سرویس 512 دارم
شبا سرعتم بین 32 تا 50 هست
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز بنده نماینده فروش و پشتیبانی این شرکت در اصفهان هستم. سرعت شما بسته به اینکه
تو چه شهری هستید و چقدر لینک میاد داخل مرکز متفاوته. مثلا سرویس 128 تا 2مگ باز هست و با دانلود منیجر تا 200کیلوبایت
دانلود میکنه . بزرگترین مزیت این شرکت که شما اسمی ازش نمیبرید و این بی انصافیه! نداشتن قطعی های بی دلیل
و نبستن پورت های ... پی ان هستش که به وفور در شرکت هایی همچون شاتل دیده میشه !
پیروز باشید/
عزیز دل، منم همین رو میگم، همه چیز رو باید با هم دید. الان هم برای دزفول بهترین آسیاتک هست، برای دانلود شبانه.
حالا که شما نمایندگی داری، میتونی ازشون بپرسی دلیل افتضاح این 2 ماهه چیه؟ بعد از عید سرعت ها خیلی بد شدن. پس کی دوباره مثل 6 ماه پیش میشه؟
شاتل امتحان خودش رو پس داده و یه افتضاح بزرگ بار آورده 1) پینگ خیلی بالا 2) شبانه محدود ولی پشتیبانیش عالیه، سرعتش تو روز هم همیشه بالاترین حده!
آسیاتک قطعی زیاد داره و همه اینو میدونن ولی برای گیمرها که پینگ پایین میخوان بسیار عالیه.
شما نمیشه بشی نماینده ما پیشنهادها و انتقادهامون رو به گوش دفتر اصلی برسونی؟ پشتیبانی تهران که کلا جواب نمیده... لااقل شما پیگیر باش...
سلام متاسفانه سرعت شاتل رو نمیشه زیر سوال برد (سرعت 260 از سه صبح تا هشت که من داشتم )
اما پینگ افتضاحه و کمیتش بد جوری داغونه (توی اون ساعت دانلود کنی محدود میشی)در کل نابوده پودره!!!!!
به طوری که محدودیت شبانه دلیل من برای بیرون اومدن از این شرکته
اما کی گفته ...پی ان در شاتل جواب نمیده؟؟؟ من استفاده کردم تقریبا بیشتر پورت ها بازه!!اما بازم احساس میکردم دست خودشونه
هروقت بخوان باز میکنن . خبری بشه میبندن دوباره یک روز بعد یا کمتر باز میکنن .در کل همیشه بسته نیست!!!!!!!!
Last edited by Meysam Raz; 05-06-2012 at 07:59.
سرویس 1 مگ . سرعت شبانه 70 kb و روزانه :
![]()
تو منطقه ما بیشتر از 1 ساله که سرعتا افت کرده ! خیر سرشون هم پایتختیم![]()
سلام من میخوام بیام اسیا تک تو مرکز کاظمیان سرعتا چطوریه؟
سلام
من آسیاتک 256 نامحدود دارم ماهی 43 تومن ! سرعت دانلودم بین 28 تا 33 34 متغیر هستش ! بیشتر روی 32 33 هستش.من راض هستم سرعت خوبی داره.قبلش هم 512 ماهی 10 گیگ داشتم روی 4مگ بسته بودن با 450 500 دانلود می کردم ! ماهی 33 تومن هم می دادم.خیلی راضیم دمشون گرم.من تهرانم
اي كاش آسياتك بشه همون آسياتك دوماه پيش ... سرعت شبانه رو 120 به بالا بود الان شده 70 ،80 ... سرعت روز هم كم شده اما كمتر محسوس هستش ... يه شماره تلفن داره صداي مشتري براي اعتراض و ... كسي با اون تماس گرفته ؟؟
دوست عزیز یه تست پینگ ب سرورای انگلیس میذاری؟ خیلی خیلی مهمه پینگ برای من، میخوام اگه وضعیت بازی تو تابستون برام خراب شد، یکی دو ماه 256 ببندم. لطف میکنی؟
واقعا... البته الان که نمیدونم چجوریاس ولی امیدوارم بهتر بشه تا ماه آینده(شایدم به خاطر اتمام درس ها و ... و هجوم به سمت بستن ADSL شاید شلوغ تر و افتضاح تر بشه). صدای مشتریش کار نمیکنه، مشتری باید خفه خون بگیرهاون 1844 هم فقط بلده یه اس ام اس بده:
"مشترک گرامی لطفا جهت شارژ سرویس خود اقدام فرمایید."
وضعیت پشتیبانی آسیاتک افتضاحه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)