سرعت دانلود متغیر بین 40 تا 80
ولی سرعت روزانه همون 220 الی 250 هستش
سرعت روزانه من رفته بالا و شبانه که خیلی از روزانه برام مهم تر بود تر زده شده توش
جای تاسف داره به جای اینکه به فکر رضایت مشتری باشن به فکر جیب خودشونن
سرعت دانلود متغیر بین 40 تا 80
ولی سرعت روزانه همون 220 الی 250 هستش
سرعت روزانه من رفته بالا و شبانه که خیلی از روزانه برام مهم تر بود تر زده شده توش
جای تاسف داره به جای اینکه به فکر رضایت مشتری باشن به فکر جیب خودشونن
بابا ما نمی گیم بیاد بالای 200 تا سرعت ولی حدود 60 باشه لااقل خیلی گوشه اش بازه با 15 کیلو بیت یاد 4 سال پیش افتادم با دایال آپ یک فایل 4 مگی رو دانلود می کردیم 15 دقیقه طول می کشید
دوستانی که سرعت 1 مگ و 512 کیلو دارند هم سرعت شبانشون همین 10 15 کیلو هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه قرار باشه سرعت دانلود شبانه 15 kb بمونه کلا تو 5 ساعت میشه 270 mb دانلود کرد خوب میشه رفت از یه شرکت ارزونتر گرفت بعد با همون روزانه دانلود کرد اینقدر هم منت اینترنت رایگان رو سرمون نباشه
باز هم یه شب دیگه و یه زجر دیگه از دست اینترنت صبانت...سرعت به زور به 20 کیلو برسه....صفحه ها به نکبت باز می شن! اسمشم می ذارن : اینترنت مجانی و البته پر سرعت صبانت !!
واقعا که...کی می شه این اشتراک تموم بشه تا بریم از یه ISP اینترنت بگیریم که برا شعور مشترک 2زار ارزش قائل باشه.
فعلاً سرعت شبانه در حد همون 15 کیلوبایته ... حالا 18 هم تا 30 فرق چندانی نداره ...
سر ساعت 1 هم دیسکانت میشی چون فهمیده بودن یک سری قبل از ساعت 1 شروع می کردن دانلود کردن که سرعتشون بالا بمونه
حالا خدا میدونه این وضعیت به خاطر ماه رمضونه یا کسری پهنای باند آوردن
ممکنه چند وقت دیگه بیان بگن دوباره زمان شبانه رو زیاد کردیم، شبانه رو بکنن از 11 شب تا 9 صبح .... کلی به نفعشون میشه با این سرعت درپیت
ممکنه این تغییر توی سرعت شبانه ها ربطی به gateway که بهش وصل میشید داشته باشه ... هرکی سرعت شبانش از 15 کیلوبایت بیشتره IP gateway صبانت رو لطف کنه بذاره اینجا ... معمولاً یک IP که با 89.165 شروع میشه ... گاهاً ممکنه فرق هم بکنه ...
سرعت دانلود شبانه من 100 -120 هست ، ولی متاسفانه من دانلود ندارم شبا ، به جاش سایت ها رو خیلی بد باز می کنه کسی راه حلی چیزی نداره؟
من وبگردی دارم شبا
واسه دانلود وقتی 1 فایل میذارم سرعت 15 هست ، ولی وقتی 4 تا فایل همزمان میذارم سرعت 100 میشه
من موندم با این سرعت چرا سایت ها رو اینقد مزخرف باز می کنه برای ویرایش همین پست 4-5 بار صفحه رو رفرش کردم
Last edited by mehran_pqqp; 02-08-2012 at 03:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)