تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 1404 اولاول ... 1885886386786846856866876886896906916926987387881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها دوربینای چند mp داره و قیمتشون چنده؟؟
    gpsش تو ایران کار میکنه یا نه؟؟
    بعدش میشه چند تا عکس از Burnout با Killzone بذارید؟؟
    ممنون میشم.
    دوربین ها همه گی 1.3 مگاپیکسل هستند.قیمت هم از 40 تا 60 بعضی از پک ها دارای یک umd هم برای ویرایش و... هستند که قیمت بیشتری دارند.
    gps توی ایران کار میده اما شما قابلیت ریختن نقشه ایران را داخل دستگاه ندارید.فقط ار امکانات دیگر gps مانند انداره گیری ارتفاع از سطح آبهای آزاد-نشان دادن سرعت.نشان دادن مختصات-رسم مسیر طی شده و... استفاده کنید.

برای عکس هم کافی هست فقط در گوگل اسم بازی مورد نظر را با کلمه psp سرچ کنی تا عکس ها را مشاهده کنی.

یکی از آشنامون تو دبی واسم گرفته اما کسی نیست که بیارش خیلی اعصابم خورد شده اما می خوام بدونم
    تو پک Psp Slim چه چیزای به غیر از خودشو شارژرش هست؟آیا
    بستگی به پکی داره که میخری اگه از پک های بیسیک باشه(ice silver-piano pack و.....) فقط دستگاه-شارژر-باطری و چند تا دفتر چه.اما ممکنه پک هایی باشند که با بازی باندل میشوند در این صورت یک umd بازی و یک umd دمو یا کارتون یک مموری 32 مگی یا 1 گیگا بایتی- بند و.... هم همراه دستگاه خواهد بود.(محتویات هر پک فرق داره)

اگه برای شما از دبی خرید کرده ای حتما به کسی که برات میاره بگو اسلیم باشه و ورژن فریمور حتما حتما زیر 4.01 باشه تا با مشکل کپی خور کردن مواجه نشی.(تا اونجایی که من میدونم اکثر فروشنده ها توی دبی هم کپی خور میکنند با قیمت 50 درهم.اگه هم همان جا کپی خورش کنه دیگه خیالت راحته.)

و يك سوال: پسر دايي من psp داره ولي همه ي بازي هاش slow motion مياد ايراد از كجا مي تونه باشه؟و اگر : بازي كپي را در psp كپي نخور بريزيم چي ميشه؟
    ممکنه ایراد از مموری باشه که اصل نیست.اما نباید با همه بازی ها مشکل داشته باشه.
    یک مشکل دیگه هم ممکنه که تنظیمات cpu clock game بهم ریخته باشه.اگه psp کپی خور هست در منوی اصلی xmb کلید select را بزن و گزینه های cpu clock game و cpu clock xmb را روی default تنظیم کن.یا روی 333/166
    بهتره که بازی ها را با پسوند iso داخل دستگاه بریزی.

و اگه هم بازی های کپی را در psp کپی خور نشده بریزی دستگاه اصلا بازی را نشان نمیدهد.

دوست عزیز لطفا پشت سر هم پست ندهید.سعی کنید همه مطالب را در یک پست بنویسید.
    Last edited by choory; 13-01-2009 at 12:27.

2. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان یک سوال میکنم ولی بهم نخندینا برای نصب بازیها فقط بازی هارو کپی کنیم تو مومری پی اس پی و بعد خودش نصب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از چه طریقی میشه به اینترنت وصل شده ایا باید به کامپیوتر وصل کنیم
    دستگاه سیم کارت نمی خوره بگیم از gprsهست؟؟

راستی یه دستگاه تمیر کارکرده اسلیم چند می ارزه میخوام دست دوم بگیرم مموریش 4 گیگه
    همراه کیف و تلق و ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یک سوال میکنم ولی بهم نخندینا برای نصب بازیها فقط بازی هارو کپی کنیم تو مومری پی اس پی و بعد خودش نصب میشه
    همه کنسول ها نیاز به نصب بازی ندارند.
    فقط کافی هست که دیسک بازی را داخل دستگاه گذاشته و بازی را از داخل کنسول اجرا کنید.

چون بازی های کپی psp به صورت فایل iso یا cso هستند شما کافی فایل بازی با یکی از این 2 پسوند را داخل پوشه iso مموری کارت کپی کنید و از داخل psp آنرا اجرا کنید و از بازی کردن لذت ببرید.

از چه طریقی میشه به اینترنت وصل شده ایا باید به کامپیوتر وصل کنیم
    دستگاه سیم کارت نمی خوره بگیم از gprsهست؟؟

راستی یه دستگاه تمیر کارکرده اسلیم چند می ارزه میخوام دست دوم بگیرم مموریش 4 گیگه
    همراه کیف و تلق و ...
    شما برای اتصال به اینترنت باید به اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشید.
    خیر دستگاه سیمکارت نمیخوره.

قیمت پی اس پی اسلیم آکبند هست 200 تومن.

اصولا هر جنس الکترونیکی که از آک در بیاید و ازش استفاده بشود یک سوم قیمت آن کم میشه.
    با این حساب خود دستگاه اگه تمیز باشه و خش و مشکل دیگه ای نداشته باشه بین 120 تا 135
    مموری اصلی 4 گیگ هم 37 تومن هست.به فرض اینکه مموری اصل باشه 25-30 تومن و اگه از این تقلبی ها هست 10 تومن
    محافظ صفحه هم نوش 2 تومن هست.کیف هم از 5 داره به بالا باید ببینی چه مدلی هست.

خودت جمع بزن ببین چقدر میشه.
    Last edited by choory; 13-01-2009 at 21:00.

6. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها بیاین یه آمار بدین که چه بازی هایی همین الان رو psp تون هست و بازی میکنید ...
    خودم:
    God of War Chains of Olympus
    Virtua Tennis 3
    Chessmaster
    Worms Open Warfare 2
    Exit 2
    Need For Speed Carbon

که بیشتر 3 تای اول رو بازی میکنم + کتاب ...

منتظرم ...
    Last edited by M A T I N; 13-01-2009 at 23:34.

8. 2 کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هم
    patapon 2
    Secret Agent Clank
    NFS undercover

بعضی وقت ها patapon 2 بازی میکنم.(فعلا یک جا گیر کردم حوصله رد کردنش را ندارم)

بیشتر با psp فیلم میبینم.

10. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

بچه ها بیاین یه آمار بدین که چه بازی هایی همین الان رو psp تون هست و بازی میکنید ...

منتظرم ...
    LocoRoco 2
    Sonic Rivals
    Fifa 09
    منم کتاب زیاد میخونم باهاش...

12. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوربین ها همه گی 1.3 مگاپیکسل هستند.قیمت هم از 40 تا 60 بعضی از پک ها دارای یک umd هم برای ویرایش و... هستند که قیمت بیشتری دارند.
    Gps توی ایران کار میده اما شما قابلیت ریختن نقشه ایران را داخل دستگاه ندارید.فقط ار امکانات دیگر gps مانند انداره گیری ارتفاع از سطح آبهای آزاد-نشان دادن سرعت.نشان دادن مختصات-رسم مسیر طی شده و... استفاده کنید.

برای عکس هم کافی هست فقط در گوگل اسم بازی مورد نظر را با کلمه psp سرچ کنی تا عکس ها را مشاهده کنی.

بستگی به پکی داره که میخری اگه از پک های بیسیک باشه(ice silver-piano pack و.....) فقط دستگاه-شارژر-باطری و چند تا دفتر چه.اما ممکنه پک هایی باشند که با بازی باندل میشوند در این صورت یک umd بازی و یک umd دمو یا کارتون یک مموری 32 مگی یا 1 گیگا بایتی- بند و.... هم همراه دستگاه خواهد بود.(محتویات هر پک فرق داره)

اگه برای شما از دبی خرید کرده ای حتما به کسی که برات میاره بگو اسلیم باشه و ورژن فریمور حتما حتما زیر 4.01 باشه تا با مشکل کپی خور کردن مواجه نشی.(تا اونجایی که من میدونم اکثر فروشنده ها توی دبی هم کپی خور میکنند با قیمت 50 درهم.اگه هم همان جا کپی خورش کنه دیگه خیالت راحته.)

ممکنه ایراد از مموری باشه که اصل نیست.اما نباید با همه بازی ها مشکل داشته باشه.
    یک مشکل دیگه هم ممکنه که تنظیمات cpu clock game بهم ریخته باشه.اگه psp کپی خور هست در منوی اصلی xmb کلید select را بزن و گزینه های cpu clock game و cpu clock xmb را روی default تنظیم کن.یا روی 333/166
    بهتره که بازی ها را با پسوند iso داخل دستگاه بریزی.

و اگه هم بازی های کپی را در psp کپی خور نشده بریزی دستگاه اصلا بازی را نشان نمیدهد.

دوست عزیز لطفا پشت سر هم پست ندهید.سعی کنید همه مطالب را در یک پست بنویسید.
    دستگاهو خریده بهشم گفتم اسلیم باشه حالا نمی دونم کپی خور هست یا نه ولی خدا کنه باشه و از اون مدلش که تو پکش پره

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

14

ببخشید من امروز برای خرید پی اس پی رفتم روی جعبه نوشته بود پیا نو بلک :

تو این مدل چه چیز هایی وجود دارد؟
    کابل یو اس بی برای ریختن بازی ها رو باید جدا خریداری شود؟
    با اسلیم می شه با تلویزیون های معمولی بازی کرد؟

علت هک نشدن مادر بورد 3000 تو سایت دارک الکس توضیح داده شده کسی می تونه خلاصه اش رو به صورت فارسی بذاره؟
    Last edited by Hunter lord; 14-01-2009 at 11:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hootan0411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

از كجا ميشه ورژن فريمور رو فهميد؟اگه زير 4 باشه كپي خوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •