سلام.من تو زمینه سیستم های گرون نمی تونم کمکی کنم.تجربه خوبی ندارم.بهتره با جناب برزین مشورت کنی.از طرفی الان هم معلوم نیست تو بازار چه خبره.دیگه کمتر جنس وارد می کنند و با قیمت های نجومی هم می فروشند.
سلام.من تو زمینه سیستم های گرون نمی تونم کمکی کنم.تجربه خوبی ندارم.بهتره با جناب برزین مشورت کنی.از طرفی الان هم معلوم نیست تو بازار چه خبره.دیگه کمتر جنس وارد می کنند و با قیمت های نجومی هم می فروشند.
عزیز این رو به عنوان یه پیشنهاد برادرانه بهت میدم من هم تجربه ای ندارم ولی میخوام بدونی فرق سیستم 1و2 تومنی انقدری نیست با 4 5 که فک کنی یعنی بهتر هست ولی نه اون چیزی که فک کنی با توجه به شرایط بهت پیشنهاد
میدم دنبال یه سیستم خوب با قیمت به صرفه تری باشی. امید وارم ناراحت نشدی باشی![]()
البته من موافق نيستم كه فرق نيست1 بين بلندگوي جامو با فوكال فرق نيست؟ بين امپ پايونير با دنون و ياماها فرق نيست؟ بين پلير ال جي سامسونگ با پايونير و دنون فرق نيست؟ بين كابل متري ارزون با كابلي با خلوص مس و نقره بالا فرق نيست؟ بين كابل HDMI 20 تومني با 100 و چند صد هزارتومني فرق نيست؟ بله براي فيلم دانلودي و بوم بوم تيس تيس فرقي نيست.
اگر اينطور باشه بين بلندگوي چيني و با قطعات فوق ارزون Edifier با Sib فوكال با اون عظمت كارخانه و اعتبار در دنياي صدا هم هيچ فرقي نيست![]()
Last edited by davood-d; 20-08-2012 at 00:07.
WDTV Live هم دارمقصدم اين بود كه يه گيرنده ديجيتال بگيرم كه تا حد زيادی بتونه جايگزين اين WDTV بشه چون تلوزيونمون 4 تا بيشتر كه hdmi نداره همشم پره ، پس تا حالا بهترين گيرنده از اين نظر سما بوده ، ممنون.
دوست عزیز من این فیلم رو رو گیرنده starsat هم تست کردم بازم جواب نداد ، درضمن این سما رو میگن کنترلش کیفیت خوبی نداره !
حرف شما درست ولی داوود جان منظور من اینکه فرق بین باند s606 جامو با یه باند 2 3 تونی ان قدر نیست ولی با باند 10 تومنی چرا فرق خیلی . منظور من توی رنج قیمت پایین بود بقول شما فرقی بین کابل 20 30 زیاد نسیت ولی فرق 20 با 100 خیلی هست
منظور من صرفن این بود که اگه توی این قیمت میخوا هزینه کنه به صرفه تره چون فک نمیکنم توی این رنج خیلی تفاوت باشه ولی خوب اگه مثلا بخواد 10 تومن هزینه کنه چراکه نه . به هر حال نظر من این هست . حالا اگه من اشتباه میگم
شما ببخش![]()
من چرا ببخشم
بهتره نظرات اشتباه اصلاح كنيم. چرا بين باند جامو 606 با يه جفت فوكال سري 800 يا حتي 700 خيلي فرقه براي مثال در تيوتر كه فوكال يكي از معرف ترين سازنده هاي اين بلندگوي فركانس بالا ست. بارها جناب برزين اشاره كردن كه فوكال براي برندهاي مثل ويلسون تيوتر ميسازه. آيا فرقي بين يه بلندگوي ارزان با تكنولوژي فوكال نيست؟ من به شما پيشنهاد ميدم مطالب جناب برزين دقيق مطالعه كنيد. در مورد همين نظرات شخصي يك مطلب از ايشان اينجا لينك ميزارم تا شما استفاده كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما صحیح من فقط خواستم دوستمون که میخواد سیستم جمع کنه هزینه هاش کم تر بشه .آيا فرقي بين يه بلندگوي ارزان با تكنولوژي فوكال نيست؟ فرق هست در حد زمین تا اسمون ولی منظورمن اینه که بین سری سیب فوکال با سری 800 چه قدر فرق هست ؟ یا مثلا بین rs55 با 77 چه قدر فرق هست ؟
فیلمت سالمه؟
روی کامپیوتر امتحان کردی پخش میشه؟
یک بار فیلم را با برنامه Freemake video converter با همان مشخصات ( همه تنظیمات را در همان وضعیت سورس فیلم بگذارید) دوباره کانورت کنید و بعد امتحان کنید.
من فقط از لحاظ پخش فایلها صحبت کردم، کاری به کیفیت ساخت و گارانتی و ... ندارم.
فیلم 1080p که میگی با چه حجمی؟ اگر از این فیلمهای حداکثر 1 یا 1.5 گیگ است که اکثر دستگاه ها پخش میکنند و مشکلی نداری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)