تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 687 از 870 اولاول ... 187587637677683684685686687688689690691697737787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض شیث رضایی نقره داغ شد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به 3 جلسه محرومیت از حضور در مسابقات رسمی و 5 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش مهر، کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس عصر امروز (چهارشنبه) برای رسیدگی به تخلف شیث رضایی در جریان دیدار تیم های سپاهان و پرسپولیس با حضور این بازیکن برگزار شد.

در این جلسه که با حضور تمامی اعضای کمیته انضباطی باشگاه تشکیل شد، اعضا پس از شنیدن توضیحات مدافع تیم فوتبال پرسپولیس رای خود را اعلام و بر اساس آن شیث رضایی را به دلیل پرتاب بازوبند کاپیتانی به 3 جلسه محرومیت از حضور در مسابقات رسمی و 5 میلیون تومان جریمه نقدی به دلیل اخذ کارت قرمز، متعاقب انجام ریسک بی مورد حین بازی، محکوم کردند.

این رای قابل تجدیدنظر و حداکثر تا 10 روز از زمان ابلاغ رای قابل اعتراض به شورای استیناف باشگاه پرسپولیس است.

در دیدار تیم های فوتبال سپاهان و پرسپولیس که در هفته هفدهم برگزار شد، شیث رضایی پس از آنکه روی اشتباه انفرادی زمینه اخراج خود را فراهم کرد، بازوبند کاپیتانی را پرتاب کرد و از زمین بیرون رفت. این دیدار را سپاهان 2 بر 1 برد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کفاشیان در صدد برگزاری کنفرانس مطبوعاتی افشاگرانه

سایت گل ـ علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال بعد از گرد و خاک نصفه و نیمه در پنجشنبه هفته گذشته و تهدید افرادی که قصد برکناری وی را داشته اند، تصمیم گرفته هفته آینده یک مصاحبه مطبوعاتی با فحوای افشاگری در مورد تحرکات اخیر درباره کنار گذاشتن وی از فدراسیون فوتبال برگزار کند.

این در حالی است که رفتارهایی به این شکل هرگز از علی کفاشیان که اصولا به سهل گیری مشهور است، دیده نشده است. گفتنی است که محسن صفایی فراهانی و محمد دادکان هردو در شرایطی کار خود را در فدراسیون تحویل دادند که آخرین حضورشان در این ساختمان همراه با گفت وگویی تند و افشاگرانه علیه کسانی بود که زمینه ساز کنارگیری یا برکناریشان شدند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/2

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بابا ماهواره راکه دیگه همه دارن. تقریبا به طور غیر رسمی ازادش کردن. البته اگه به یک جرم دیگه بخوان خونه یک نفر را بگردند. وماهواره را پیدا کنند اون موقع میشه قوز بالا قوز
    خيليا ندارن مث من

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نتايج نظر سنجي محبوبترين بازيکن جهان؛ کريمي در رده 8 و مهدوي کيا در رده 25

سايت گل - سايت فدراسيون جهاني امار و تاريخ نتايج نظر سنجي محبوبترين بازيکن جهان در سال 2009 را تا روز 2 دسامبر اعلام کرد و بر اين اساس دو بازيکن ايراني حاضر در اين نظر سنجي در رتبه هاي هشت و بيست و پنجم جهان قرار گرفته اند. در اين نظر سنجي که از يک ماه پيش اغاز شده است علي کريمي با 16785 راي در رتبه هشتم و مهدي مهدوي کيا با 6282 راي در رتبه بيست و پنجم محبوبترين بازيکنان جهان در سال 2009 قرار گرفته اند. اين دو بازيکن در بين بازيکنان اسيايي نيز به ترتيب رتبه دوم و پنجم را از ان خود کرده اند.

در جدول کلي نيز کارلوس پاوون از هندوراس با 177177 راي در رتبه اول قرار دارد و آردا توران از ترکيه نفر دوم و لي جين يو از چين نفر سوم است. الکس(برزيل) مانوئل وارگاس(پرو) ابوتريکه(مصر) ارشاوين(روسيه) علي کريمي(ايران) خوزه فرانسيسکو(اکوادر) و برايان روئيز(کاستاريکا) در رتبه هاي چهارم تا دهم قرار دارند.

اين نظر سنجي تا يک ماه ديگر ادامه دارد و نتايج نهايي در اوايل ژانويه 2010 اعلام مي شود. براي شرکت در نظر سنجي به ادرس زير مراجعه کنيد:

کد:
    کد:
    2009/12/3

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض رتبه پرسپوليس و استقلال در جهان بر اساس آمار فیفا

در تازه ترين رده‌بندي تيم‌هاي باشگاهي از سوي فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار تيم پرسپوليس در رده 247 جهان قرار گرفت.

به گزارش فارس، پرسپوليس با 76.5 امتياز نسبت به ماه قبل سه پله صعود داشته است. سپاهان با كسب 68.5 امتياز و 7 پله صعود نسبت به ماه قبل در رده 295 قرار دارد و تيم استقلال تهران نيز با 65 امتياز و سه پله صعود نسبت به ماه قبل در رتبه 330 جهان قرار گرفته است.

ذوب آهن چهارمين تيم ايراني در اين رده بندي است كه با 64.5 امتياز در رده 336 ايستاده و نسبت به ماه قبل 19 پله صعود كرده است.

در اين رده بندي پرسپوليس بين تيم‌هاي آسيايي جايگاه هجدهم را دارد و تيم‌هايي مثل ساوت چاينا هنگ كنگ و چونبوري تايلند بالاتر از تيمهاي ايراني هستند.

مبناي اين رده بندي نتايج تيمها در ليگ هاي داخلي و جام حذفي و هچنين رقابت‌هاي باشگاهي قاره اي است و حذف تيم‌هاي ايراني در ليگ قهرمانان آسيا باعث تنزل رتبه آنها در اين رنكينگ شده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هفته هشتم ليگ دسته اول؛ پيروزي و تداوم صدرنشيني برق در حافظيه

سايت گل - هفته هشتم ليگ دسته اول عصر امروز با انجام 7 بازي از گروه دوم اغاز شد و در حساس ترين بازي تيم برق شيراز در حافظيه 2-1 داماش گيلان را شکست داد تا همچنان در صدر جدول باقي بماند. اين سومين باخت پياپي داماش با فيروز کريمي بود. نفت تهران نيز با شکست تيم نساجي 17 امتياز شد و در کنار برق در صدر جدول قرار گرفت.

نتايج بازيهاي امروز:

شن سا اراک 2- گل گهر سيرجان 1
    گل: حسين جعفري(10) ميلاد رخشان(52)- امير رفعتي(65)

فولادگستر تبريز 3- مس سرچشمه 2
    گل: رسول خطيبي(1) ماکان دمبله(20) فرزاد يوسفي(80)

نفت تهران 1- نساجي مازندران صفر
    گل: داريوش ميکائيلي(12)

برق شيراز 2- داماش گيلان 1
    گل: ستار زارع(18) حميد جعفری(81)- شاهين شفيعی(55)

مهرکام تهران 2- الومينيوم هرمزگان 2

شيرين فراز 2- پتروشيمي تبريز صفر

فولاد نوين اهواز 1- کوثر لرستان صفر
    گل: علی عبيداوی(65)

کد:
    2009/12/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض جايزه ويژه به "علي" هاي پرسپوليس

سايت گل - در استانه عيد غدير باشگاه پرسپوليس به به کساني که نام آنها علي يا يکي از اسامي اميرالمومنين (ع) است، عيدي داد.

بدين ترتيب عليرضا حقيقي، عليرضا محمد از ميان بازيکنان، مرتضي محسني و علي اصغر محلوجي از کادر پزشکي و علي اصغر نوروزعلي از کادر تدارکات تيم، نفري 100 هزار تومان عيدي گرفتند.

کد:
    2009/12/4

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض قطبی: با لگد بیرونم کنید

افشین قطبی باری دیگر ادعا کرد انتقادها از او در تیم ملی با اهداف ورزشی انجام نمی شود.

سرمربی تیم ملی که در برنامه ورزش و مردم بهرام شفیع حضور داشت در یکی از بهترین برنامه های تاریخ این برنامه قدیمی سیما درحالی که در محیطی کارشناسی ازسوی پرویز مظلومی و شاه حسینی نقد فنی می شد درباره باخت ب اردن سخن گفت.

او حرفهایش را اینگونه آغاز کرد:« تیم ملی در بازی با اردن می بازد. هیچ کس نمی گوید ما 14 ساعت پرواز داشتیم یا اینکه تیم اردن در این بازی به گلی می رسد که با دست زده شده و همه فقط از کار سرمربی تیم ملی انتقاد می کنند. هیچ برنامه ای صحنه هند یار اردن را نشان نمی دهد و فقط همه می گویند تیم ملی باخته ، قطبی برکنار شود و کفاشیان را هم کنار بگذارید. من دلم از این برخوردها شکسته است. »

بعد از این ، او از خالی بودن سکوها در بازی های ملی گلایه کرد که این گفته هایش از سوی مظلومی و شاه حسینی پاسخ داده شد. قطبی همچنین جملاتی را درباره نبود سیستمی واحد برای بازیکن سازی حرف زد و اط ضعف بازیکنان تیم ملی گلایه داشت.

او در ادامه از مشکلاتش در جمع و جور کردن بازیکنان گلایه داشت اما در یکی از بخش هایی که باید درباره دلایل سردی روابطش با رسانه ها حرف می زد، گفت:« من می بینم که خیلی از انتقادها منصفانه نیست و فقط به قصد تخریب و برکناری من است. چطور می شود از 20 هطار کیلومتر این طرفتر درحالی که بازی را سر میز شام از تلویزیون می بینی بتوانی با نگاهی کارشناسی درباره تیم ملی نقد بنویسی؟ من می گویم با یک باخت نباید اینگونه به سرمربی تیم ملی که فقط 50 روز تیم ملی در اختیارش بوده و در این مدت 13 مسابقه انجام داده است برخورد کنیم. طوری درباره بازیکنان جوان مان حرف می زنیم که بازیکن 19 ساله من روحیه اش را از دست می دهد. و که گناهی ندارد به ورزشگاه بیاید و سکوهای خالی را ببیند و عد هم مدام از انتقادها بشنود که درباره اش گفته می شود. او برای بین المللی شدن نیاز به زمان دارد.»

قطبی در پاسخ به این انتقاد که برنامه خودش برای تیم ملی سبب شده تا بازی ها اینقدر فشرده باشد هم گفت:« قبل از آمدن من فدراسیون برنامه داشت در تاریخ بازی با مقدونیه ، با امریکا بازی کند چون اعتقاد بر این بود با این بازی بسیاری از مشکلات در ورزش و در خارج ز ورزش برای کشور حل می شود و من هم پذیرفتم. بعد که این تاریخ را از دست دایدم دیدیم برای اینکه یک بازی فیفا را از دست ندهیم با مقدونیه بازی کنیم و اینگونه فشار روی تیم زیاد شد. اما حرفم این است که با یک شکست که اتفاقی نیفتاده . باید به قطبی وقت بدهید او اگر نتوانست در قطر و جام ملتها با تیم نتیجه بگیرد او را برکنار کنید ، اصلا با لگد بیرونش بیندازید.»

او درباره این حرف مظلومی که از نبود مربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی گلایه دشت هم گفت:« فکر می کنم سید افشین قطبی یعنی یک ایرانی . اما اگر منظورتان دستیار است باید بگویم ما دنبال کسی هستیم که مرامش با ما بخورد. حمید استیلی و پیروانی که قبلا با آنها کار کردم همه آدمهای خوبی بودند و حالا هم تلاش می کنم تا یک دستیار خوب برای تیم ملی پیدا کنم. »

tabnak.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

14 فراز کمالوند: این آخرین روز مربیگری من در تراکتور بود

سایت گل - فراز کمالوند سرمربی تراکتورسازی، در کنفرانس مطبوعاتی بعد از دیدار امروز مقابل صبا، در اقدامی عجیب اما سیاست مدارانه اعلام کرد که از سمت خود در تراکتورسازی استعفا می دهد. او گفت: «این آخرین روز مربیگری من در تراکتور بود و من این تیم را تحویل آقایان می دهم.»
    کمالوند در حرف هایش به افرادی اشاره کرد که به دلایل مختلف روی این تیم فشار وارد می کنند و اجازه نمی دهند که تراکتور کار خودش را به راحتی انجام بدهد.
    این تیم پرطرفدار تبریزی که با حضورش در لیگ حال و هوای ویژه ای ایجاد کرده است، در شرایطی به کار ادامه می دهد که مشکلات شدید مالی دارد. استعفای کمالوند یک کار هوشمندانه برای برگرداندن نگاه ها به سمت این تیم است. ظاهرا او از روزنامه های ورزشی و نویسندگان آنها نیز گله دارد.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آره من هم شنيدم .

ظاهرا تو كارش دخالت ميكردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •