دوستانی که تو دریافت شبکه hd مشکل دارن مدل TV خودشون رو ذکر کنن
دوستانی که تو دریافت شبکه hd مشکل دارن مدل TV خودشون رو ذکر کنن
تلوزيون من plasma st30 هست.تصوير کانال hd رو شطرنجي ميگيرم.لطفا راهنمايي کنيد
بعيد ميدونم قابل حل باشه! ظاهرا همه اين مشكلو دارن، احتمالا با اپديت برطرف بشه كه متاسفانه اين مدلا اپديت نميشن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
بدجوری روی ال ای دی WT60 زوم کردم . کسی نمیدونه کی وارد میشه و آیا در بندر یا بانه موجود است؟![]()
مدل پارساله که! یه خورده دیگه صبر کن مدلهای امسال وارد بشند یه دنیا متفاوت هستند با پارسالیا
تلویزیون من 42VT30 هست.
تلویزیونی که HD رو نتونه دریافت کته به درد سطل آشغال هم نمی خوره!
مدل امسال یکسال دیگه وارد ایران میشه اونوقت میگیم یکم صبر کن مدل سال بعد میاد. مدل های وسوسه انگیزی که خرید رو واسه ما سخت کرده. فقط انتظار. ای کاش مدیریت پاناسونیک در ایران تغییر می کرد.
از برندهای دیگه مدل هایی در داخل هست که کیفیت بهتری بهت میده. سری AX ارزش خرید داره. WT60 چندان ارزش خرید نداره در مقابل رقبا
منتظر میمونیم تا شبکه HD تو کرج قابل دریافت بشه بعد بطور رسمی از پانا درخواست میکنیم یک کاری بکنه؟
البته شبکه HD فغلا تست هست و شاید در اینده مشکل برطرف بشه؟
از خرید ST30 میشه گفت کم کم دارم پشیمون میشم چون تلویزیون فقط کیفیت تصویرخوبی(خوب که نه عالی) داره در سایر زمینه ها افتضاح بوده مثل سوختن برد- عدم دادن ابدیت و.... .
قطعا TV بعدی که خریداری بشه از برند پاناسونیک نخواهد بود و به هیچ کس هم توصیه خرید از این برند رو نمیکنم
ولی با همه این اوصاف به نظر می رسه امسال هم ax900 پاناسونیک بهترین tv باشه. فقط منتظرم ببینم جلوی پلاسما کم میاره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)