تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 905 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام ,تسمه دینام و کولر رو هم از نظر شل بودن تست کنید بد نیست .احتمال داره از تسمه باشه.

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز
    اینی که می گید شک بیشتر من به همون لنت جلو هست چرا که فنر روی اون در صورت کثیفی و یا حتا پیستون شیلندر ترمز ممکنه کثیف باشه و در سرعت خیلی پایین لنت خیلی از دیسک جدا نمی شه و صدا می ده
    در صورتی که مطمن شدید لین نیست می تونه از خاک گیر پلوس ها شروع بشه و تا درونگیرباکس ادامه پیدا کنه
    شما امتحان کنید
    1- در همون سرعت کم خلاص کنید و باز صدا رو چک کنید
    2- در همون سرعت و نه بیشتر دنده دو بذارید و چک کنید
    3- دنده عقب با سرعت خیلی کم و خلاص در حالت عقب
    4- وقت حرکت با گاز بازی کنید
    5- فرمان رو با احتیاط به چپو راست بپیچانید
    این ازمایش ها می تونه کمک زیادی در پیدا کردن مشکل داشته باشه
    ممکنه حتا از راد دنده باشه یا از لاستیک و قالپاق
    سلام داداش من همیشه برای شما زحمت دارم ممنون از توضیحاتتون.
    اقا موقعی که تو دنده 1 هست و سرعت میره بالای 10 کیلومتر این صدا قطع میشه دیگه نه تو 2 نه 3 نه 4 نه 5 این صدا به گوش میاد کاملا قطع میشه و ماشینمم شتاب خوبی داره لنتهامم سال89 یا 90 دقیقا یادم نیست تعویض کردم تو حیاطمون هم زمستونها میشه تقریبا قطب شمال بس که سرده و تابستونها افتاب چنان میتابه که ادم میسوزه اصلا هم لاستیک نمیشورم بیشتر لونگ میکشم دور لاستیکام الان چراغ قوه انداختم تو رینگم دیدم سر لنتای جلو زنگ زده لنت هم کره ای انداختم همون سال 89 یا 90 مارگ GolD رنگ ابی اصل و اینکه بردم پیش دوستم استاد محسن در سایپا برد بالای بالابر 4 تا چرخها رو چرخوند گفت مشکل بلبرینگ نداری.
    فقط محسن خوشش از لاستیکام اومد اخه تازه 2 عدد لاستیک کومهو ویتنام برا جلو انداختم به حدی نرم و خوشکل و مشکی ادم خوشش میاد نگاش کنه.
    اقا من احتمالا لنتهام نابود شدن پس
    چه مارکی لنت بخرم ایرانی یا بازم خارجی؟ممنون میشم راهنماییم کنی مثل همیشه.یا علی.
    اینم اضافه کنم صدا شبیه ساییده شدن 2 تا ورق اهن به روی هم هست فکر هم نکنم از ترمز باشه چون ترمز میگیرم پدال رو تا اخر فشار میدم صدای لنت جدا میاد.
    Last edited by fokahi110; 26-08-2015 at 17:40.

3. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedre81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من سیلندر ترمز چرخ پرایدم بخاطر جام بودن عوض کردم بعدش لنت نو انداختم
    بعد از بستن چرخ دیدم ماشین اصلا ترمزش خوب نبود
    چند روز بعدش چرخ ها رو باز کردم دیدم نصف
    لنت اصلا با دیسک درگیر نمیشه
    یه لنت دیگه هم انداختم بازم اون هم همین طوری شد
    شد
    دیسک هم عیدی عوض کردم
    مشکل چیه ? دیسک مشکل داره؟
    باید چی کار کنم؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام داداش من همیشه برای شما زحمت دارم ممنون از توضیحاتتون.
    اقا موقعی که تو دنده 1 هست و سرعت میره بالای 10 کیلومتر این صدا قطع میشه دیگه نه تو 2 نه 3 نه 4 نه 5 این صدا به گوش میاد کاملا قطع میشه و ماشینمم شتاب خوبی داره لنتهامم سال89 یا 90 دقیقا یادم نیست تعویض کردم تو حیاطمون هم زمستونها میشه تقریبا قطب شمال بس که سرده و تابستونها افتاب چنان میتابه که ادم میسوزه اصلا هم لاستیک نمیشورم بیشتر لونگ میکشم دور لاستیکام الان چراغ قوه انداختم تو رینگم دیدم سر لنتای جلو زنگ زده لنت هم کره ای انداختم همون سال 89 یا 90 مارگ GolD رنگ ابی اصل و اینکه بردم پیش دوستم استاد محسن در سایپا برد بالای بالابر 4 تا چرخها رو چرخوند گفت مشکل بلبرینگ نداری.
    فقط محسن خوشش از لاستیکام اومد اخه تازه 2 عدد لاستیک کومهو ویتنام برا جلو انداختم به حدی نرم و خوشکل و مشکی ادم خوشش میاد نگاش کنه.
    اقا من احتمالا لنتهام نابود شدن پس
    چه مارکی لنت بخرم ایرانی یا بازم خارجی؟ممنون میشم راهنماییم کنی مثل همیشه.یا علی.
    اینم اضافه کنم صدا شبیه ساییده شدن 2 تا ورق اهن به روی هم هست فکر هم نکنم از ترمز باشه چون ترمز میگیرم پدال رو تا اخر فشار میدم صدای لنت جدا میاد.
    خوب پس مشکل شما خیلی خیلی نزدیک شدیم
    همون لنت که مدت زیادیه داریدش و زنگ می زنه
    اگر تموم نشده باشه که معلومه خوب استفاده کردید بازش کنید و با یک سنباده خیلی خیلی نرم تمیزش کنید و بذارید سر جاش اما بعد از این همه سال پیشنهاد به عوض کردنشه
    در مورد لنت پد من تا بحال از لنت ساز و پارس در ایرانی ها راضی بودم و ارزان هم هستند و اگر نه که کره ای خوبه همون قبلی رو پیدا کنید
    در موقع عوض کردن فنر نگعداره بالای لنت جلو رو باز و تمیز کنید و حتمن سر جاش بذارید
    خیلی از تعویض کار های محترم اون رو بر می دارند و میگن زیادی و باعث صدا می شه
    شما سعی کنید این کار رو نکنید چون لنت لق می خوره و بده
    لنت عقب رو هم حتمن چک کنید و به احتمال زیاد عوض و حتمن حتمن تنظیم کنید که تفاوت بسیاری رو مشاهده می کنید
    بعد از عوض کردن لنت مدتی رو با احتیاط بیشتر برانید تا خوب جا بیوفته
    موفق باشید

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من سیلندر ترمز چرخ پرایدم بخاطر جام بودن عوض کردم بعدش لنت نو انداختم
    بعد از بستن چرخ دیدم ماشین اصلا ترمزش خوب نبود
    چند روز بعدش چرخ ها رو باز کردم دیدم نصف
    لنت اصلا با دیسک درگیر نمیشه
    یه لنت دیگه هم انداختم بازم اون هم همین طوری شد
    شد
    دیسک هم عیدی عوض کردم
    مشکل چیه ? دیسک مشکل داره؟
    باید چی کار کنم؟
    مشکل شما دوست ن از سیلندر و یا بازویی هاست که نمی ذاره درست لنت جای خودش حرکت کنه حالا یا درست نصبنده و یا لنت جای خودش نیست و یا خراب شده وقتی جام کرده ممکنه صدمه رسونده باشه
    این رو جدی بگیرید که خطرش خیلی زیاده و سریع به دادش برسید

8. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب پس مشکل شما خیلی خیلی نزدیک شدیم
    همون لنت که مدت زیادیه داریدش و زنگ می زنه
    اگر تموم نشده باشه که معلومه خوب استفاده کردید بازش کنید و با یک سنباده خیلی خیلی نرم تمیزش کنید و بذارید سر جاش اما بعد از این همه سال پیشنهاد به عوض کردنشه
    در مورد لنت پد من تا بحال از لنت ساز و پارس در ایرانی ها راضی بودم و ارزان هم هستند و اگر نه که کره ای خوبه همون قبلی رو پیدا کنید
    در موقع عوض کردن فنر نگعداره بالای لنت جلو رو باز و تمیز کنید و حتمن سر جاش بذارید
    خیلی از تعویض کار های محترم اون رو بر می دارند و میگن زیادی و باعث صدا می شه
    شما سعی کنید این کار رو نکنید چون لنت لق می خوره و بده
    لنت عقب رو هم حتمن چک کنید و به احتمال زیاد عوض و حتمن حتمن تنظیم کنید که تفاوت بسیاری رو مشاهده می کنید
    بعد از عوض کردن لنت مدتی رو با احتیاط بیشتر برانید تا خوب جا بیوفته
    موفق باشید
    سلام مجدد و ممنونم تمامی مواردی که گفتید رو رعایت میکنم انشالا مشکل رو حلش میکنم و میان خبرشو میدم اینجا با تشکر ویژه که وقت میزارید و میاید جواب میدین.

البته کسری جان اینم اضافه کنم یادم رفت این دوستمون تو سایپا خواستم بلبرینگ عوض کنم گفت من 2 عدد دارم مارک فرانتک ومنم گفتم حتما خوبه دیگه انداختش بهمون خلاصه دونه ای 31 تومن گفتش برا دامادمون خریدم نخواستدش خلاصه اون موقع من اطلاع نداشتم فرانتک جنس تعریفی نیست زیاد انداختش به من بیچاره مثلا دوسته موزیگری ازش میباره ماشالا ممکنه خرابی وصدا از بلبرینگ باشه؟
    Last edited by fokahi110; 27-08-2015 at 14:59.

10. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود دوستان
    من یه پراید 111 se دو هفته پیش تحویل گرفتم الان حدود 700 تا کار کرده دیروز بردمش تو جاده به زور 150 تا رفت ولی شتابش خیلی خوبه تا زیر 150 رو عالی میره - بعد یه مشکلی هم که داره توی دور آرام در حالت ایستاده موتور خیلی میلرزه و ویبره میده به اتاق جوری که همه چیز میلرزه رو اعصابمه تو چند تا پراید دیگه نشستم اینجور نبود همه میگن چون ماشین خشکه و صفره اینجوریه و خودش درست میشه
    موتورش هم m13یورو 4 هست.

12. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام مجدد و ممنونم تمامی مواردی که گفتید رو رعایت میکنم انشالا مشکل رو حلش میکنم و میان خبرشو میدم اینجا با تشکر ویژه که وقت میزارید و میاید جواب میدین.

البته کسری جان اینم اضافه کنم یادم رفت این دوستمون تو سایپا خواستم بلبرینگ عوض کنم گفت من 2 عدد دارم مارک فرانتک ومنم گفتم حتما خوبه دیگه انداختش بهمون خلاصه دونه ای 31 تومن گفتش برا دامادمون خریدم نخواستدش خلاصه اون موقع من اطلاع نداشتم فرانتک جنس تعریفی نیست زیاد انداختش به من بیچاره مثلا دوسته موزیگری ازش میباره ماشالا ممکنه خرابی وصدا از بلبرینگ باشه؟
    فکر نمی کنم و امیدوارم که نباشه
    با همون لنتو دقت و حوصله تمیز کاری حل می شه
    Last edited by kasra2002; 28-08-2015 at 04:46.

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود دوستان
    من یه پراید 111 se دو هفته پیش تحویل گرفتم الان حدود 700 تا کار کرده دیروز بردمش تو جاده به زور 150 تا رفت ولی شتابش خیلی خوبه تا زیر 150 رو عالی میره - بعد یه مشکلی هم که داره توی دور آرام در حالت ایستاده موتور خیلی میلرزه و ویبره میده به اتاق جوری که همه چیز میلرزه رو اعصابمه تو چند تا پراید دیگه نشستم اینجور نبود همه میگن چون ماشین خشکه و صفره اینجوریه و خودش درست میشه
    موتورش هم m13یورو 4 هست.
    بلی ماشین نو هست کمی بگذره بیشتر می شه یا نمی شه راجع به اون صحبت کرد سرویس اولیه حتمن ببرید و حتمن روغن و واسکازین گیرباکس رو عوض کنید چه بهتر که خودتان انتخاب کنید
    و بعد از 6 ماه فیلر گیری کنید
    دوست من 150 تا با پراید اونم توی این هوا و این جاده

16. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر نمی کنم و امیدوارم که نباشه
    با همون لنتو دقت و حوصله تمیز کاری حل می شه
    داداش ممنونم الان متوجه شدم که کاسه چرخ عقبم یه قسمتش پریده لازم به تعویضش هست واینکه لوازم همراه لنت چیه بخرم از جمله فنر واینا ممنون میشم چون حوصله ندارم ببرم پیش دوستم چرخ و باز کنه بعد بفرستدم دنبال قطعه خریدن
    Last edited by fokahi110; 28-08-2015 at 10:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •