تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 687 از 940 اولاول ... 187587637677683684685686687688689690691697737787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

GamingAccess Community Patch Fix - Konami Update 1.3

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

مرسي ولي اميدوارم بين همه اين بازيكنان بهترينش هامشيك نباشه چون دارمش ولي رشدش اصلا به خوبي آردا توران و سيلوا و بقيه نيست تايو هم خيلي جالب نيست رشدش يه بار خريدمش ولي راضي نبودم ازش ولي بقيه رو بايد يه امتحاني بكنم منظور من از رشد رشدي هست كه به بالاي 92 93 برسه
    اصلا فقط مهاجما به 95 میرسن مثل benzema aguero و... ولی بقیه تا مرز 90 میرنو همون جا میمونن ولی raul albiol رو حتما بخر در کل خوبه {برای نیمکت}راستی من از وقتی جرارد رو فروختم بین hamsik lucas fabregus یکی رو میزارم از هرسه هم راضیم
    البته فابرگاس قدرت بدنیش پایینه راستی کلاسیک استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟
    خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگه
    خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگه
    منظورم این بود اگه تو ادیت سن رو پایین ببریم تو مستر تاثیر میزاره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

راستی شما بعنوان دفاع چپ از کی استفاده میکنید اشلی کل که سنش زیاده

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام. من که به شخصه واسه آوردن بازیکن دست به اینجور کارهای زشت و ناپسند نمی زنم!!!

من تنها تقلبی که کردم، اضاف کردن پول بوده و بس. بعد تیم رو اینقدر خوب بازی کردم تا به درجه s رسیده و در رنکینگ جهانی هم

اوله. بعد خیلی راحت بازیکن می خرم. در ضمن، من اصلاً تا حالا از این بازیکنایی که پیشرفت می کنن، نخریدم و همش ستاره خریدم!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. من که به شخصه واسه آوردن بازیکن دست به اینجور کارهای زشت و ناپسند نمی زنم!!!

من تنها تقلبی که کردم، اضاف کردن پول بوده و بس. بعد تیم رو اینقدر خوب بازی کردم تا به درجه s رسیده و در رنکینگ جهانی هم

اوله. بعد خیلی راحت بازیکن می خرم. در ضمن، من اصلاً تا حالا از این بازیکنایی که پیشرفت می کنن، نخریدم و همش ستاره خریدم!
    دقيقا منم باهات موافقم من هم فقط با آرت ماني پول رو هك مي كنم والسلام البته توي اون مورد آخر تفاهم نداريم اصلا عشق مستر ليگ به اينه كه بازيكنا پيشرفت كننچون بعد 3 فصل هيچ انگيزه اي جز مشاهده پيشرفت بازيكنا نمي مونه من سعي ميكنم از بازيكنان رشدي زياد استفاده كنم خيلي از New Commer ها مثله كايزر يا گامبينو رشدشون خيره كننده هست

راستی شما بعنوان دفاع چپ از کی استفاده میکنید اشلی کل که سنش زیاده
    شما گوركوف رو بخر ببين چطوري تا 95 افزايش ميكنه سيلوا هم همينطور آردا توران هم تا 92 رشد ميكنه من دفاع هاي جناحي ندارم سيستم 3-4-3 هست دروازبان هام لوريس و ديگو هستند كه هردو تمامي قدرتهاي مربوط به دروازباني شون 95 شده اين هم 3 تا دفاع هاي تيم اصلي : Gunther و رائل آلبيول و كيه ليني هستند كه همگي عالي هستند هافبك ها سيلوا - مسي آردا توران و گوركوف هستند مهاجم ها هم آگرو - بنزيما و پاتو هستند شديدا اين بازيكنان كه گفتم رشد كردند و همگي بالاي 90 شدند هامشيك توي تيم دوم هست همينطور وولكات كلا يه رونالدو رو كم دارم توي اين كلكسيون البته نميدونم با آرسنال و بازيكنانش مشكلش چيه اين كونامي سمير نصري به اين خوبي اصلا رشد خوبي نداره همينطور فابرگاس البته فابرگاس توي PES خيلي نا اميد كننده هست نميدونم چرا قيافه فابرگاس رو اينقدر بد درست كردن اصلا شبيه Face Special نيست عين اينكه دست سازه اصلا هم شبيه نيست

در ضمن از بازيكنان كلاسيك PES خوشم نمياد اصلا استفاده نميكنم نه توي BAL و نه توي ML
    Last edited by Spaniuly; 17-03-2009 at 00:35.

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

سلام من تا پارسال داشتم فيفا بازي ميكردم هالا به ساكر روي اوردم...يكي راهنمايي ميكنه..چجوري ميشه..مثل فيفا منيجر بازي كرد و بازيكن خريد و مربي گري كرد؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسي امتحان ميكنم ببينم چه طوره ولي GOURCUFF يه چيز ديگه اس واقعا به يه ستاره تمام عيار تبديل ميشه راستي توي بازي فقط يه بازيكن New Commer داريم كه گزارشگر اسمش رو ميگه اونم Kaiser هست كه رشدش عاليه و فوق العاده
    هر دوی این بازیکنان مال میلان هستن...گورکاف که قرضی در بوردو بازی می کنه و میلان از لیل اون رو خرید...اباته هم مال جوانان میلان بود که حالا توی تورینو قرضی بازی میکنه...بازیش رو دیدم سرعتش فوق العاده است...توی pes سرعتش 89 هست و توی فیفا 91

منظورم این بود اگه تو ادیت سن رو پایین ببریم تو مستر تاثیر میزاره ؟
    بله تاثیر میذاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من تا پارسال داشتم فيفا بازي ميكردم هالا به ساكر روي اوردم...يكي راهنمايي ميكنه..چجوري ميشه..مثل فيفا منيجر بازي كرد و بازيكن خريد و مربي گري كرد؟؟
    مستر لیگو باید بازی کنی... ولی اینو بهت بگم که هیچ چیز فیفا منیجر نمیشه( البته از نظر مدیریت فوتبال و نقل انتقال)

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جواب اون دوستمون نیومد. گزارش فارسی براش در نیومده؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جواب اون دوستمون نیومد. گزارش فارسی براش در نیومده؟
    عزيز اومده يكي دوتا و دوستان هم خريدن و ظاهرا هيچ كدوم خوششون نيومده از نحوه گزارش ظاهرا فقط گزارش فارسيش خوب نشده ولي بقيه چيزاش جالب هست مثه قيفه بازيكناي ايروني و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •