تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1126 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

ریاضی 1 : خیلی کم از سوالات پایان فصل سوال میاد ... فقط متن کتاب و مثال ها رو بخونید ... تستی ها رو حتی از متن هم طرح میکنن ... کتاب های راهنما و چیز اضافه نخونید ... جزوه ی استادتون رو هم اگر دارید یه نگاه بندازید ... اعداد مختلط و مختصات قطبی و خلاصه اون فصل های آخر و انتگرال ها 100% سوال تشریحی داره ( خودش 3 نمره داره این دوتا )

بچه های نرم افزار اول مدار میخونید یا ذخیره ؟ این ذخیره فکر کنم با اون ادبیاتی که داره کتابش ، هر فصل رو بخونیم فصل بعدی یادمون میره

انتشارات راه در سایتش نمونه سوال های اخیر رو داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nits; 08-01-2013 at 00:53.

2. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اگه ریاضیت خوب نی مثالاش حفظ کن 60 درصدسوالات از تمرینات و مثال خود کتابه
    حفظ کن؟؟!!برادر 600صفحه کتابه چجوری 4روزه همه مثال های کتاب رو حفظ کنیم و قاطی نکنیم؟

باید بشینیم بخونیم 4روزه و مثال هم حل کنیم و تا جایی که میره پیش بریم دیگه.انقد خستم فقط فارسی خوندم و فردام امتحانه

4. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

حفظ کن؟؟!!برادر 600صفحه کتابه چجوری 4روزه همه مثال های کتاب رو حفظ کنیم و قاطی نکنیم؟
    لازم نیست که حلش حفظ کنی فقط سوال تو ذهنت داشته باش با جواب نهایش.
    برای تشریحیم تا جای بلدی حل کن اگه بلدم نبودی سیاه کن اگه استاد خوبی باشه از هرکدوم بهت یه نمره ای میده

6. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل تو ذخیره دارم !!!! تا آخر فصل هشت باید بخونیم دیگه ؟ فصل هفت هم حذفه؟ من اول مدار میخونم چون خیلی راحت تره ولی کم کم دوباره ذخیره رو شروع میکنم
    ریاضی 1 : خیلی کم از سوالات پایان فصل سوال میاد ... فقط متن کتاب و مثال ها رو بخونید ... تستی ها رو حتی از متن هم طرح میکنن ... کتاب های راهنما و چیز اضافه نخونید ... جزوه ی استادتون رو هم اگر دارید یه نگاه بندازید ... اعداد مختلط و مختصات قطبی و خلاصه اون فصل های آخر و انتگرال ها 100% سوال تشریحی داره ( خودش 3 نمره داره این دوتا )

بچه های نرم افزار اول مدار میخونید یا ذخیره ؟ این ذخیره فکر کنم با اون ادبیاتی که داره کتابش ، هر فصل رو بخونیم فصل بعدی یادمون میره

انتشارات راه در سایتش نمونه سوال های اخیر رو داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل تو ذخیره دارم !!!! تا آخر فصل هشت باید بخونیم دیگه ؟ فصل هفت هم حذفه؟ من اول مدار میخونم چون خیلی راحت تره ولی کم کم دوباره ذخیره رو شروع میکنم
    بله ... 7 فصل پیش رو داریم ... از 1 تا انتهای 8 به جز 7
    بهترین راه اینه که از فرمول و اصطلاحات مهمی که زیاد کاربرد داره نت برداری کنیم ... مثلا فرمول های استوانه جویی و گپ و رکورد و خلاصه چیزایی که همش توی فصل ها میبینیم رو بهم ربطش بدیم ... ولی فکر نکنم زیاد سخت باشه امتحانش

من هم مدار میخونم اول ... مدار فصل های اولش آسونه ... آخریا نسبتا سخت تر میشه
    Last edited by nits; 08-01-2013 at 10:50.

9. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گرفتن مرخصی از این دانشگاه سخته؟
    سلام توي سايت...يه قسمت داره به نام درخواست هاي دانشجو كه اونجا ميشه درخواست مرخصي رو داد...نه سخت نيست فقط بايد شهريه ثابت رو پرداخت كنيد.

در مورد اي تي و نرم افزار.
    خودم نرم افزار مي خونم...راضيم...درسته دروس اي تي راحت ترن ولي خوب احساس ميكنم نرم افزار شيرين تره...ولي خب همون طور كه بچه ها گفتن زمينه كاري اي تي بيشتر و فراگيرتر وجود داره.

بااين وجود نرم افزار بهتره .

11. 5 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام توي سايت...يه قسمت داره به نام درخواست هاي دانشجو كه اونجا ميشه درخواست مرخصي رو داد...نه سخت نيست فقط بايد شهريه ثابت رو پرداخت كنيد.

در مورد اي تي و نرم افزار.
    خودم نرم افزار مي خونم...راضيم...درسته دروس اي تي راحت ترن ولي خوب احساس ميكنم نرم افزار شيرين تره...ولي خب همون طور كه بچه ها گفتن زمينه كاري اي تي بيشتر و فراگيرتر وجود داره.

بااين وجود نرم افزار بهتره .

چی شد؟
    نمیدونید بدونید من It هستما

13. 3 کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر روز یه قانون هر روز یه فشار به جوونا .... والا بخدا اسلام و قرآن اینجوری نیست .
    سلام ابلیس جان

والا تا فشار چگونه باشه ، که دو نوع هست سطحی و عمیق .

خب سطحی که کسی نمی فهمه و بطور عادی رفتار میکنه ولی از نظر عمیق خیلی درد اور هست که باعث میشه طرفی که زیره فشار هست در خودش رنج بکشه ولی در میان مردم همش خنده و شادی باشه . ( خب طبیعی هست ، چون میخواد دیگران نفهمن جناب فشار بر فرد حاکمیت پیدا کردند ) !

و خب شما هم که من چندتو پست از شما دیدم ماشالا همش خنده و شادی بوده !

ولی باهات حال کردم بچه باحالی هستی و منم یه درخواست دوستی برات ارسال کردم.

حالا خوبه درس های شما مثل ما چرت و پرت الوژی نیست ... ما را این مارکس و دورکیم و این این جور ادمو ، نمودندمان !
    Last edited by Hidden-Hunter; 08-01-2013 at 13:48.

15. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

درسته دروس اي تي راحت ترن
    راحت ترن؟اینا که تقریبا دروسشون مثل هم هست.کجا راحته بابا همین ترم اول پدر من درومده باید میرفتم آبیاری گیاهان دریایی میخوندم

17. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان من امروز فارسی رو امتحان دادم.بسیار بسیار بسیار سخت بود و درصد قبولیم بدجور پایین اومد.میگم دروسی که خودخوان هستن چجوری حساب میشن؟میگن از 10هفتم حساب میشه این یعنی چی؟مثلا از 40تا تست فارسی چندتاش رو باید درست زده باشم تا 10 بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •