تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 688 از 3745 اولاول ... 18858863867868468568668768868969069169269873878811881688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سرویس 512 دارم
    شبا سرعتم بین 32 تا 50 هست

داره خودمونی میشه hamed888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز بنده نماینده فروش و پشتیبانی این شرکت در اصفهان هستم. سرعت شما بسته به اینکه

تو چه شهری هستید و چقدر لینک میاد داخل مرکز متفاوته. مثلا سرویس 128 تا 2مگ باز هست و با دانلود منیجر تا 200کیلوبایت

دانلود میکنه . بزرگترین مزیت این شرکت که شما اسمی ازش نمیبرید و این بی انصافیه! نداشتن قطعی های بی دلیل

و نبستن پورت های ... پی ان هستش که به وفور در شرکت هایی همچون شاتل دیده میشه !

پیروز باشید/

3. 2 کاربر از hamed888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوست عزیز بنده نماینده فروش و پشتیبانی این شرکت در اصفهان هستم. سرعت شما بسته به اینکه

تو چه شهری هستید و چقدر لینک میاد داخل مرکز متفاوته. مثلا سرویس 128 تا 2مگ باز هست و با دانلود منیجر تا 200کیلوبایت

دانلود میکنه . بزرگترین مزیت این شرکت که شما اسمی ازش نمیبرید و این بی انصافیه! نداشتن قطعی های بی دلیل

پیروز باشید/
    عزیز دل، منم همین رو میگم، همه چیز رو باید با هم دید. الان هم برای دزفول بهترین آسیاتک هست، برای دانلود شبانه.
    حالا که شما نمایندگی داری، میتونی ازشون بپرسی دلیل افتضاح این 2 ماهه چیه؟ بعد از عید سرعت ها خیلی بد شدن. پس کی دوباره مثل 6 ماه پیش میشه؟

شاتل امتحان خودش رو پس داده و یه افتضاح بزرگ بار آورده 1) پینگ خیلی بالا 2) شبانه محدود ولی پشتیبانیش عالیه، سرعتش تو روز هم همیشه بالاترین حده!
    آسیاتک قطعی زیاد داره و همه اینو میدونن ولی برای گیمرها که پینگ پایین میخوان بسیار عالیه.

شما نمیشه بشی نماینده ما پیشنهادها و انتقادهامون رو به گوش دفتر اصلی برسونی؟ پشتیبانی تهران که کلا جواب نمیده... لااقل شما پیگیر باش...

5. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام متاسفانه سرعت شاتل رو نمیشه زیر سوال برد (سرعت 260 از سه صبح تا هشت که من داشتم )
    اما پینگ افتضاحه و کمیتش بد جوری داغونه (توی اون ساعت دانلود کنی محدود میشی)در کل نابوده پودره!!!!!
    به طوری که محدودیت شبانه دلیل من برای بیرون اومدن از این شرکته
    اما کی گفته ...پی ان در شاتل جواب نمیده؟؟؟ من استفاده کردم تقریبا بیشتر پورت ها بازه!!اما بازم احساس میکردم دست خودشونه
    هروقت بخوان باز میکنن . خبری بشه میبندن دوباره یک روز بعد یا کمتر باز میکنن .در کل همیشه بسته نیست!!!!!!!!
    Last edited by Meysam Raz; 05-06-2012 at 07:59.

7. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرویس 1 مگ . سرعت شبانه 70 kb و روزانه :

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

منظورت 1-2 ماه هست دیگه؟ از وقتی که لایزری ها رو انداختن(شایدم کرم از آسیاتک بوده) اینور، آسیاتک به فنا رفت.
    تو منطقه ما بیشتر از 1 ساله که سرعتا افت کرده ! خیر سرشون هم پایتختیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من میخوام بیام اسیا تک تو مرکز کاظمیان سرعتا چطوریه؟

داره خودمونی میشه citrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من آسیاتک 256 نامحدود دارم ماهی 43 تومن ! سرعت دانلودم بین 28 تا 33 34 متغیر هستش ! بیشتر روی 32 33 هستش.من راض هستم سرعت خوبی داره.قبلش هم 512 ماهی 10 گیگ داشتم روی 4مگ بسته بودن با 450 500 دانلود می کردم ! ماهی 33 تومن هم می دادم.خیلی راضیم دمشون گرم.من تهرانم

12. 2 کاربر از citrix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اي كاش آسياتك بشه همون آسياتك دوماه پيش ... سرعت شبانه رو 120 به بالا بود الان شده 70 ،‌80 ... سرعت روز هم كم شده اما كمتر محسوس هستش ... يه شماره تلفن داره صداي مشتري براي اعتراض و ... كسي با اون تماس گرفته ؟؟

14. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام
    من آسیاتک 256 نامحدود دارم ماهی 43 تومن ! سرعت دانلودم بین 28 تا 33 34 متغیر هستش ! بیشتر روی 32 33 هستش.من راض هستم سرعت خوبی داره.قبلش هم 512 ماهی 10 گیگ داشتم روی 4مگ بسته بودن با 450 500 دانلود می کردم ! ماهی 33 تومن هم می دادم.خیلی راضیم دمشون گرم.من تهرانم
    دوست عزیز یه تست پینگ ب سرورای انگلیس میذاری؟ خیلی خیلی مهمه پینگ برای من، میخوام اگه وضعیت بازی تو تابستون برام خراب شد، یکی دو ماه 256 ببندم. لطف میکنی؟

اي كاش آسياتك بشه همون آسياتك دوماه پيش ... سرعت شبانه رو 120 به بالا بود الان شده 70 ،‌80 ... سرعت روز هم كم شده اما كمتر محسوس هستش ... يه شماره تلفن داره صداي مشتري براي اعتراض و ... كسي با اون تماس گرفته ؟؟
    واقعا... البته الان که نمیدونم چجوریاس ولی امیدوارم بهتر بشه تا ماه آینده(شایدم به خاطر اتمام درس ها و ... و هجوم به سمت بستن ADSL شاید شلوغ تر و افتضاح تر بشه). صدای مشتریش کار نمیکنه، مشتری باید خفه خون بگیره اون 1844 هم فقط بلده یه اس ام اس بده:
    "مشترک گرامی لطفا جهت شارژ سرویس خود اقدام فرمایید."

وضعیت پشتیبانی آسیاتک افتضاحه.

16. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3FX

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •