از دوست گرامی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر میکنم که متن مورد نیاز رو واسم ترجمه کرد.
سپاس
از دوست گرامی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر میکنم که متن مورد نیاز رو واسم ترجمه کرد.
سپاس
سپاس
- - - Updated - - -
سپاس
i want a car
Last edited by mehdiops; 20-07-2016 at 08:55.
3. Watch what you say. It is a fact we love to talk about people. From the craziest Internet stories to celebrity falls from grace, gossip is more popular than ever. The danger is that it comes from a place where we feel better about ourselves at someone else's expense. That's the opposite of selling. You should feel better about someone as a result of them coming in your shop
من نمیفهمم منظورش رو...الان حرف زدن چه ربطی به خطوط آخر داشت....
من این رو 20 بار خوندم ولی نفهمیدم چه نتیجه ای می خواد بکنه اصلا چه ربطی داره مراقب حرف زدنمون باشیم این وسط؟
حذف شود - حل شد!
Last edited by SA3EDLORD; 27-07-2016 at 12:24.
big dumb Chico takes the fall
دوستان منظور چیه؟؟
Tit for tat هم همون معنیه این به اون درو میده؟؟
در یک جمله منظورش اینه وقتی یکی میاد تو مغازت مواظب حرف زدنت باش. میگه حرف زدن راجب بقیه ممکنه برای مشتری احساس خوبی در پی نداشته باشه.
Thank You! Your payment was successful and will be applied to your invoice as soon as 2CheckOut's Review Process has completed.\n\nThis can take up to a few hours so your patience is appreciatedدرود. دوستان معنای دقیق این 2 خط رو میخوام. اگر امکانش هست ترجمه کنید
![]()
به محض اینکه فرایند بررسی 2CheckOut انجام بشه صورت حساب شما پرداخت میشه. چون ممکنه این فرایند چند ساعت طول بکشه لطفا صبور باشید.
دوستان Buck با دلار فرق داره ؟
یه سوال دیگه
مثلا وقتی میخوام بگم 1200 دلار اگه بگم Twelve Hundred dollars درسته ؟ چون اینجور گفتنو تو فیلما و سریالا زیاد شنیدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)