تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 687 از 959 اولاول ... 187587637677683684685686687688689690691697737787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

خوب اولین تریلر از Call of Duty: Black Ops هم منتشر شد.نگاه کنید نظرتونو بگید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-------------------------------------------------

Xbox 360 Release List

* Iron Man 2 – 4th of May
    * Zeno Clash: Ultimate Edition – 5th of May
    * Skate 3 – 11th of May
    * Batman: Arkham Asylum GOTY – 11th of May
    * Lost Planet 2 - 11th of May
    * Rocket Knight – 12th of May
    * Shrek Forever After – 18th of May
    * Attack of the Movies 3D – 18th of May
    * Split Second – 18th of May
    * Red Dead Redemption – 18th of May
    * Alan Wake - 18th of May
    * Prince of Persia: The Forgotten Sands – 18th of May
    * Backbreaker – 25th of May
    * Backyard Sports: Sandlot Sluggers – 25th of May
    * Blur – 25th of May
    * Sniper: Ghost Warrior – 25th of May
    * UFC Undisputed 2010 – 25th of May
    * Ben 10 Alien Force: The Rise of Hex – May 2010
    * Puzzle Chronicles – May 2010
    * The Swarm – May 2010
    چه بازیهایی قراره بیاد.امسال تعطیلات حسابی میترکونیم.امسال سال X360 هست.
    Last edited by sinak3; 01-05-2010 at 12:50.

2. 9 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

امسال سال X360 هست.
    تا اونجایی که من در جریانم سال کار مضاعف و همت مضاعف بوده

این هایی هم که اشاره کردی به جز alan wake همشون مولتی پلتفرمن

راستی لایو خوش میگذره سینا ؟
    Last edited by Bs_panzer; 01-05-2010 at 13:22.

4. 2 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

تا اونجایی که من در جریانم سال کار مضاعف و همت مضاعف بوده

این هایی هم که اشاره کردی به جز alan wake همشون مولتی پلتفرمن

راستی لایو خوش میگذره سینا ؟
    میدونم بابا.من که PS3 ندارم واسه همین با 360 میترکونیم.همون Alan هم خودش کم نیستا.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

و اینگونه است حکایت ESRB و خشنونت :

7. 9 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چه بازیهایی قراره بیاد.امسال تعطیلات حسابی میترکونیم.امسال سال X360 هست.
    تعطیلات چیه مرد حسابی ؟!
    وسط امتحاناست.
    ترم آخری واحد نیفتم به همه تون شیرینی میدم .

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

تعطیلات چیه مرد حسابی ؟!
    وسط امتحاناست.
    ترم آخری واحد نیفتم به همه تون شیرینی میدم .
    من ناپلوني ميخوام....از اون گندهاش ....
    درسات و خوب بخون كه ما يادمون نميره چي گفتي....
    ولي خداييش xbox دارا حال ميكنن....يه عالمه بازي دارن....من كه ميترسم مثل قبليا واسه پي سي كنسل شن بازيا ...

10. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

سلام
    از farcry 3 خبری نشد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

پروژه‌ی ساخت inFamous2 بطور ضمنی تایید شد
    ا استناد به دامنه‌ی اینترنتی ثبت شده توسط مسوولان کمپانی سونی، وجود قسمت دوم از بازی infamous بیش از پیش محتمل بنظر می‌رسد.
    بازی infamous در ماه مه سال گذشته‌ی میلادی با سبک اکشن سوم‌شخص بطور انحصاری برای کنسول پلی‌استیشن3 منتشر شد و توانست نظر مساعد تعداد زیادی از سایت‌ها و کارشناسان بازی‌های رایانه‌ای را به خود جلب کند.
    برطبق اطلاعات منتشر شده طی هفته‌ی گذشته مسوولان کمپانی سونی نسبت به ثبت دامنه‌ی اینترنتی "infamous2thegame.com" اقدام کرده‌اند که به تنهایی می‌تواند اثباتی باشد بر پروژه‌ی ساخت و تولید قسمت دوم از این بازی.

این نخستین بار نیست که شواهدی در خصوص وجود شماره‌ی دوم از بازی infamous بچشم می‌خورد. در ماه اکتبر سال گذشته‌ی میلادی دیوید سالیوان، صداپیشه‌ی شخصیت اصلی بازی با ارسال پیامی در وب‌سایت توئیتر خود از همکاری با استودیو بازی‌سازی ساکرپانچ در پروژه‌ی ساخت و تولید قسمت دوم از بازی infamous خبر داده بود.
    در پی انتشار خبر فوق شایعاتی نیز در خصوص وجود بخش چندنفره‌ی آنلاین در شماره‌ی دوم در سایت‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای منتشر شد. همچنین اخباری در خصوص انتشار بازی در سال جاری میلادی بگوش می‌رسد.

به احتمال بسیار قوی در جریان کنفرانس سونی در نمایشگاه E3 سال جاری میلادی اخبار بیشتری از این عنوان خواهیم شنید.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    تصاویر مفهومی Dead Space 2 منتشر شد
    اخیرا مسوولان کمپانی الکترونیک‌آرتز تصاویر مفهومی جدیدی از شماره‌ی دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space منتشر کرده‌اند که انصافا خارق‌العاده بنظر می‌رسند.
    یکی از این تصاویر آیزاک کلارک، قهرمان بازی را مجهز به لباس‌های ویژه‌ی جدید خود نشان می‌دهد. البته بنظر می‌رسد کلارک دچار اختلالات حاد روانی شده است و حتا این احتمال وجود دارد این اختلالات در روند بازی نیز تاثیر داشته باشند.
    یکی دیگر از تصاویر مراسم یادبود حادثه‌ی ایشیمورا از قسمت اول را نمایش می‌دهد که انصافا فضای تیره‌ی آن قسمت به بهترین نحو در این تصویر منعکس شده است.

اولین تریلر رسمی شماره‌ی دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space که مراحل ساخت و توسعه‌ی خود را زیر نظر استودیو بازی‌سازی ویزرال‌گیمز سپری میکند پنجشنبه‌ی گذشته از طریق سایت رسمی این عنوان بنمایش درآمد. البته ناگفته نماند این ترلیر چهارشنبه شب از طریق سایت‌های غیررسمی به بیرون درز کرده بود.
    قسمت دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space در تاریخی نامشخص پیش از ماه مارس سال آینده‌ی میلادی برای پلت‌فرم‌های ایکس‌باکس360، پلی‌استیشن3 و البته رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.

تایید نسخه‌ی رایانه‌های شخصی Dead Space 2 با حواشی کم‌نظیری همراه بود. همه چیز از جایی شروع شد که در گزارش چشم‌انداز برنامه‌های سال مالی 2011 میلادی کمپانی الکترونیک‌آرتز در مقابل نام قسمت دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space اشاره‌ای به نسخه‌ی رایانه‌های شخصی نشده بود.
    در ابتدا به‌نظر می‌رسید از قلم افتادن رایانه‌های شخصی در لیست پلت‌فرم‌های مقصد شماره دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space ناشی از خطای سهوی بوده و به‌زودی اصلاح خواهد شد. خبرگزاری بلونیوز در رابطه با غیبت رایانه‌های شخصی در لیست پلت‌فرم‌های مقصد Dead Space 2 با مسوولان کمپانی الکترونیک‌آرتز تماس گرفت، بلکه جوابیه‌ای هرچند مختصر در این خصوص دریافت کند، اما مسوولان مرتبط از لغو پروژه ساخت و تولید نسخه‌‌ی رایانه‌های شخصی خبر دادند.
    در فاصله کمتر از 24 ساعت، مسوولان کمپانی الکترونیک‌آرتز وجود نسخه رایانه‌های شخصی را بطور ضمنی تایید کردند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصول جدید بانجی از سال 2007 میلادی در حال ساخت
    روز گذشته براین جارارد، مدیر روابط عمومی استودیو بازی‌سازی بانجی اذعان داشت پروژه‌ی عنوان جدیدی که در حال حاضر به سفارش اکتیویژن مراحل ساخت و توسعه‌ی خود را پشت‌سر می‌گذارد از سال 2007 میلادی آغاز شده است.
    پنجشنبه‌ی هفته‌ی گذشته مسوولان کمپانی اکتیویژن از امضای قرارداد انحصاری 10 ساله با استودیو بازی‌سازی بانجی، خالق مجموعه بازی‌های هیلو خبر دادند.

استودیو بازی‌سازی باجی از سال 2007 میلادی در پی جدایی از گروه استودیو‌های مایکروسافت بطور کاملا مستقل به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.
    جارارد در مصاحبه‌ای اختصاصی با سرویس خبری Develop در پاسخ به این سوال که آیا پروژه‌ی فعلی بانجی ارتباطی به عناوین شناخته شده‌ی اکتیویژن دارد یا خیر، پاسخ داد: "طی دو سال گذشته این عنوان به رشد خود ادامه داده است. ما متخصصان جدیدی برای فعالیت بر روی این بازی استخدام کرده‌ایم و از آنجا که هنوز تعداد زیادی از اعضا‌ی تیم تولید بانجی بر روی پروژه‌ی هیلو ریچ فعالیت می‌کنند با اختصاص منابع و انرژی بیشتر سعی خواهیم کرد عنوان جدید از هر جهت کامل باشد."

به این ترتیب، کمپانی اکتیویژن مسولیت انتشار بازی جدید بانجی را بر عهده خواهد داشت. البته لزوما مسئولیت انتشار تمامی عناوین بانجی طی 10 سال آینده بر عهده‌ی اکتیویژن نخواهد بود. این موضوع هنوز رسما اعلام نشده است. همچنین این برای اولین‌ بار است که بانجی مجموعه بازی‌‌های هیلو را کنار می‌گذارد، همان‌طور که در گذشته نیز اعلام کرده بود، بعد از ساخت هیلو ریچ دست به این کار خواهد زد.
    بدون شک این خبر برای اکتیویژن، تاثیرات مثبتی به‌همراه خواهد داشت و گذری از بحران‌های به وجود آمده و دعواهای تمام‌نشدنی بین این کمپانی و اعضای سابق استودیوی اینفینیتی‌وارد، خواهد بود.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    نخستین تصاویر داخل بازی از Bulletstorm منتشر شد
    حتما نام بازی بولت‌استورم را بخاطر دارید. چند هفته پیش کلیفی‌بی قصد داشت در جریان برنامه‌ی زنده‌ی تلویزیونی جیمی‌فالن در کنار قسمت سوم از مجموعه بازی‌های Gears of War از یک عنوان اکشن اول‌شخص جدید رونمایی کند که بنا بر دلایلی این بخش از برنامه لغو شد.

روز گذشته الکترونیک‌آرتز و اپیک نخستین تصاویر داخل بازی از بولت‌استورم را منتشر کردند که بشدت حال و هوای مجموعه بازی‌های Unreal Tournament را برای بازی‌کننده‌ها زنده می‌کند.
    بازی بولت‌استورم در آخرین شماره‌ی نشریه‌ی گیم‌اینفورمر که در ابتدای ماه گذشته میلادی منتشر شده بود، معرفی و در جریان همایشی طی هفته‌ی گذشته رسما رونمایی شد. البته قرار بود مراسم رونمایی مجلل‌تری برای این عنوان در نظر گرفته شود که آتشفشان زیبای ایسلند همه‌ی برنامه‌ها را بهم زد.

بازی بولت‌استرم در سال 2011 با سبک اکشن اول‌شخص برای رایانه‌های شخصی، ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 منتشر خواهد شد.

- Bulletstorm
    سازنده: People Can Fly
    ناشر: EA
    سبک: اکشن اول‌شخص
    پلت‌فرم: PC - Xbox360 - PS3
    تاریخ انتشار: 2011 میلادی

---------------------------------------------------------------------------------
    عرضه‌ی عمومی بازی گرشاسپ در تیر ماه 1389
    عوامل تولید بازی ایرانی گرشاسپ با ارسال پیامی در بلاگ اختصاصی این عنوان از عرضه‌ی عمومی بازی در تیر ماه سال جاری خبر دادند.
    بر طبق اطلاعات منتشر شده، بازی گرشاسپ برای عرضه در تیر ماه آماده شده است، اما تاریخ دقیق انتشار به هماهنگی‌های لازم با شبکه‌ی پخش بستگی دارد.
    شرکت فن افزار هم اکنون مشغول بررسی شبکه‌های پخش و انتخاب همکار مناسب جهت توزیع بازی گرشاسپ در سراسر ایران است.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    سعید رجبی فروتن از روابط سینما و بازی می‌گوید
    سعید رجبی فروتن، مدیر کل دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی در بلاگ شخصی خود در خصوص روابط و تعامل میان صنعت سینما و بازی در کشور و ابعاد تازه‌ای که هر روز به این حوزه وارد می‌شود، سخن گفت.

فروتن در ابتدای مطالب خود از تایید پروانه‌ی ساخت بازی ملک سلیمان در آینده نزدیک خبر داد. همچنین فروتن تایید کرد تیم سازنده‌ شخصیت اصلی بازی را برادر حضرت سلیمان قرار داده‌ است. وی در ادامه‌ی سخنانش به درخواست علی معلم، تهیه‌ی کننده‌ی فیلم سینمایی آل، جهت دریافت پروانه‌ی ساخت بازی از روی این عنوان اشاره کرد و افزود در صورت حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تولید این بازی از بهار امسال آغاز خواهد شد.

فروتن در ادامه‌ی سخنانش در خصوص روابط صنعت سینما و بازی‌های رایانه‌ای افزود: "حقیقت مطلب این است که سینما و بازی به یک تعبیر، همسایه دیوار به دیوار هم هستند و بده بستان آنها با یکدیگر هر روز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد. امروزه تماشای بازی‌های رایانه‌ای یا ویدیویی (کنسولی) بر اساس آثار مطرح سینمایی نه تنها به امری عادی تبدیل شده بلکه فیلم‌هایی با اقتباس از بازی‌های پر مخاطب تولید و روانه سینماها می شوند!

جمعی از سینماگران پرآوازه هالیوود بر این عقیده هستند که "بازی‌ها نسل بعدی سینما هستند ". تاسیس و راه‌اندازی شرکت‌های تولید گیم توسط کمپانی‌های بزرگ فیلم‌سازی جز این نیست که حوزه‌ی مشترک فیلم و بازی، بیش از گذشته وسعت یافته است. شاید پسوند رایانه‌ای در ذهن بسیاری از مخاطبان این نکته را متبادر کند که بازی نتیجه فرآیندی کاملا فنی و محاسباتی است و ذوق و هنر درآن نقش چندانی ایفا نمی‌کند. این تصور البته پر بیراه هم نیست. اگر کمی به عقب تر برگردیم، اغلب بازی‌های اولیه توسط گروه‌های اصطلاحا برنامه‌نویس تهیه و تولید می‌شد و رد پایی از هنرمندان در آن مشاهده نمی‌شد. در حالیکه امروزه با رویت عوامل سازنده‌ی یک بازی، نقش پررنگ تخصص‌هایی چون سناریو نویسی ،طراحی صحنه و محیط ، موسیقی و کارگردانی (میزانسن، دکوپاژ ، اندازه نما، ترکیب بندی و...) کاملا مشهود است.

از سوی دیگر برخلاف گذشته بسیاری از بازی‌سازان، با استفاده از موتورهای بازی موجود که در دسترس همگان قرار داده شده است، قادرند سوژه‌ها و قصه‌های خود را بر محمل آنها قرار دهند تا کمترین دغدغه‌ای برای استخدام و بکارگیری تیم برنامه‌نویس داشته باشند. در چنین بستر مهیایی‌ست که در این سال‌ها بازی‌ها بیشتر از منظر جلوه‌های هنری و گرافیک و طراحی داستان و شخصیت، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. همجواری بازی‌سازان با فیلم سازان و آبشخور مشترک آنها، نکته قابل تاملی است که کمترین ثمره آن افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در پاره‌ای از هزینه‌هاست.

گروه سازنده‌ی بازی سلیمان پیامبر بعد از ساخت نسخه سینمایی این قصه بی‌نیاز از صرف هزینه برای انجام تحقیقات، خلق و پرورش شخصیت، پیش‌بینی حوادث پیش‌روی حضرت در قبال ابلاغ تعالیم آسمانی و طراحی کاراکترهای منفی است. ایضا سازندگان فیلم آل نیز سرخوش‌اند که قبل از دست به کارشدن برای تولید بازی نیمی از راه را رفته‌اند. جا دارد باردیگر در پایان این یادداشت هوشمندی سینماگران کشورمان برای برقراری پل ارتباطی بین بازی و سینما را به فال نیک بگیرم و افق بهتری را برای عرضه‌ی محصولات مفید و سرگرم کننده متصور باشیم."

سعید رجبی فروتن
    مدير كل همكاری‌های سمعی و بصری و نمايش خانگی

منبع :
    کد:
    ]
    Last edited by titanium_zarin; 02-05-2010 at 13:55.

13. 5 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

پچر : Xbox 360 Slim واقعی است !

در ]خرین نسخه ی منتشر شده از شو گیم تریلرز با نام Pach Attack ، تحلیلگر معروف و پرآوازه ی Wedbush Morgan مایکل پچر گفت که باور دارد 360 اسلیم واقعی است اما ه عنوان یک واحد مستقل در دسترس نخواهد بود .
    در پاسخ به سوال کاربر “Chubby McChuckle,” در مورد وجود این واحد ، پچر می گوید :
    " من فکر می کنم یک 360 اسلیم وجود دارد هر چند من فکر نمی کنم از زمانی که PS3 یک کنسول اسلیم عرضه کرد آن ها کنسول خود را به این نام بخوانند . من فکر می کنم یک ورژن ارزانتر از Xbox360 عرضه خواهد شد . من فکر می کنم احتمالا این کنسول کارت گرافیک و پردازشگر متفاوتی خواهد داشت که اگر چنین چیزی وجود داشته باشد آن ها بین 20 تا 30 دلار در هر واحد ذخیره می کنند .
    آن ها قیمت این واحد را کمتر نمی کنند . در عوض آن را با یک ناتال و هارد 250 گیگ به قیمت 299 دلار به فروش می رسانند ، آن ها فکر می کنند احتمالا 8 تا 10 میلیون واحد را به بازار عرضه می کنند و ناتال را پلتفورم بعدی خود می سازند .
    در نهایت من فکر می کنم یک کنسول اسلیم عرضه خواهد شد ولی شما نمی توانید آن را با قیمتی کمتر از 299 دلار بخرید حداقل تا یک سال بعد از عرضه ی محصول . "

این اولین بار نیست که پچر چنین حرفی می زند . شایعه ی عرضه ی 360 اسلیم از زمانی قدرت گرفت که مایکروسافت ناتال را در E3 سال گذشته به نمایش گذاشت و ار آن موقع تا به حال شایعه ها و تصاویر تقلبی زیادی منتشر شده است .
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ساخت فیلم Splinter Cell Conviction ؟

حدود یک ماه از عرضه ی ششمین نسخه از سری زیبا و محبوب Splinter Cell با نام Conviction می گذرد ، که کارگردان بازی آقای بلاند گفت که علاقه دارد سم فیشر را در کنار Jason Bourne و James Bound بر روی پرده ی نقره ای ببیند.او در این مورد گفت:

"من دوست دارم آنها فیلم Splinter Cell Conviction را هم بسازند."

"فکر کنم فوق العاده شود. من میخواهم سم را در کنار Bourne و James Bound ببینم ، و امیدوارم George Clooney نقش سم را بازی کند!"

=====

من شخصاً با ساخت فیلم کانویکشن مخالفم و واقعاً به نظرم هیچ فیلمی موفقی وجود ندارد که از بازی های کامپیوتری الهام گرفته باشد.به هر حال امیدوارم همان جریان Max Payne برای سم تکرار نشود...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    بسته الحاقی Alan Wake, بهبود در انیمیشن و گرافیک بازی...

Alan Wake چهاردهم ماه می بصورت رسمی ریلیز خواهد شد, در حال حاضر بازخورد ها و پیش نمایش هایی از عنوان موجود هستند که اتمسفر و سیستم بصری بازی را تا حد زیادی مورد ستایش قرار میدهند.
    اینطور که بنظر میرسد استدیو خلاق Remedy دائماً در حال تلاش است تا بستره ی مناسبی را برای بهبود جهان Alan Wake فراهم کند, آنها تایید کرده اند که طی سروکار داشتن با این پروسه وقت گیر و سنگین اطلاعات و مهارت های مناسبی رو برای بهبود بخش انیمیشن های چهره آموخته اند, این پیشرفت ها بصورت DLC ابتدایی بازی ساخته و در نظر گرفته شده اند.

MarkusRMD (نام کاربری در فروم Alan Wake) از دست اندر کاران حاضر در استدیو Remedy در مورد انیمیشن های صورت (Facial animation) بکار رفته در Alan Wake چنین میگوید:
    "در حال حاضر ما چند روش و متد متفاوت برای ثبت و انجام انیمیشن های چهره در دست داریم - استفاده از تکنولوژی FaceFX بصورت Real-Time در بازی و Motion capture برای ثبت حرکات در سینماتیک و کات-سین های بازی. در حالی که من فکر میکنم چه خوب خواهد بود که استدیو ما بتواند با ساخت تک تک فریم های مربوط به انیمیشن های چهره بازی به نوعی الگو و پیشرو در این زمینه قرار گیرد تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا همه موارد را بهبود بخشیم و به بهترین عنوان در این زمینه دست یابیم. در حقیقت ما با استفاده از جدیدترین پیشرفت ها و تکنولوژی در حال کار بر روی DLC مربوطه هستیم".

منبع :
    کد:

15. 3 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

تصاویر مفهومی Dead Space 2 منتشر شد
    از دیروز هم تریلرش روی لایو بود که دانلود کردیم دیدیم ( نمیدونم چرا واسم یک مقدار عجیب بود ! )

17. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •