البته يه سري امکانات خيلي باحال داره مثلا RP , IP نامحدود و قابليت تست اسکين هاي جديد قبل اينکه به سرو اصلي بيان!
تو آدرس زير توضيح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته يه سري امکانات خيلي باحال داره مثلا RP , IP نامحدود و قابليت تست اسکين هاي جديد قبل اينکه به سرو اصلي بيان!
تو آدرس زير توضيح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون pm shod
فقط تنها مشکلی که برا ثبت نام هست اینه که شدیدا سرش دعواست!!ظاهرا فقط حدود 3،4 ساعت سایت بازه برا ثبت نام! اونم یه روز در ماه.
آیا ریوت اون روز در ماه که سایت بازه برا ثبت نام رو جایی اعلام میکنه؟؟
Last edited by mey123; 12-07-2013 at 14:19.
امروز با دراون بازی کردم.w هنوز ریست میشه وقتی تبر رو میگیری.دیدم تو توضیحات w اینو نوشته بود.درست یادم نیست ولی فکر کنم قبلا تو پسیوش بود.به هر حال مهم اینه که هنوز کار میکنه.
حتی اگه تمام آیتم های قوی و بهترین اسپل ها رو داشته باشی
تا زمانی که تیم وورک خوبی نباشه بی فایدس
حالا به نظرتون تو این چمپ های آشنا کدومشون می تونن 1vs2 بهتر بازی کنن ؟
که اگه یه کودن توی تیم باشه و نیاد کمک بتونی یک لاین رو حفظ کنی یک نفری؟
من با Yorick این اخرا 5 به 1 هم رفتم یکی هم کشتم تو پایگاه دشمن.1 به 1 طرفو میخوره .2 به 1 بازم میتونی بزنی و در بری (قبل از ایتم گرفتن به صورت کامل) یا شایدم هر دوشونو بکشی 3 به 1 به بعد نیاز به ایتم کامل داره به لطف نرف هایی که روش انجام شده پیشنهاد میکنم انجام ندین میشه کشتشون ولی معمولا میمیری بعد میزنی بقیه رو کم پیش میاد چند نفرو بکشی و نمیری. چمپیه که کانتر نداره. تازه بازی کردن باهاش اصلا مثل بقیه ی چمپ ها نیست هرکی باهاش بازی کرده میفهمه چی میگم یه خورده طول میکشه تا یاد بگیری چطور از کیتش استفاده کنی و چطور کمبو هارو در بعضی مواقع خاص پیاده کنی بیشتر اول بازی این اتفاق پیش میاد(در بقیه ی مواقع باید پنج انگشتی بری رو کیبورد که اخر بازیه)
و فقط دو تا item build درست حسابی داره خیلی محدوده.اخرین بازیی که بازی کردم ADC مون همون اول بازی فید داد و رفت (لیو داد) تیم حریف هم همه چی از ADC تا تانک داشت ولی بازم بردیم.نقاط ضعفش هم اینه early game خیلی مشکل داری از گنک بگیر تا فارم و mana اول بازی خوب ظاهر نشی یا فید بدی بی ارزش ترین چمپ بازیه .یه خورده به دوستات بستگی داره برد و باخت بازی(از اونجا میگم که بیشتر مواقع solo top هستی اصلا نباید قبل از tear حمله کنی برای killگرفتن و دیمیجی که میزنه اونقدر زیاد نیست باید درخواست گنک کنی از جانگلرت). نقطه ی قوتش : اخر بازی کشته نشدنی (میشی کابوس تیم مقابل) البته با build TF اون یکی رو من امتحان نکردم .تیمی که یک Yorick خوب با یکی یا دوتا بازیکن حرفه ای(با یه جکس حرفه ای بازی برده شدس) یا خوب داشته باشه معمولا برده مگر اینکه چه Noob بازی بشه .
نکته ی بعدی اینه که میخوان جدی جدی ریورکش کنن
یکی از خفن ترین چیز هایی که من دربارش دوست دارم صداشه واقعا خفنترین صدا بین چمپ های لیگ رو این چمپ داره
Last edited by daniel'; 12-07-2013 at 20:27.
1 چمپ هایی که sustain بالایی دارن (زیاد دوم میارن heal می کنن shield می کنن ...)حالا به نظرتون تو این چمپ های آشنا کدومشون می تونن 1vs2 بهتر بازی کنن ؟
2 چمپ هایی که سریع push می کنند و به اصطلاح پوشر هستند
من غیر از چمپ های 2ب1 معمولی با udyr swain morgana rumble mprde هم 1ب2 کردم و به شدت جواب داده
فقط یه نکته بادت باشه به هیچ عنوان نحت هیچ شرایطی از زیر تورت نباید تکون بخوری
Katarina
Nasus
Sejuani
Yorick
خود جناب Master Yi
من همیشه با yoric اولین خون و میریزمن با Yorick این اخرا 5 به 1 هم رفتم یکی هم کشتم تو پایگاه دشمن.1 به 1 طرفو میخوره .2 به 1 بازم میتونی بزنی و در بری (قبل از ایتم گرفتن به صورت کامل) یا شایدم هر دوشونو بکشی 3 به 1 به بعد نیاز به ایتم کامل داره به لطف نرف هایی که روش انجام شده پیشنهاد میکنم انجام ندین میشه کشتشون ولی معمولا میمیری بعد میزنی بقیه رو کم پیش میاد چند نفرو بکشی و نمیری. چمپیه که کانتر نداره. تازه بازی کردن باهاش اصلا مثل بقیه ی چمپ ها نیست هرکی باهاش بازی کرده میفهمه چی میگم یه خورده طول میکشه تا یاد بگیری چطور از کیتش استفاده کنی و چطور کمبو هارو در بعضی مواقع خاص پیاده کنی بیشتر اول بازی این اتفاق پیش میاد(در بقیه ی مواقع باید پنج انگشتی بری رو کیبورد که اخر بازیه)
و فقط دو تا item build درست حسابی داره خیلی محدوده.اخرین بازیی که بازی کردم ADC مون همون اول بازی فید داد و رفت (لیو داد) تیم حریف هم همه چی از ADC تا تانک داشت ولی بازم بردیم.نقاط ضعفش هم اینه early game خیلی مشکل داری از گنک بگیر تا فارم و mana اول بازی خوب ظاهر نشی یا فید بدی بی ارزش ترین چمپ بازیه .یه خورده به دوستات بستگی داره برد و باخت بازی(از اونجا میگم که بیشتر مواقع solo top هستی اصلا نباید قبل از tear حمله کنی برای killگرفتن و دیمیجی که میزنه اونقدر زیاد نیست باید درخواست گنک کنی از جانگلرت). نقطه ی قوتش : اخر بازی کشته نشدنی (میشی کابوس تیم مقابل) البته با build TF اون یکی رو من امتحان نکردم .تیمی که یک Yorick خوب با یکی یا دوتا بازیکن حرفه ای(با یه جکس حرفه ای بازی برده شدس) یا خوب داشته باشه معمولا برده مگر اینکه چه Noob بازی بشه .
نکته ی بعدی اینه که میخوان جدی جدی ریورکش کنن
یکی از خفن ترین چیز هایی که من دربارش دوست دارم صداشه واقعا خفنترین صدا بین چمپ های لیگ رو این چمپ داره
اول بازی جلو تمامی چمپ ها اگه W اول بگیری میتونی به راحتی 1اولین خون رو بریزی
یوریک اگه طرف مقایلت بلد نباشه تو به راحتی میتونی از بین ببریش ، کافیه 3 تا گلمت رو باهم بندازی رو طرف مخصوصا مواقعی که دنبالت میکنن
اما اگه طرف بلد باشه میره تو بوش و دیگه گلمات دنبالش نمیرن
میتونی نزاری فارم کنه ولی جلو فایترا بلد باشن راحت میخورنت
کلا به پلیر خیلی بستگی داره دیگه
من همیشه اول مانامون میبندم روش که مشکل مانام از بین بره ، بعدش بی بروبرگشت وارمونگ ! بعدشم اگه تانک خواست تیم نسبت به اینکه Mid Or Adc شون فید شده مجیک رسیست و آرمور میبندم
اگه داشت خوب پیش میرفت میرم تو کاره trinity
دی کل چیزی که متوجه شدم ، تانک بودن خیلی مهم ه
![]()
بسم تعالیسلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان گلم امیدوارم شاد و خرم و پیروز باشید و در تمامه کار های زندگی به دشواری نخورید و همیشه برگه برنده دستتون باشه...
هو الباقی
من برگشتم بعد از سفر به مسابقات و گفتگوی زنده با دوست خوبم Xpeke که به حرفام ایمان داشت و منو الگوی خودش قرار دادو تونست خودی نشون بده..
با تشکر بنده ی حقیر![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)