عماد جون اون لیست پیشبینی ها و قوانین را هم در تاپیک بذار تا اگه کسی مونده پیشبینی کنه...
نه![]()
چیزی برای من نیامده....
عماد جون اون لیست پیشبینی ها و قوانین را هم در تاپیک بذار تا اگه کسی مونده پیشبینی کنه...
نه![]()
چیزی برای من نیامده....
یک خبر جالب:
ISN - به گزارش روابط عمومى فدراسيون در جلسه هيات رئيسه فدراسيون در خصوص حق پخش تلويزيونى تصميم گيرى شده و اطلاعيه ذيل صادر گرديد: باوجود تلاشهاى صورت گرفته از سوى هيات رئيسه فدراسيون با مسئولين محترم صدا و سيما تا اين تاريخ هيچ گونه توافقى از سوى سازمان صداو سيماى جمهورى اسلامى ايران حاصل نشده است .لذا مقرر شد به منظور ساماندهى وضعيت حقوق قانونى باشگاههاى حاضر در مسابقات ليگ حرفه اى و تاكيد و الزام موكد AFC ، FIFA مبنى بر درآمدهاى حاصل از پخش مسابقات در مرحله اول و از هفته هشتم مسابقات ليگ برتر از ورود دوربين هاى متفرقه به غير از دوربين پخش مستقيم جلوگيرى به عمل آيد . بديهى است در صورت عدم حصول حق پخش تلويزيونى از سوى سازمان صدا و سيما در مرحله بعدى تصميمات مقتضى اتخاذ خواهد شد.
این یعنی برنامه هایی مثل 90 و غیره این هفته بدون حاشیه و چیزی برای عرضه نخواهند داشت!
واقعا وقتش بود این صدا سیما بدجور داشت خون فوتبال ما را می مکید!
امیدوارم فدراسیون تا تهش بره! و کوتاه نیاد...
الآن دوباره واست پ.خ. کردم..
برو بگیر..
اهان این را میگی اره این را فرستادی من فکر کردم اسمها را یکجا جمع کردی...
من اسم بچه ها را یکجا جمع کردم! خودم شمردم شد 49 نفر شما هم بشمارید و ببینید درست شمردم همینطور اگه اسم کسی را نگذاشتم بگه تا بذارم...
![]()
دستت درست علیرضا.. منم الآن لیست اعلامیه ی پیش بینی ها رو میذارم..
شنبه 87/7/6
استقلال تهران - راه آهن، ساعت 20:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال تهران 6 - 0 استقلال اهواز
پگاه 2 - 2 راه آهن
تا الآن 29 نفر بازی [استقلال تهران - راه آهن] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 6037 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 5851 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 روز دیگه فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم استقلال بازی با راه اهن قدم محکمی برای بازی با پرسپولیس برداره
عليرضا به نظر من بهتره كه عكساي واقعي رو بذاريد
چون من زياد با اين عكس حال نميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)