لطفا داده هایی که تو winrar گذاشتم رو وارد کن.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
لطفا داده هایی که تو winrar گذاشتم رو وارد کن.
000000000000000000
Last edited by شـیـفــو; 02-11-2012 at 19:37. دليل: خيلي قديمي بود ، پوسيده شد
000000000000000000
Last edited by شـیـفــو; 02-11-2012 at 19:37. دليل: خيلي قديمي بود ، پوسيده شد
000000000000000000
Last edited by شـیـفــو; 02-11-2012 at 19:38. دليل: خيلي قديمي بود ، پوسيده شد
حالا چرا 3 بار پشت سر هم؟؟؟؟؟
قصد تشكيل اين تاپيك همينه عزيز...كسايي كه بلدن بازي رو هك و ويرايش كنن...به ديگران ياد ميدن...مشكلات همديگه رو حل ميكنن....كارهاي خودشون رو هم به نمايش ميزارن يا در اختيار ديگران ميزارن... درسته كه شما ميتوني از اينجا پرشيا و شايد پيكان و... كه همه حاصل زحمت بچه هاست رو دانلود كني اونم مجاني ولي حق نداري كه تبديل به يك پك كني و بفروشي و حال كني(copy right) شما ها در حق هم ديگه اينو رعايت نميكنين واقعا شرم اوره....از بازي ها و نرم افزار هاي خارجي كه ديگه نبايد حرف زد...شما بگو اونا رو از كجا اوردي در حالي كه به قول خودت يك بار هم به اينجا نيومدي از دوستت هم بپرس ببين كجا بوده كه اين كارها رو گذاشته .
به هر حال هر كسي حق داره از خودش و دارايي هاش حفاظت كنه . پس ناراحت نشو كه با تندي صحبت شده....
والا من ديگه نميدونم چي بگم. 687 صفحه رو خوندي ولي از اتفاق هاي اين وسط كه خبر نداري...نبايد انتضار داشته باشي همه 6865 پست پر محتوا با2 تا لينك دانلود كه قسمت هايي از بازي رو عوض ميكنه باشه...تا همينجا هم خيلي كارا انجام شده..خيلي از سوالات جواب داده شده..خيلي از قسمت ها فارسي شدن خيلي از ماشينا به سمت ايراني شدن پيش رفتن....تابلو ها بنر ها همه عكس هستن...مطمئنا فارسي كردن اين قسمت از بازي بيشتر از 2 يا 3 روز طول نميكشه...به قول معروف ( googleفراگیرترین تصویر یاب در سراسر وب.)
كلام اخر اينكه استفاده از مطالب و ماشين ها و مد ها و....اين تاپيك براي منافع مادي ممنوع است.
يعني استفاده از مطالب و ماشين ها و مد ها و....اين تاپيك تنها براي مصرف شخصي مجاز است
ديگه طور ديگه اي نميتونم بگم
سه تا پست دادی تا همه این کار زشت و....ببینن؟یعنی این ماشین ها و...کار خودت و دوستته؟
اگه راست می گی یه عکس بذار ببینیم.اگه فروم بهتر از اینجا می شناسی معرفی کن.
در کل بگم این پولها خوردن نداره.....
gtaexcess عزیز یا محمد من به تو حق میدم چون من خودم کارای زیادی رو ویرایش کردم ولی هرکی دلش خواست اونو ورداشت و تو ایران حق copy right وجود نداره پس هر کاری کردی از نظر من اشکالی نداره و حق تو هست که هرچقد پول زدی بجیب راحت بدی پایین من که راضی هستم البته من که کاری نکردم ولی کلا دارم میگم.
گوشت شه به تنت سلام من رو هم به دوستات برسون ولش کنید این بازی ..... رو . این نقطه ها حرف بالای 18 سال بود حالا برین پیداش کنید راستی محمد اگه در باره ی هک بازی های دیگه چیزی حالیته به من پ.خ بزن چون من دارم رو بازی های دیگه کار میکنم.
وانت پیکان
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من بلاخره يوزر قبليمو پس گرفتم
از الان با اين ميام (من همون officer banned )هستم
از مديران هم خواهش دارم يوزر قبليمو (officer banned رو )حذف كنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)