مگه میشه فقط 60 رو داشته باشه ؟
مگه میشه فقط 60 رو داشته باشه ؟
در ضمن تو درجه ی superstar بازی کامپیوتر خیلی بهتر از top player می شه، دروازبان ها هم همین طور امیدوارم یه پچ درست درمون واسه unlock کردنش بیاد که هر بار مجبور نباشی unlockesh کنی
عزيز من الان بالاي 100 بازي با تاپ پلير كردم با تيم هاي گنده
دو فصل مسترليگ رو هم تموم كردم
از بس اين تيم حريف پاسكاري مي كنه آدم حرصش درمياد
چطور شما با نگه داشتن اون دكمه ها كه تو نسخه پي اس 3 همون ضرب و مربع با سرعت هستن توپو مي گيري؟
اين امكان نداره اصلا توپو بهت نميده تازه اگه اينكارو بكني خيلي خيلي راحت از بالا توپ رو ميندازه بصورت عمق و عمق دفاعت خالي ميشه و گل ميخوري ولي شايد شما روي درجه سختي Reguler يا كمتر بازي مي كني چون روي درجه هاي بالاتر پدرتو درمياره تا توپ بده بهتكه البته تو هم بايد جلوش مثل خودش بازي بكني
احتمالا مشكل از مانيتورته كه پشتيباني نمي كنه ...
refresh rateمونیتورهای LCD رو نمی شه عوض کرد، و البته مشکل response time فقط برای مونیتورهای CRT هست
من خودم الان با لب تاب بازی میکنم
روی سیستم خونه هم تست کردم نشد البته او هم LCD 21 اینچ هستش.
اگه می تونید کمک کنید بدنم داره مور مور میشه .![]()
مانیتوره من 17 اینچه سامسونگه ، الان توو ستینگ بازی رزولوشن رو گذاشتم روی(640*480) 4:3 ، بقلیش رو هم روی 9 : 16 .. اما توو بازی 4 5 سانت از صفحه مانیتور سیاه میییشه! .. یعنی این هم درست شدنی نییست؟
سلام
رزولیشن هارو دستکاری کنی یکیشون جور در میاد(منم اینجوری بود البته مال من واید نیست)
کسی جواب مارو نمیده؟
همون طوری که گفته شد روی مانیتور های LCD (لپ تاپ یا دسکتاپ) نمی شه Refresh Rate رو از 60 تغییر داد و بیشترش کرد.
کی گفته نمیشه؟
من خودم الان رو 75 دارم بازی می کنم.
اونوقت شما می گین نمیشه؟!؟!؟
برای لپ تاپ ها که این طوره. LCD های دسکتاپ رو خیلی مطمئن نبودم که خب شما می گی می شه پس حتماً می شه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)