سراسریه
واسه من همیشه بین 19 تا 22 بود این آخر کاری هی نوسان کرد اومد رو15!!!!!!
از مخابراته فکر کنم
سراسریه
واسه من همیشه بین 19 تا 22 بود این آخر کاری هی نوسان کرد اومد رو15!!!!!!
از مخابراته فکر کنم
سلام و وقت بخیر
SNR مربوط به ارتباطات فیزیکی خط تلفن تا مرکز مخابرات هست. می تونید محل خودتونو بررسی کنید و در صورتی که مشکل برطرف نشد با پشتیبانی تماس بگیرید.
DP-128-3G روزا چقدر سرعت میده؟ مثل بقیه تا جایی که خط بکشه بازه؟![]()
128 رو معمولاً اول قرارداد تا 1 مگ باز میذارن ولی با پشتیبانی صحبت کنید بالاتر هم به احتمال زیاد می بندن براتون.
سلام
دوستان این سرویس شبانه دار قن آوا بطور متوسط چقدر میگیره دانلود شب؟ DP-1024-6G-NF
خرج سرویس نامحدود زیاد شده نمیشه گرفت دیگه...
بنظرم مرکز مخابراتی ما مشترک زیادی نداره از فن آوا و نسبتا خلوت باید باشه
محدودیت خاصی که نگذاشتن؟ لطفا چند نفر جواب بدن خاطر جمع بشم. (شهر به شهر تفاوت که نداره؟؟)
گُور گُور خیر ببرید
سپاس.
مشکل ف ی ل ت ر شکن ها هنوز حل نشده چرا؟
من مشهد هستم سرویس یک مگ 3 گیگ دارم
از اول عید حسابی حال داده فن آوا توی این 7 8 شب نزدیک به 60 گیگ دانلود کردم
ما که عیدیمون رو از این شرکت گرفتم.
8 سال صبانت داشتم به اندازه ای که این چند ماه از فن آوا راضی بودم، از اون نبودم.
=== @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من منتظر اون قرار ملاقات هستم![]()
adsl2+ هنوز راه ننداختن؟
با سلام
دوست عزیز اگرکه مرکزتون خلوت باشه نهایتا ۱۸۰-۱۹۰ کیلوبایت بر ثانیه، حدود ۳ گیگ هرشب. ولی اگر که نباشه بسته به شانس شما داره.
البته بعضی از مراکز که خیلی خلوت هستند شبانه بیشتر هم میشه ولی این دیگه خیلی شانس میخواد.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دوستان تو تعرفه سرویس نامحدود این حجم هایی که ذکر شده حداکثر حجم مجازه یا حداقل؟
من سرویس 1مگ مخابرات دارم نامحدود.
به نظرتون بیام فن آوا 1 مگ نامحدود بگیرم یا همین مخابرات رو نگه دارم؟ واسه دانلود عالیه ماهی 100 گیگ دانلود میکنم سرعت هم محدود نمیشه... وضعیت فن آوا چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)