تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1045 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت seeker366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

با سلامی دوباره و تشکر از شما
    در مورد تغییر واحدها تونستم درست کنم و خیلی ممنون.
    ولی در مورد عکسها من بازم مشکل دارم.

ببنید من میخوام یک بروشور درست کنم که سه تا عکس ستونی دارد. و قرار است این بروشور از یک سوم و دو سوم تا شود و روی هم بیاد. کاغد آ4 و بصورت لند اسکیپ هست. یعنی ظول ما 29.7 سانتی متر است.الان من نمیتونم پهنای عکسها را طوری تنظیم کنم که بشه 29.7/3 = 9.76 سانتیمتر
    تا بخوام تا کنم دو گوشه کناری کاغذ ها دقیقا در قسمت یک سوم میانی جا شود!

یعنی یک عکس میشه 9.7 عکس دیگه هم میشه 9.7 و عکس آخر میشه 9.88 سانتی متر. در نتیجه موقع تا کردن بروشور مشکل ایجاد میشه.

ممنون میشم اگر جواب منو بدید
    با سلام
    دوست عزیز شما باید فاصله بین صفحات(جایی که صفحه تا می شه و باید سفید باشه)رو هم در نظر بگیرید
    توی word چند تا راه حل دارید
    1.همون روش وارد کردن دستی اندازه 3 تا عکس با محاسبه چند میلیمتر خالی برای تا کردن کاغذ
    2.استفاده از 3 تا textbox هم اندازه و قرار دادن عکسهاتون توی textbox ها(از insert میتونید textbox بسازید و بعد 2 بار کپی پیست کنید)
    3.استفاده از پاراگراف(توی page layout تعداد columnها رو 3 تا بزارید)
    اینها راه های word بودن که به ذهن من می رسیدن ولی کلا چرا از word استفاده می کنید؟
    برای ساختن بروشور و کارت ویزیت و...و خیلی از اسناد template دیگه ماکروسافت توی همین آفیس نرم افزاری داره به اسمMicrosoft office Publisher که مخصوص همین کاراست و کار کردن باهاش هم بسیار ساده هست.امتحانش کنید حتما مفید خواهد بود آنقدر template هم داره که حتما یکیش شکل اون چیزی که شما می خواهید هست اگر هم نبود می تونید خودتون طراحی کنید.
    امیدوارم تونسته باشم کمک کنم اگه بازم مشکلی داشتید بگید حتما انشاالله که حل بشه .

2. 2 کاربر از seeker366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

با سلامی دوباره و تشکر از شما
    در مورد تغییر واحدها تونستم درست کنم و خیلی ممنون.
    ولی در مورد عکسها من بازم مشکل دارم.

ببنید من میخوام یک بروشور درست کنم که سه تا عکس ستونی دارد. و قرار است این بروشور از یک سوم و دو سوم تا شود و روی هم بیاد. کاغد آ4 و بصورت لند اسکیپ هست. یعنی ظول ما 29.7 سانتی متر است.الان من نمیتونم پهنای عکسها را طوری تنظیم کنم که بشه 29.7/3 = 9.76 سانتیمتر
    تا بخوام تا کنم دو گوشه کناری کاغذ ها دقیقا در قسمت یک سوم میانی جا شود!

یعنی یک عکس میشه 9.7 عکس دیگه هم میشه 9.7 و عکس آخر میشه 9.88 سانتی متر. در نتیجه موقع تا کردن بروشور مشکل ایجاد میشه.

ممنون میشم اگر جواب منو بدید
    سلام . به خاطر کارهای کوچک سراغ نرم افزار های قدرتمند نروید .
    به نظر من وقتتو با ورد تلف نکن و با این نرم افزار کارتو انجام بده....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . در مورد سوال اولت ، پیشنهاد می کنم با دقت پست قبلیمو بخون جوابتو میگیری .
    سوال دومت ، اولاً چه ویندوزی داری ،؟؟؟؟
    چرا اصلا کپی کردی تو ورد ؟؟؟ اگه برای ویرایشه یا چاپ خوب با pdf editor یا از این قوی تر soda pdf کارتو انجام بده .
    فونت فایل pdf با ورد یکیه یا نه در پست قبلیم گفتم که اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی........
    کامل و واضح سوال بپرس ....
    soda pdf رو می تونی از ------------.com دانلود کنی .
    با تشکر .

ویندوز ایکس پی پک 3

خب با این نرم افزار که معرفی کردید تمام تنظیماتی که با ورد می شه انجام داد را با این نرم افزارها انجام داد

تغییر فونت، بلد، راست چین و شماره گذاری صفحات و ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز شما باید فاصله بین صفحات(جایی که صفحه تا می شه و باید سفید باشه)رو هم در نظر بگیرید
    توی word چند تا راه حل دارید
    1.همون روش وارد کردن دستی اندازه 3 تا عکس با محاسبه چند میلیمتر خالی برای تا کردن کاغذ
    2.استفاده از 3 تا textbox هم اندازه و قرار دادن عکسهاتون توی textbox ها(از insert میتونید textbox بسازید و بعد 2 بار کپی پیست کنید)
    3.استفاده از پاراگراف(توی page layout تعداد columnها رو 3 تا بزارید)
    اینها راه های word بودن که به ذهن من می رسیدن ولی کلا چرا از word استفاده می کنید؟
    برای ساختن بروشور و کارت ویزیت و...و خیلی از اسناد template دیگه ماکروسافت توی همین آفیس نرم افزاری داره به اسمMicrosoft office Publisher که مخصوص همین کاراست و کار کردن باهاش هم بسیار ساده هست.امتحانش کنید حتما مفید خواهد بود آنقدر template هم داره که حتما یکیش شکل اون چیزی که شما می خواهید هست اگر هم نبود می تونید خودتون طراحی کنید.
    امیدوارم تونسته باشم کمک کنم اگه بازم مشکلی داشتید بگید حتما انشاالله که حل بشه .
    سلام به شما دوست گرامی
    با سپاس از پاسخهای خوبتان
    بله من هم فکر کنم باید با نرم افزار پابلیشر کار کنم.

باز هم از راهنمایی ها شما و امیر عزیز تشکر میکنم

7. 2 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MIG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو چي فكر مي كني؟

پيش فرض

سلام، من MathType نصب کردم اما اصلا گزینه اش تو منوها بعد از view نمی بینم. چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

درود

دوستان یه جا پیدا شده میگن به ازای هر کاراکتر 1 ریال میدهیم و سرعت دستت باید خوب باشه
    اون پایین صفحه World 2007 هستا...اونجا باید کاراکتر در یک دقیقه With no space
    150 به بالا باشه بدون غلط

خواستم بدونم که اگه ما تو پروژه ای چیزی همین مثلا 150 کاراکتر تاپیپ کردیم .. 5 تاش غلط بود ..
    مشخص میشه تو نرم افزار ؟ که ما چند تا رو اشتباه کردیم ؟ یا اینکه مشخص نمیشه

World 2007 دارم ..

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

درود

دوستان یه جا پیدا شده میگن به ازای هر کاراکتر 1 ریال میدهیم و سرعت دستت باید خوب باشه
    اون پایین صفحه World 2007 هستا...اونجا باید کاراکتر در یک دقیقه With no space
    150 به بالا باشه بدون غلط

خواستم بدونم که اگه ما تو پروژه ای چیزی همین مثلا 150 کاراکتر تاپیپ کردیم .. 5 تاش غلط بود ..
    مشخص میشه تو نرم افزار ؟ که ما چند تا رو اشتباه کردیم ؟ یا اینکه مشخص نمیشه

World 2007 دارم ..
    سلام. شما از این نرم افزار که دبیرخانه شورای عالی اینرو ارائه کرده استفاده کن...
    ولی در مورد اونایی که نوشتی فک کنم تبلیغه و وقتی پایه حساب و کتاب میشه ، همه چی فرق کنه
    مگه اینکه باهاشون طی کنی
    امید وارم در همه مراحل زندگیت موفق باشه
    التماس دعا....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون میشم راهنماییم کنید در آفیس 2003 یا 2007 در برنامه ورد اگه بخوام بالای یک عدد مثل موقعی که در فرمول نویسی می نویسیم 2 به توان مثلآ 2 چطوری می تونم این کارو انجام بدم درصورتی که نمی خوام از طریق فرمول نویسی این کارو انجام بدم؟یادمه در 2003 همچین چیزی وجود داشت که میشد در بالای یک جمله درست مثل حالت به توان یک چیزی نوشت
    ممنون میشم راهنماییم کنید

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

ممنون میشم راهنماییم کنید در آفیس 2003 یا 2007 در برنامه ورد اگه بخوام بالای یک عدد مثل موقعی که در فرمول نویسی می نویسیم 2 به توان مثلآ 2 چطوری می تونم این کارو انجام بدم درصورتی که نمی خوام از طریق فرمول نویسی این کارو انجام بدم؟یادمه در 2003 همچین چیزی وجود داشت که میشد در بالای یک جمله درست مثل حالت به توان یک چیزی نوشت
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    عدد یا کاراکتر رو بنویس.

برای گذاشتن توان ctrl+shift+=l (کلیدهای کنترل ، شیفت و مساوی) رو بزن تا حالت superscript ایجاد بشه. حالا میتونی توان رو بنویسی. برای برگشت به حالت نرمال همین کلیدها رو دوباره بگیر.

+

برای اندیس یا subscript این بار باید ctrl+=l ( کنترل و مساوی) رو بگیری. و برای کنسل کردنش دوباره همین دو کلید رو.
    Last edited by Ahmad; 15-11-2011 at 19:27.

14. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام 3 ا سوال داشتم
    1- در جایی خوندم برای درج hyphen در هنگام تایپ مراحل زیر را انجا بدهید من انجام دادم اما اتفاقی نیفتاد:
    1- فعال کردن show/hid
    2مکانما را در کنار کلمه مورد نظر قرار دهید
    3- دکمه ctr+hyphen را همزمان فشار دهید

سوال دوم- هنگام حذف سلول در پنجره باز شده گزینه shift cell right(left) گاهی نوشته به سمت راست گاهی هم نوشته سمت چپ بخاطر چی اینطوری میشه

سوال سوم
    در split cell در هنگام درج سطر مقدارش از ی حدی(گاهی 6و7 12و...) بیشتر نمیشه چرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •