تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 687 از 1049 اولاول ... 187587637677683684685686687688689690691697737787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان عزیز سلام.
    میشه لطف کنید و یه نظر بدید که با حدود 4 تا 4.5 چه سیستم سینمایی رو میشه بست؟
    البته سیستمی که آمپ یاماها هم داشته باشه.

ممنونم...
    سلام.من تو زمینه سیستم های گرون نمی تونم کمکی کنم.تجربه خوبی ندارم.بهتره با جناب برزین مشورت کنی.از طرفی الان هم معلوم نیست تو بازار چه خبره.دیگه کمتر جنس وارد می کنند و با قیمت های نجومی هم می فروشند.

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

رایان عزیز سلام.
    میشه لطف کنید و یه نظر بدید که با حدود 4 تا 4.5 چه سیستم سینمایی رو میشه بست؟
    البته سیستمی که آمپ یاماها هم داشته باشه.

ممنونم...
    عزیز این رو به عنوان یه پیشنهاد برادرانه بهت میدم من هم تجربه ای ندارم ولی میخوام بدونی فرق سیستم 1و2 تومنی انقدری نیست با 4 5 که فک کنی یعنی بهتر هست ولی نه اون چیزی که فک کنی با توجه به شرایط بهت پیشنهاد
    میدم دنبال یه سیستم خوب با قیمت به صرفه تری باشی. امید وارم ناراحت نشدی باشی

4. این کاربر از alirezaplus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عزیز این رو به عنوان یه پیشنهاد برادرانه بهت میدم من هم تجربه ای ندارم ولی میخوام بدونی فرق سیستم 1و2 تومنی انقدری نیست با 4 5 که فک کنی یعنی بهتر هست ولی نه اون چیزی که فک کنی با توجه به شرایط بهت پیشنهاد
    میدم دنبال یه سیستم خوب با قیمت به صرفه تری باشی. امید وارم ناراحت نشدی باشی
    البته من موافق نيستم كه فرق نيست1 بين بلندگوي جامو با فوكال فرق نيست؟ بين امپ پايونير با دنون و ياماها فرق نيست؟ بين پلير ال جي سامسونگ با پايونير و دنون فرق نيست؟ بين كابل متري ارزون با كابلي با خلوص مس و نقره بالا فرق نيست؟ بين كابل HDMI 20 تومني با 100 و چند صد هزارتومني فرق نيست؟ بله براي فيلم دانلودي و بوم بوم تيس تيس فرقي نيست.

اگر اينطور باشه بين بلندگوي چيني و با قطعات فوق ارزون Edifier با Sib فوكال با اون عظمت كارخانه و اعتبار در دنياي صدا هم هيچ فرقي نيست
    Last edited by davood-d; 20-08-2012 at 00:07.

6. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اگر برایت مهم پخش فیلم و ... است یک دستگاه مدیاپلیر بخر. مثلا از برند Western Digital.

دوستان یک مدل هم معرفی کرده بودند که آندروید داشت و البته قیمتش هم خیلی بالا میره.

همچنین گیرنده "سما AT 200" را دوستان گفتند که صدای DTS را پخش کرده.
    WDTV Live هم دارم قصدم اين بود كه يه گيرنده ديجيتال بگيرم كه تا حد زيادی بتونه جايگزين اين WDTV بشه چون تلوزيونمون 4 تا بيشتر كه hdmi نداره همشم پره ، پس تا حالا بهترين گيرنده از اين نظر سما بوده ، ممنون.

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

moj63 عزیز، فیلمی که گفتی را که اکثر گیرنده ها باید بدون مشکل پخش کنند.

چنین فیلمی را X Vision به راحتی نشان میدهد. چون این فیلمها 1080p واقعی که نیستند ( حجم فیلم فقط 1.27 گیگ است) صدایش هم AAC است (Format : AAC) . مشکل بسیاری از دستگاه ها با صدای DTS است

تنها دستگاهی هم که گفتند صدای DTS را بدون مشکل پخش کرده "سما AT-200 " بوده.
    دوست عزیز من این فیلم رو رو گیرنده starsat هم تست کردم بازم جواب نداد ، درضمن این سما رو میگن کنترلش کیفیت خوبی نداره !

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته من موافق نيستم كه فرق نيست1 بين بلندگوي جامو با فوكال فرق نيست؟ بين امپ پايونير با دنون و ياماها فرق نيست؟ بين پلير ال جي سامسونگ با پايونير و دنون فرق نيست؟ بين كابل متري ارزون با كابلي با خلوص مس و نقره بالا فرق نيست؟ بين كابل HDMI 20 تومني با 100 و چند صد هزارتومني فرق نيست؟ بله براي فيلم دانلودي و بوم بوم تيس تيس فرقي نيست.

اگر اينطور باشه بين بلندگوي چيني و با قطعات فوق ارزون Edifier با Sib فوكال با اون عظمت كارخانه و اعتبار در دنياي صدا هم هيچ فرقي نيست
    حرف شما درست ولی داوود جان منظور من اینکه فرق بین باند s606 جامو با یه باند 2 3 تونی ان قدر نیست ولی با باند 10 تومنی چرا فرق خیلی . منظور من توی رنج قیمت پایین بود بقول شما فرقی بین کابل 20 30 زیاد نسیت ولی فرق 20 با 100 خیلی هست
    منظور من صرفن این بود که اگه توی این قیمت میخوا هزینه کنه به صرفه تره چون فک نمیکنم توی این رنج خیلی تفاوت باشه ولی خوب اگه مثلا بخواد 10 تومن هزینه کنه چراکه نه . به هر حال نظر من این هست . حالا اگه من اشتباه میگم
    شما ببخش

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حرف شما درست ولی داوود جان منظور من اینکه فرق بین باند s606 جامو با یه باند 2 3 تونی ان قدر نیست ولی با باند 10 تومنی چرا فرق خیلی . منظور من توی رنج قیمت پایین بود بقول شما فرقی بین کابل 20 30 زیاد نسیت ولی فرق 20 با 100 خیلی هست
    منظور من صرفن این بود که اگه توی این قیمت میخوا هزینه کنه به صرفه تره چون فک نمیکنم توی این رنج خیلی تفاوت باشه ولی خوب اگه مثلا بخواد 10 تومن هزینه کنه چراکه نه . به هر حال نظر من این هست . حالا اگه من اشتباه میگم
    شما ببخش
    من چرا ببخشم
    بهتره نظرات اشتباه اصلاح كنيم. چرا بين باند جامو 606 با يه جفت فوكال سري 800 يا حتي 700 خيلي فرقه براي مثال در تيوتر كه فوكال يكي از معرف ترين سازنده هاي اين بلندگوي فركانس بالا ست. بارها جناب برزين اشاره كردن كه فوكال براي برندهاي مثل ويلسون تيوتر ميسازه. آيا فرقي بين يه بلندگوي ارزان با تكنولوژي فوكال نيست؟ من به شما پيشنهاد ميدم مطالب جناب برزين دقيق مطالعه كنيد. در مورد همين نظرات شخصي يك مطلب از ايشان اينجا لينك ميزارم تا شما استفاده كنيد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من چرا ببخشم
    بهتره نظرات اشتباه اصلاح كنيم. چرا بين باند جامو 606 با يه جفت فوكال سري 800 يا حتي 700 خيلي فرقه براي مثال در تيوتر كه فوكال يكي از معرف ترين سازنده هاي اين بلندگوي فركانس بالا ست. بارها جناب برزين اشاره كردن كه فوكال براي برندهاي مثل ويلسون تيوتر ميسازه. آيا فرقي بين يه بلندگوي ارزان با تكنولوژي فوكال نيست؟ من به شما پيشنهاد ميدم مطالب جناب برزين دقيق مطالعه كنيد. در مورد همين نظرات شخصي يك مطلب از ايشان اينجا لينك ميزارم تا شما استفاده كنيد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حرف شما صحیح من فقط خواستم دوستمون که میخواد سیستم جمع کنه هزینه هاش کم تر بشه .آيا فرقي بين يه بلندگوي ارزان با تكنولوژي فوكال نيست؟ فرق هست در حد زمین تا اسمون ولی منظورمن اینه که بین سری سیب فوکال با سری 800 چه قدر فرق هست ؟ یا مثلا بین rs55 با 77 چه قدر فرق هست ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز من این فیلم رو رو گیرنده starsat هم تست کردم بازم جواب نداد ، درضمن این سما رو میگن کنترلش کیفیت خوبی نداره !

فیلمت سالمه؟
    روی کامپیوتر امتحان کردی پخش میشه؟
    یک بار فیلم را با برنامه Freemake video converter با همان مشخصات ( همه تنظیمات را در همان وضعیت سورس فیلم بگذارید) دوباره کانورت کنید و بعد امتحان کنید.

من فقط از لحاظ پخش فایلها صحبت کردم، کاری به کیفیت ساخت و گارانتی و ... ندارم.

14. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام وعرض خسته نباشید
    توروخدا ینفرراهنماییم کنه ویه گیرنده خوب بهم معرفی کنید دیوانه شدم هرکی یه چی میگه
    من میخوام ازلحاظ فرمتی کامل باشه مخصوصاmkv1080.mp4و vob
    گیرنده اش قوی باشه وباکیفیت روی ال سی دی 42 میخوام
    گارانتیش خوب باشه
    زیرنویس فارسی و کلا زبان فارسی روسابورت کنه
    lumexy1008
    blusenst14+
    کدوم بهتره
    اگر شماهم مدل بهتری داری بگو ممنون میشم
    فیلم 1080p که میگی با چه حجمی؟ اگر از این فیلمهای حداکثر 1 یا 1.5 گیگ است که اکثر دستگاه ها پخش میکنند و مشکلی نداری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •