اینترنت آسمان دیگه نماینده های وب نیست ؟
۲ مگ نامحدود مخابرات ارومیه
![]()
اینترنت آسمان دیگه نماینده های وب نیست ؟
۲ مگ نامحدود مخابرات ارومیه
![]()
Last edited by =CYBER=; 02-02-2014 at 23:57.
قبلا منم همین سوال رو پرسیدم چون تو سایت های وب اسمی از این شرکت ندیدم! سایتشونم که کلا هیچی نداره جز یه homepage
من پارسال تابستون محض کنجکاوی تو سایت های وب شماره تلفن خونه مونو ثبت کردم نیم ساعت بعدش دیدم از تهران زنگ زدن خونه واسه پیگیری ثبت نام که منم برگشتم گفتم شماره رو 1رقم اشتباه زدم و ...خلاصه تا جایی که من متوجه شدم از سایت باید ثبت نام بشه و نمایندگی نداره
می خواستم وایرلس بگیرم ازشون که جمع کردن ظاهرا !
دوستان ساعات شبانه رایگان مخابرات همون 1 تا 8 هست ؟
بله.ولی از من میشنوی نگیر.وقعش خرابه.
با 1 مگ نهایت سرعتی که میده 110 کیلوبایت هست.باقیشو خودت حساب کن دیگه.
نه 1 تا 7 رایگانه
2 مگ محدود مخابرات مرکز مهاباد ساعت تست 6 بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت و کیفیت افتضاح افتضاح افتضاح شده10 دقیقه یه بار قطع و وصل میشه
![]()
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1952ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1981ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2359ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3154ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1952ms, Maximum = 3154ms, Average = 2361ms
![]()
بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بهش اضافه شده! هرچند بنظر هر2 تا یوزر 1نفره
مگه مخابرات چقدرپهنای باند داره که خانومه دستش بخوره فقط به تو ، 1گیگ پهنای باند برسه؟!!!
در ثانی از کی تاحالا 2020 تلفنی سرعت عوض می کنه؟؟؟!!!
خودتو خراب نکن پسرخوب!!! دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نذار!!!
![]()
Last edited by urumchi; 04-02-2014 at 22:01.
از دوستانی که ویدئو استریم های آنلاین میبینن ( مثلا سایت آپارات ) ، روشی بلدن تا بشه این ویدئوها رو بدون مکث دید؟!! سرعت اسمی من 2 مگ هست مثلا و باید 256 کیلوبایت در ثانیه اوج بگیره که این سرعت برای دیدن ویدئوهای 480p کاملا کافیه ! ولی با این سرعت نمیتونم حتی بی کیفیت ترین ویدئوهای این سایت رو هم ببینم و لود بافر زیادی دارم تا ویدئو پخش بشه ! جز در سایت دیجی کالا بخش معرفی تصویری محصولاتش که کیفیت HD رو هم بدون مکث پخش میکنه !!
یا مثلا موقع آپدیت گوشی مثلا ، سرعت بیشتر از 50 کیلوبایت نمیرسه در حالی که باید حداقل سرعت 200 باشه . البته همه این موضوعات در روز امتحان میشه چه برسه به دانلود رایگان شبانه !
Last edited by saeed774; 04-02-2014 at 22:34.
@saeed774;
این برمیگرده به شرکتی که اینترنت ازش گرفتی. مثلا تست های وب از سرور خارج 7-8 مگ هم سرعت میده ولی برای شرکتهای دیگه یا با اکانتینگشون محدود میکنن یا پهنای باند کم دارن که ترافیک شبکه شون بالاست و ...
تنها راهی که به نظرم میرسه استفاده از v-p-n ی هست که سرورش داخل کشور باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)