تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 688 از 2550 اولاول ... 18858863867868468568668768868969069169269873878811881688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

متاسفانه مقوله پینگ درصد زیادش برمیگرده به پهنای باند اون شکرت که در مورد90% شرکت های ایرانی تا خرخره پر است!
    به عنوان مثل این تست زیر ماله یکی از دوستانم هست در اصفهان:

پینگشو درست میبینید؟ کدومتون همچین پینگی دارین در غرب کشور؟ قطعا هیچکدوم!
    ........
    من شنیدم 1 مگ سرعت 200 کیلوبایت میدن
    فکر کنم شما بودین قبلا همینجا تست میذاشتن و سرویس کلاس یا توربو داشتین و پورت شمارو 2048 بسته بودن؟ درسته؟
    اون دوستتون تبریز هستن؟

يه خورده بيشتر توضيح ميدين؟ يعني قراره ساعات رايگان بشه از 12 تا 8 ؟

و سرويس 2مگ 1ماهه با 8گيگ ترافيك رو قرار بدن 20 تومن؟
    دقیقا درست متوجه شدین!

بهبه عجب سرویسی
    2 مگ نامحدود
    من 2 مگ محدود دارم (البته 128)
    وبگردی که میکنی اولش یکم به خاطر سرعتش حال میکنی
    بعد ولی وقتی که ریز مصرفتو میبینی گریت میگیره
    درسته فانوس عزیز.
    فقط دارم از تورنت با سرعت 180kb فیلم دانلود میکنم.
    البته بنده پارتی دارم وگرنه به کاربران معمولی 10 گیگ میدن و خودت مکیدونی کسایی که خوره بازی و دانلود هستن زود تمومش میکنن! من شاید ماهیانه 200 یا 250 تا بزنم!

..........

متاسفانه فقط اخبار بد میشنویم اینجا بذار منم یه خبر بدم یکم روحیه بچه های غرب کشور باز شه!
    تا سال آینده یک درگاه جدید فیبر نوری مستقیم به فرانکفورت باز میشه و کسایی که توی tracert 4.2.2.4 یعنی مسیر یابی ip هاشون مسیری از فرانکفورت رو میبینن بهشون وعده پینگ کمتری به اروپارو میدم!
    اگر دقیت کرده باشین بعضی از دوستان با سرور باکو یا تفلیس پینگ خوب دارن! دلیلشم فیبر نوری به اون منطقه هست.
    بزودی شایهد همین قضیه در مورد آلمان خواهیم بود.
    برای مسیر یابی ip خودتون به اروپا در cmd این دستور رو اجرا کنید و اگر اسم فرانکفورت رو دیدین خوشحال بشین!
    tracert 4.2.2.4
    Last edited by MASOUD_MW2; 04-06-2011 at 19:41.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

برای شروع باید چیکار کنم
    من دیگه از دیال آپ خسته شدم
    مدارک لازم رو بگید آماده کنم
    Last edited by علی17; 08-08-2011 at 23:56.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

مسعود خان فکر کنم ارتباط داده ها تازگیا پهنای پاندشو زیاد کرده واسه همینه 2 مگ دادن بهت . شاید کلا پهناشون به 10 مگ نرسه . قطعا تا یه مدت دیگه همون بلایی که سر مکس نت و هر آی اس پی دیگه تو ایران اومده سر وایرلس شمام میاد.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مسعود خان فکر کنم ارتباط داده ها تازگیا پهنای پاندشو زیاد کرده واسه همینه 2 مگ دادن بهت . شاید کلا پهناشون به 10 مگ نرسه . قطعا تا یه مدت دیگه همون بلایی که سر مکس نت و هر آی اس پی دیگه تو ایران اومده سر وایرلس شمام میاد.
    بحرحال چاره ای نیست! من با اینترنت زیاد کار دارم مهم اینه در اون لحظه اینرتنت خوبی داشته باشم شرکت و نوعش برام فرق نمیکنه! امسال هم هم مبین نت و هم شاتل و هم پارس آنلاین میان مهاباد. بحرحال انتخواب ها بیشتر میشه...

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فکر کنم شما بودین قبلا همینجا تست میذاشتن و سرویس کلاس یا توربو داشتین و پورت شمارو 2048 بسته بودن؟ درسته؟
    اون دوستتون تبریز هستن؟
    tracert 4.2.2.4
    بله من بودم . چه زمانه ی خوبی بود . آه . من از خود تبریز نیستم . اون دوستم هم از خود تبریز نیست .

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

بحرحال چاره ای نیست! من با اینترنت زیاد کار دارم مهم اینه در اون لحظه اینرتنت خوبی داشته باشم شرکت و نوعش برام فرق نمیکنه! امسال هم هم مبین نت و هم شاتل و هم پارس آنلاین میان مهاباد. بحرحال انتخواب ها بیشتر میشه...
    نه بابا ؟ مطمئنی ؟

عجب . پس آپشنامون خیلی زیاد میشه . ولی هیچکدومشون زیاد تعرفی ندارن . مبین نت که فقط وایمکسه ؟

فکر کنم شاتل از بقیه بهتر باشه . راستی شما هم فقط استفاده خونگیو اینا میکنید دیگه ؟ یا شرکتی چیزی دارین ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برای مسیر یابی ip خودتون به اروپا در cmd این دستور رو اجرا کنید و اگر اسم فرانکفورت رو دیدین خوشحال بشین!
    tracert 4.2.2.4

آقا مسعود لطفا تفسير بفرمائيد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

والا من ندیده بودم ولی دیگه اینقابل درک نیست ! حتما بهشون زنگ میزنم و میگم . آخه چرا اونا 1 گیگ بیشتر ؟ ؟ ؟ ؟
    اینکه تبریز 1 گیگ بیشتر میده به خاطر سرویس مخابرات تبریزه!
    همین سرویس رو همارا هم تا یک ماه پیش با 5 گیگ ارائه میکرد ولی از وقتی شروع به بهره برداری از adsl مخابرات کرد حجم رو 6 گیگ کرد ماکس نت هم برای اینکه از قافله عقب نمونه 1 گیگ اضافه کرد! تو ارومیه که از این خبرا نبوده

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله من بودم . چه زمانه ی خوبی بود . آه . من از خود تبریز نیستم . اون دوستم هم از خود تبریز نیست .
    پس معیار شما زیاد قابل اعتماد نیست!

نه بابا ؟ مطمئنی ؟

عجب . پس آپشنامون خیلی زیاد میشه . ولی هیچکدومشون زیاد تعرفی ندارن . مبین نت که فقط وایمکسه ؟

فکر کنم شاتل از بقیه بهتر باشه . راستی شما هم فقط استفاده خونگیو اینا میکنید دیگه ؟ یا شرکتی چیزی دارین ؟
    بله مطمئنم.
    درسته آپشن هامون خیلی زیاد میشه! ارتباط داده ها،عصر ارتباطات،سیروان رایانه،ماکسنت،مبین نت،شاتل،پارس آنلاین!
    اینم بهت بگم که هیچ شرکتی به اندازه پارس سرعت نداره!! تعجب میکنم شما میگید تعریفی نداره!!!!!
    بنده 4 سال پیش سایتمو بستم و دوباره میخوام تابستون سایت جدیدمو راه اندازی کنم که یک فروشگاه اینترنتی محصولات اپل خواهد بود...

آقا مسعود لطفا تفسير بفرمائيد!
    اسم شما سعید بود درسته؟
    واقعا باید بگم مسیری که ip شما طی میکنه افتضاح هست! یعنی مثل این میمونه لقمه رو دور سرت بچرخونی بعد قورتش بدی! که تقصیر روتیگ بد شرکتی هست که ازش سرویس دارین! اینترنت شما با درگاه واشنگتون تامین میشه که هیچ امیدی به این درگاه آشغال نیست!

الان تست منو ببینید که همین الان گرفتم:

همونطور که میبینید و با کادر قرمز مشخص کردم مسیر من میره به لندن(انگلستان) و بعد به مقصد فرانکفورت (آلمان) میرسه!
    یعنی مسیر آلمان تا انگلیس رو بیجهت طی میکنه و باعث افزایش پینگ من میشه! اینجاست که روتیگ مناسب شرکت ها نقش خودشو نشون میده!
    همونطور که در مسیر های انتهایی ip من مشاهده میکنید مسر من از فرانکفورت هست و با اوکی شدن درگاه فیبر نوری جدید پینگ من با اروپا کاهش خواهد یافت...

اینکه تبریز 1 گیگ بیشتر میده به خاطر سرویس مخابرات تبریزه!
    همین سرویس رو همارا هم تا یک ماه پیش با 5 گیگ ارائه میکرد ولی از وقتی شروع به بهره برداری از adsl مخابرات کرد حجم رو 6 گیگ کرد ماکس نت هم برای اینکه از قافله عقب نمونه 1 گیگ اضافه کرد! تو ارومیه که از این خبرا نبوده
    دوست من مشکل اینجاست شعار ماکسنت (البته چیزی که توی این خراب شده زیاده فقط شعاره) دادن سرویس و سرعت وقیمت یکسان به کاربران اینترنت خودش در آذربایجان شرقی و غربی هست که دیدیم کاملا دروغ بود شعارشون!
    وقتی که یک قیمت یکسان رو از کاربری که توی ارومیه هست و با کاربری که توی تبریز هست میگیره باید سرویس مشابهی هم بده درسته؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس معیار شما زیاد قابل اعتماد نیست!
    عزیزم خود ماکس نت تو تبریز به تمام موارد رسیدگی میکنه . اونی که داره تبریز زمان تمدید کردن سرعت شما رو میگذاره و درست میکنه اونم داره برای من سرعت میگذاره . من از زمانی سرویسو گرفتم _( 1 سال پیش حتی کوچکترین تماسی با نمایندگی شهرمون نداشتم ) پس مطمئن باش سرعت بقیه هم همینجوری خواهد بود . در ضمن در مورد ارومیه نمی گم چون احتمالا زیرساخت مخابرات ارومیه خیلی خرابه .

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •