سلام من یه دوربین نیکون d90 خریدم تو سایت نیکون دیدم که ریموت کنترل داشت دوربین من نداره.ایا جز وسایل جانبی جدا باید خریداری بشه
سلام من یه دوربین نیکون d90 خریدم تو سایت نیکون دیدم که ریموت کنترل داشت دوربین من نداره.ایا جز وسایل جانبی جدا باید خریداری بشه
sx30 canon هم معرفي شده!
سلام دوست من
ریموت کنترل روی نیکون d90 نیست . آره جزو وسایل جانبی است![]()
سلام دوستان من یه fuji hs10 خریدم خیلی امکاناتش عالیه
سلام
میشه قیمت این دو مدل رو بگید...
Canon power shot sx 120 IS
Canon IXUS 200 IS
ممنون....
سلام این دوربین با گارانتی های مختلف قیمت های متفاوتی داره : اما حدودا
sx120 : 220.000
ixus200 : 240.000
هر چند باید تو تاپیک قیمت ها سوال می کردید![]()
سلام
خسته نباشین
من تصمیمم جدی شد واسه دوربین دیجیتال،یه دوربین کامپکت میخوام تا سقف 300 تومن،میخوام ماکرو قوی + نویز پایین و فیلمبرداری با کیفیت خوب داشته باشه
ممنون از راهنمایی هاتون
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
بچه ها تو اینحا زده SX200 رو hd فقط نیم ساعت میتونه یه بند فیلم بگیره
درسته ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بین Kodak Z950 و Canon SX120 کدوم یکی کیفیت عکس بهتری داره؟ و آیا دوربین دیگه ای هست توی رنج قیمت 200 تا 250 تومن که کیفیت عکسش عالی باشه؟ منظور من بیشتر در فضای داخل خونه است، و اینکه عکسی که در این فضا می گیرم تاریک و تار نباشه و نویز نداشته باشه و چهره ها رو تیره نکنه.
و اینکه قیمت این دوربینها در حال حاضر چنده؟
هر دو شون در یک حد اند اما شاید کمی نویز ریداکشن sx120 بیشتر بکارت بیاد در مجموع باید بدونی پیدا کردنه کداک کاره سخت تریه و هر جایی پیدا نمیشه
در مورد عکاسی در نور کم باید سراغ مدل های گرانتر(Fبهتر و فلاش اکسترنال) بری ولی با افزایش دانش عکاسی ات هم میتونی عکس های قابل قبولی با همین دوربین ها بگیری
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
مبارک باشه
بعدا نظرت رو برای بقیه دوستان هم بگو
سلام
درسته یکسره نیم ساعت فیلم میگیره! بعد باید خودت دوباره شروع به فیلم برداری کنی! چیز زیاد مهمی نیست!
تو این رنج هم منم همین SX200 پیشنهاد میدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)