اكثر ماشينها استفاده ميشه. مثلا در پيكان براي هواي متصل به بوستر ترمز ( در شورلت هم هست) و يا سوپاپ هواي يك طرفه كه در پرايد كاربراتوري به محفظه ف ي ل ت ر هوا متصل ميشه.
    متاسفانه از اين قطعات عكسي كه در دسترس باشه پيدا نكردم اما پيدا كردن اونها در بازار يدك فروشي خيلي راحته و هركجا سوال كنين ميتونن راهنمايي كنن

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود بر شما دوستان خوب.
    روز بر همگی خوش و خرم.
    علی آقا بابت راهنمایی بسیار ممنونم.کارم راه افتاد.منتها از اونجایی که بنده در شهر کوچکی زندگی میکنم حتی تهیه قطعات خودرو های روز هم مشکل هست.
    طوری که بعد از کلی گشتن تونستم اینارو پیدا کنم.

قطعه مشکلی سمت راست شیر برقی پراید هست وسطی که سه راهیه و اون فلزیه هم سوپاپ یکطرفه برای بوستر پیکانه.که به نظر یه مقدار زمخت و سنگین هست و شاید کار گرفتن ازش کمی سخت باشه.هیچ سوپاپ یک طرفه دیگه ای هم به تورم نخور که بگیرم.
    به نظر شما همین سوپاپ کارمو راه میندازه؟؟؟

و سوال مهمتر من :
    در پست قبلی یه عکس از دیاگرام از وکیوم کانتیننتال گذاشتم که علی اقا لطف کردن راهنمایی کردند.
    الان برای ادامه کار میخوام بدونم قطعات شماره:6 و 9 و 11 و 12 و 13 چی هست؟؟
    قطعه شماره 11 همون رله هست؟؟؟
    اینارو متوجه بشم فکر کنم تا 80 درصد بتونم کارمو پیش ببرم.
    با تشکر.

6. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام آقا محسن، فكر كنم اخلاق من و شما توي ماشين مشابه باشه و مثل من دنبال راه انداختن بخشهاي فابريك اون هستين

شير برقي كه گرفتيد دقيقا خودشه، و در پرايدهاي كاربراتوري استفاده ميشه. البته در پرايد انژكتوري هم شير برقي هست منتها كمي بزرگتره ولي در كل كار همه اونها يكي است.

سه راهي هم فكر كنم مناسب باشه چون معمولا لوله هاي وكيوم توي ماشينها تقريبا قطري اندازه لوله هاي آب شيشه شور دارن و با كمي جستجو ميشه انواع سه راهي براي اون پيدا كرد.
    اما در مورد سوپاپ يك طرفه.
    اين سوپاپ كه شما خريدي ،همانطور كه گفتيد مال وكيوم بوستر ترمز پيكان هست و بيشتر ماشينها هم از سوپاپهايي مشابه اين استفاده ميكنن. اما بخاطر ابعاد بزرگ و محل سوار شدن لوله كه قطر زيادي داره چندان مناسب ساسات نيست و فكر ميكنم فشار هواي بيشتري براي كار افتادن اون مورد نياز باشه.
    تصور كنم با كمي جوستجو بتونين سوپاپهاي ساده تر و ظريفتر و كوچكتري كه در سيستم ساسات خودروهاي ديگه استفاده ميشه
    را پيدا كنين و بكار ببريد
    من نمونه مورد استفاده در پرايد ( كاربراتوري) را پيشنهاد ميدم كه اندازه و تناسب خوبي براي استفاده شما داره و فكر كنم اون را هم بتونين پيدا كنين.

و اما در مورد قطعاتي كه شماره اونها را گفتيد:

6. سوپاپ تاخير جرقه ، كه منظور همان سوپاپ يك طرفه است و ميتونين از نمونه اي كه در پرايد استفاده ميشه و نشان دادم استفاده بكنين، منتها جهت عبور هوا و مسير يك طرفه را بايد در نظر بگيريد و جهت مكش و بسته شدن طبق نقشه ساسات لينكلن، بايد مراعات بشه. معمولا جهت عبور هوا روي اين قطعه با يك فلش مشخص شده.

9. سوئيچ حرارت محيط كه در ستون درب جلو راست نصب شده. فكر كنم اين قطعه مشابه همان سوئيچ حرارتي باشه كه داخل محفظه ----- هوا اكثر اتومبيلهاي آمريكايي قرار داره و توي پرايد كاربراتوري هم باز از اين قطعه هست و براي قطع و وصل اتوماتيك جريان هوا با استفاده از مقدار درجه حرارت محيط استفاده ميشه.

11. آمپليفاير الكتريكي، كه همانطور كه گفتيد در واقع يك رله الكتريكي به حساب مياد.
    اگر در سيستم برق خودروهاي آمريكايي دقت كرده باشيد تعداد زيادي از اين رله هاي الكتريكي وجود داره كه با شكل و اندازه ها و سوكتهاي مختلف در بخشهاي گوناگون برق ماشين استفاده شده، منتها همه اونها در كاركرد مشابه هستند و ميشه گفت همان كاري را ميكنن كه يك رله 4 يا 5 پايه معمولي كه امروزه در بازار فراوان پيدا ميشه انجام ميدهند، مثل همان آفتمات سيم كشي شده آماده كه براي چراغهاي جلو نصب كرديد.
    اون زمان هنوز رله هاي امروزي با اين حجم كوچك و ابعاد كم وارد بازار نشده بود و هر شركتي براي ماشينهاي خودش رله هاي مخصوص و متناسب با محل مورد استفاده ، سفارش ميداد.
    جايگزيني اون رله با يك رله معمولي كار سختي نيست فقط بايد برقهاي ورودي و خروجي و مصرف كننده را با تست لامپ پيدا كرده و رله جديد را به پايه هاي اون وصل بكنيد.

12. حلقه ، كه احتمالا فقط يك واسطه و رابط به حساب مياد و براي جدا كردن اتصال لوله ها بكار ميره تا در مواقعي كه نياز به باز كردن و جدا كردن لوله ها هست اينكار بسادگي صورت بگيره.

13. اين قطعه هم كه همان وكيوم گيربكس هست كه همگي چند بار باهاش سرو كار داشتيم و در سمت راست و عقب گيربكس سوار شده.

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بابت راهنمایی های خالصانه و مفیدتون بسیار ممنونم.هیچ جایی به این سرعت و کیفیت پاسخگو نیستن و به وعی باید قدر این محیط و شما و سایر دوستان اینجارو دونست.پاینده باشید.
    در مورد راه اندازی سیستم فابریک ماشین باید عرض کنم بله من حساسم.مخصوصن در این مورد خاص که به کیفیت و کارایی کرکرد انجین مربوط میشه و اگه بتونم این سیستمو بصورت فابریک راه اندازی کنم مطمئنم هم در قدرت هم در شتاب و هم در بهینه سوزی خودرو تاثیر شگرفی داره.
    همه اینا در نهایت به افزایش لذت سواری منجر میشه که من دوست دارم این موردو.
    فردا باید برم دنبال بقیه مواردی که شما راهنمایی کردی که ایشالا بتونم به سرانجام برسونمش.

10. 7 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

9. سوئيچ حرارت محيط كه در ستون درب جلو راست نصب شده. فكر كنم اين قطعه مشابه همان سوئيچ حرارتي باشه كه داخل محفظه ----- هوا اكثر اتومبيلهاي آمريكايي قرار داره و توي پرايد كاربراتوري هم باز از اين قطعه هست و براي قطع و وصل اتوماتيك جريان هوا با استفاده از مقدار درجه حرارت محيط استفاده ميشه.

13. اين قطعه هم كه همان وكيوم گيربكس هست كه همگي چند بار باهاش سرو كار داشتيم و در سمت راست و عقب گيربكس سوار شده.

درود بر شما.
    امروز فرصتی دست داد تا برم پیگیر این لوازم بشم.
    اون سوپاپ یه طرفه طبق نمونه عکسی که علی آقا زحمت کشیدن و آپلود کردند،یافت و خریداری شد.
    بجای اون حلقه هم میشه از یکی از همین سه راهی که تووو پست های قبلی گذاشتم استفاده کرد به شرطی که یکی از راهها باید کور بشه.
    بجای امپلی فایری هم که در متن اون دیاگرام ذکر شده یه رله 4 پایه خریداری شد.
    و چون این دیاگرام دو تا شیر برقی میخواست یک عدد شیر برقی دیگه هم خریداری شد.
    الان مشکل سر این سوییچ حرارتی هست.
    این سوییچ حرارتی که هر کجا رفتم کسی ازش سر در نیاورد و اطلاعی ازش نداشتند و نمیدونستنتد چیه.
    علی اقا این احتمالن همون قطعه ای نیست که روی عکس زیر مشخص کردم؟؟

12. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.......................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:36.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام آقا محسن، خوشحالم كه كارها پيش ميره.
    قبل از توضيح در مورد اون سوئيچ حرارتي، ميخواستم بدونم توي لينكلن شما براي اون شيرهاي برقي هوا دوتا سيم برق وجود داره و آيا برق به اونها ميرسه؟
    اگر نيست و يا برق نميرسه يعني سيمها رو قبلا بريدن و دور انداختن كه بايد سيم كشي مجدد انجام بشه ( و مبدا برق مشخص بشه) و يا دليل قطع شدن برق را پيدا كنين( كه احتمالا بازهم قطع شدن مدار از يك محل ديگه است) كه اينهم نياز به داشتن نقشه برق ماشين هست.

و اما سوئيچ حرارتي:
    توي ماشينهاي آمريكايي، در واقع اكثر اونها، در داخل محفظه ف ي ل ت ر هواي موتور قطعه اي وجود داره كه اسمش همون سوئيچ حرارتي است.
    كار اين قطعه مثل همان شير برقي هوا است كه با قطع و وصل جريان برق، مسير هوا را باز يا بسته ميكنه، منتها در اين سوئيچ ديگه از برق و آهنرباي موقت خبري نيست و صرفا بواسطه مقدار حرارت محيط كه بر روي دو قطعه تيغه فلزي بي متال تاثير ميگذاره، مسير هوا باز يا بسته ميشه و بخشي از سيستم ساسات خودكار را به عهده داره.
    بازهم ميتونين اين قطعه را در داخل محفظه ف ي ل ت ر هواي پرايد كاربراتوري پيدا كنين و البته فكر كنم چون خيلي كم خراب ميشه و اكثرا اطلاع درستي از كار كرد اون ندارن، پيدا كردن نو و دست اول اون ساده نباشه مگر تو اوراقي ها.
    اين تصوير سوئيچ حرارتي نوا خودم هست كه الان گرفتم

اگر به زير محفظه ف ي ل ت ر هوا نگاه كنين لوله هاي متصل شده هوا به اين قطعه را حتما خواهيد ديد.
    اما در لينكلن شما به نظر ميرسه اين قطعه در بخش ستون درب جلو راست نصب شده و ممكنه از نظر شكل با نمونه هاي نصب شده در داخل محفظه موتور تفاوت بكنه، همچنين ضريب انبساط اون تيغه هاي فلزي كه با حرارت محيط خم و راست شده و مسير هوا را باز و بسته ميكنن، نيز تفاوت داشته باشه.
    يكي از لوله هاي متصل به اون سوئيچ به همين دريچه هواي متصل به محفظه وصل هست كه به اون اشاره كرده و با فلش نشون داديد، و باعث باز و بسته شدن اون شده و مقدار هواي گرم مورد نياز براي ورود به كارب رو تنظيم ميكنه( اين هواي گرم معمولا از سمت مانيفولد اگزوز مكيده ميشه كه لوله اي به اون متصل بوده و به اين دريچه وصل شده و توي پرايدهاي كاربراتوري هم همينجوري است)
    حالا من فكر ميكنم شما بهتره همين وسائلي كه داريد را نصب و راه اندازي كنين و در ادامه با كارافتادن ساسات، به سراغ اين سوئيچ حرارتي بريد تا كم كم با تجربه بيشتر متوجه بشيد كه چه نوع سوئيچ و از چه ماشيني ميتونه بهترين جواب را براي اين سيستم ماشين شما بده؟
    ...............................
    سلام آقا محمد، متاسف شدم كه شكست

حقيقتش من اون پولي را تعويض نكردم چون سالم بود، و ظاهرا مشكلي هم پيدا نميكنه مگر اينكه شكستگي داشته باشه يا دنده ها خوردگي شديد پيدا بكنن.
    اما اگر نياز به تعويض باشه بايد حتما به تراشكاري بسپاريد تا با پرس مناسب و احتملا كمي گرم كردن در بياد و يا جا زده بشه.
    متاسفانه دنده شكسته شده، و بايد تعويض كنين، حتما براي جا زدن به تراشكار بسپاريد تا دوباره صدمه نبينه، فكر كنم بتونين به راحتي نمونه نواون را پيدا كنين و تراشكار هم سريع سوارش ميكنه.

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میل سوپاپ جدید و در حد نویی که از اوراقی گرفته بودم یه دنده هم روش بود و من اهمیتی به دندش نمیدادم و علتش هم این بود که در اثر وارد امدن ضربه به دنده های اون در اوراقی دنده ی سالمی نداشت ولی در عوض میل سوپاپش در حد نو بود و من هم 30 تومان براش دادم.
    اما میل سوپاپی که روی موتور خودم بود با اینکه مورد تایید تراشکار و مکانیک بود ولی به دلیل کچل کردگی که داشت و میتونست به تاپیت های نو اسیب بزنه میخواستم عوضش کنم.البته برعکس این یکی دنده ی در حد نویی هم داره.
    خلاصه برنامه داشتم دنده ی سالم رو روی میل سوپاپ سالم نصب کنم و دنده ی شکسته شده هم همان دنده ی خراب بود.
    حالا میشه این رو با کمک فرز و ... خارج کرد ولی مساله ی اصلی جدا سازی سالم دنده سالم از میل سوپاپ قبلی و سوار کردن اون روی میل سوپاپ سالم هست.

18. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود بر شما علی اقای گرامی و همچنین بر سایر هم قطارهای عزیز.
    متاسفانه سیم کشی برق برای شیر برقی وجود نداره و باید دوباره سیم کشی بشه.اینم یکی از مشکلات آتی هست که باید رفعش کنم.خدا لعنت کنه هر چی ادم نا اگاه که فقط بلدن خرابکاری کنن.
    خرابکاریشون زیاد بود.امروز سنسور سرعت سنجو هم بلاتکلیف و جدا شده یافتم.

امروز که داشتم داخل کاپوتو وارسی میکردم در قسمت جلوی ستون سمت راست زیر اون شبکه پلاستیکی داخل فضای زیرین یه قطعه ای به چشمم خورد که دو سرش به شیلنگ وصل بود که سر دومش قطع شده و ول شده بود.و جالب اینکه یه صفحه ای هم زیرش بود که عقب جلو میرفت.
    یه چیزی شبیه ه ه ه اون پمپ بادهای دستی که قدیما بود و باز و بستش میکردن و از تهش باد می اومد شبیه اون بود.چون وقتی با دست عقب جلوش میکردم فس فس میکرد.حالا فردا میرم سراغش با دقت بیشتری بررسیش میکنم تا ببینم اصلن چی هست.
    حدس میزنم شاید منظورش از این سوئیچ حرارتی همونی باشه که اونجا قایم شده.
    باید طبق پیشنهاد شما پیش برم.ممنون از اینکه به خاطر راهنمایی توو زحمت افتادید و از سوییچ حرارتی نوا عکس انداختید.
    امیدوارم به نتایج مثبتی برسم.

20. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •