تو فکرت خرابه .![]()
منظورم کیو هست .![]()
تو فکرت خرابه .![]()
منظورم کیو هست .![]()
از فوتبال دفاعی و خشن خوشد میاد؟
بله
نظرت در مورد صحبت مسی که گفته در حال حاضر طرفداران بارسلونا از چلسی بیش از رئال مادرید متنفرند چیه؟
درسته
چرا هر کسی که طرفدار بارسلونا هست از چلسی بدش میاد؟
نمیدونم هر کسی یک سلیقه ای داره
نظرت در مورد مورینیو، خرترین مربی دنیا، چیه ( نظرمه دیگه البته از لحاظ شخصیتی میگما قبول دارید !!!)
مربی گری خوبه شخصیتی خره![]()
به نظر تو اصلا چلسی تو ایران طرفدار داره چرا من در اطرافم نمی بینم اگه داره از چی این تیم خوششون میاد آیا فقط به خاطر چند جام این چند تا جام تو خالی بی ارزشه یا مثلا از فوتبال نامردی چلسی خوششون میاد؟
تو ایران طرفدار داره میتونی بری سایت کلوب بعد گرفتن جام واقعا سخت است حالا چه نامردی چه غیر نامردی
نظرت در مورد این که میگن "مربیایی مثل مورینیو و بنیتس چون که قبلا بازیکن بزرگی نبودن حالا می خوان به هر قیمتی جام رو ببرن و روح فوتبال رو نابود کنند" چیه؟
به این صحبتها گوش نکن یک مشت اراجیف روزنامه ها است یعنی چی یعنی لوئیز اسکولاری هم اینجوری است معنی نداره و تعریف نشده
به نظر تو چرا من انقدر از دروگبا بدم میاد اصلا چرا این بازیکن همیشه داره همه رو هل میده چرا اینقدر غلدره؟
اینو گفتی یاد صحبتهای آندرانیک افتادم چند روز پیش تو یک برنامه میگفت بازیکنان انگلیسی روزی سه مرتبه وزنه میزنندبله درسته به خاطر همه این همه قدرت بدنی بالا دارن بعدا تو ایران یارو وسط فصل میشه میگه بی خیال بابا بزن بریم دختر بازی
![]()
نظرت در مورد این حرف مجید جلالی که میگه: "تا زمانی که هر تیمی هر چقدر که دلش بخواد می تونه خطا کنه و وقتو تلف کنه، تیمهای ایتالیایی می تونن قهرمان بشند" چیه؟
آقا مجید استاد فوتباله هر چی هم میگه مطمئن باش درسته و من نظری نمیتونم بگم
نظرت در مورد جمله معروف کرایف "تیمهای ایتالیایی نمی تونن شما رو ببرن ولی شما می تونید به اونا ببازید" چیه؟
این صحبت هم به خاطر فوتبال دفاعی ایتالیائیها در دهه 70 است
چرا گتوزو محبوبترین بازیکن تماشاگرای میلانه اما مثلا تو اسپانیا رونالدینیو محبوبترینه؟
ایتالیا خوشونت میخواد و اسپانیا نمایش
اصلا چرا ایتالیا و چلسی وجود دارند؟!!!!!
سوال نژاد پرستانه بود![]()
عجب!!!من كه الان 5 دقيقه دارم ميخندم...تو كه بي ادب تري«چشمك»
بيشتر خندم گرفت!!
سلام آقا محمد
خيلي خوشحال شدم وقتي ديدم شما رو صندلي داغ هستيد.
ديدي كه چه بلاي كوچيكي سر آقا مهدي آوردم. ميخواستم اين بلا را بر سر صندلي نشين بعدي كه شما باشي نيز نازل بفرمايم كه نميدونم چرا دل و دماغ از كف داده ام.
سلام احمد جان قدیم
ای بابا نوبت ما شد از دل دماغ افتادی![]()
امروز نشستم و تمام پستهات رو خوندم. جايي آقا مهدي از من نام برد و شما هم جوابي داديد. اميدوارم لياقت سخن شما رو داشته باشم
انشا الله
يادته يه تاپيك زدم كه توش اسم كاربرهايي كه اسم كاربريشان اسم واقعي شان نيست بود . و يادم رفت اسم شما رو بنويسم. وقتي برگشتم بنويسم، ديدم فقط پست شما توشه و جاي تاپيك تو ترشه. نشد ديگه.
بله یادمه از دست این babak
اين آقا مهدي هم درست نشد كه نشد. يه مطلب براش نوشتم ، حالش به هم خورد. گفتم ديگه دست از سر اين سوسك و مارمولك بدبخت برميداره كه مثل اينكه دست بردار نيست. بعدا درستش ميكنيم.
آره
فقط يك آرزو براتون ميكنم و اونم اينه اميدوارم تو تيم ---- قبول شده و جزو بازيكنان اصلي اون قرار بگيريد و بعد در جام باشگاههاي اروپا در مرحله حذفي بخوريد به تيم بارسلون و بعد تو يه موقعيت تك به تك با رونالدينيو قرار بگيري و يه لايي بهش بزني. چه حالي ميدي ديدن قيافه اون در اين حالت. اون موقع توپ موپو ول كن ، بچسب به قيافه رونالدينيو.
عجب آرزوی بزرگی![]()
به نظرت وجه تمايز انسانها در چيست؟
هیچ انسانی با انسان دیگر وجه تمایز نداره ولی میشه گفت در برخورد شاید این تمایز پیش بیاد
السلام العلیک یا محمد خان
حال شما خوب است؟
اول تبریکات این جانب را به خاطر صندلی نشینی پزیرا باشد.
السلام علیک یا ابن مجید
خاطر مبارک میاید که چند روز پیش لغب شر خر سایت رو به بنده اعطا فرمودید
با عرض شرمندگی![]()
در همین رابطه سوالاتی به ذهن این جانبان خطور کرد که خواستار جواب دادن به آن از طرف شما هستم
اول نام شر خر محلتان یعنی نارمک را بفرماید.
ما شر خر نداریم ولی اوباش زیاد داریم
بعد مقداری به سمت شرق حرکت کرده و نام شر خر محله تهران پارس را لطف بفرمایید.
یک سهیل کتی نامی است
و بعد کمی به سمت جنوب و شر خر پیروزی را.
اوه اوه خطرناکه حسن![]()
حال کمی به سمت غرب حرکت کرده و شر خر وحیدیه را نام ببرید.
کم کم داریم کلانتری باز میکنیم![]()
در آخر به سمت شمال و شر خر شمیران نو را.
اونجا شر خر کامپیوتری دارن![]()
اصولا چرا میگویند شر خر و به عنوان مثال نمیگویند "دردسر خواه" یا "شر گاو"
خر به خاطر خریتش![]()
نام چند شر خر که الان در ذهن مبارک نقش بسته است را بفرماید.
تا بحال چند چک برگشتی به دست این عزیزان داده اید ؟
تا به حال به این قشر زحمت کش کار ندادم![]()
ماجرای این میدانهای بی حساب کتاب از نظر نام گذاری نارمک چیست؟
از یک تا 100 به این نظم خوبی چرا توهین میکنی هان نکنهمیخواهی
نطر شما در مورد میدان 72 و شیخ محترمی که در آن جا سکونت دارند چیست؟
سیاسی نکن![]()
آیا به شما اجازه میدهند در دور این میدان یک دست گل کوچیک بزنید؟(واقعا بازی در مکان افتخار دارد)
با اجازه از وزارت اطلاعات بله![]()
موافق هستم![]()
یه خاطره از دوران تحصیل بگو؟
میخوای آخر کار چی یادگاری بدی به بچه ها؟؟
معنی اسم کاربریت چیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)