هنوز وقت نکردم زیاد بازی کنم سعید جون........
به جز این یه مشکل فضایی هم جدیدا برای اسلیمم پیش اومده،داره صدای جارو برقی میده........
خاموشش کردم گذاشتم 2 ساعت بمونه،دوباره روشنش کردم دوباره همون صدا رو میده........
هنوز وقت نکردم زیاد بازی کنم سعید جون........
به جز این یه مشکل فضایی هم جدیدا برای اسلیمم پیش اومده،داره صدای جارو برقی میده........
خاموشش کردم گذاشتم 2 ساعت بمونه،دوباره روشنش کردم دوباره همون صدا رو میده........
بیا از دانلود منیجرم پیدا کردم دیگه آپلود نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه نصب که نصب کردنی نیست دانلود که کردی پوشه بازیت رو باز کن برو توی PS3 game یه جا نوشته Param و یه جا نوشته Eboot.این 2 تا رو پاک کن.param و eboot که از لینک بالا دانلود کردی رو جایگزینشون کن بعد بازی رو مثل همیشه کپی کن
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
جدی؟زیر و رو کردم این نت رو توی فرومای ایران که همه..اصلا پیدا نمیشد توی فروم های خارجی هم که هی دانلود میکردیم هی درست نمیشد تا آخر سر بعد یه هفته گشتن توی یه فروم این لینکو دیدم دانلود کردم دیدم درست شد![]()
دمت گرم میلاد جون! همینو میگم منم!!
نه دوست من
منم عین ناصر تمام پچ های همه ی بازی هارو نصب میکنم. اونجوری که شما میگی نیست! یعنی تآثیرات اونجوری نداره که!
مثلا آخرین پچ Modern Warfare 2 باعث شد که هکر ها نتونن سرورارو -- کنن!خیلی حال میداد!!
مثلا وقتی سرورا -- بود یهو میدید بازی که شروع میشد یکی عینهو بتمن از اون سر مپ پرواز میکرد میومد یه دفعه میدید Knife شدی!یا هرچی تیر میزدن Head میشد!!
یا تو مپ همه پرواز میکردن!
![]()
فکر کنم حدود 450 هزار تومن ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gamemaster; 02-05-2011 at 15:11.
لینکت خرابه
منم مشکل دارم کپی کردم بازی رو تو هارد داخلی ولی صفحه سیاه میاد موقع استارت بازی
سلام. اگه خواستی بگو من فایلشو باست upload کنم . فقط خودت بگو تو کدوم سایت بذارم که بعدا به مشکل نخوری. گرن توریسموی من این مشکلاتو نداشت حالا مطمنی با ای بوت مشکلت حل میشه ؟؟؟![]()
فربد جون اینایی که میگی که رمز Counter-Strike هستش
در مورد پچ ها هم راست میگی،زیاد تغییری نمیده تو بازی.............
آره داداش بذار
ریجنش آمریکاس ماله من نزدیک 20 گیگه
param چیه دیگه چه فرقی با eboot میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)