سلام دوستان
دسته موتور ال 90 که به بدنه وصل میشه از بالا و دو طرف باید آزاد باشه؟ اون طور که من دیدم فقط به واسطه ی وزنش رو پایه قرار گرفته و خیلی راحت میتونه به دو طرف یا به سمت بالا جابجا بشه.
این باعث لرزش بیشتر بدنه نمیشه؟
سلام دوستان
دسته موتور ال 90 که به بدنه وصل میشه از بالا و دو طرف باید آزاد باشه؟ اون طور که من دیدم فقط به واسطه ی وزنش رو پایه قرار گرفته و خیلی راحت میتونه به دو طرف یا به سمت بالا جابجا بشه.
این باعث لرزش بیشتر بدنه نمیشه؟
به نظرمن این یه چیز تجربی هست نه میشه گفت بهتره نه میشه گفت بدتر .تو شرایط مختلف تفاوت میکنه.
به طور کلی شما موقعی که یه دنده اضافه میکنید ینی میرید به سمت دنده سبک تر دور موتور حدودا به اندازه هزار دور میاد پایین و متقابلا برعکس ینی اگه دنده کم کنی به همون اندازه دور موتور میره بالا.تو ماشین های مختفل فرق میکنه ولی اصولا تو همین ماشیتهای ایرانی که بیشتر خودرو های بازار و هم تشکیل میده شما هنگام دنده عوض کردن اگه دنده رو سبک میکنی ینی میری بالاتر دور موتور به هیچ وجه نباید بیاد زیر 2اگه بیاد میشه دنده مرده وخیلی طول میکشه که خودرو دوباره بتونه برسه به دور 3هزار.وبرعکس اگه شما دنده رو کم کردی دور موتو به هیچ وجه نباید بره بالای سه اگه رفت این میشه معکوس کا اینم به همون اندازه ضرر داره واسه خودرو.حالا تو شرایط جاده ای متفاوت این قضیه کمی تکرار میشه وبایدم بشه چون اگه یشه ضررش کمترواسه خودرو تا اگه نشه.
مثلا شما اگه تو حالت معمولی رو دور موتور 3دنده عوض میکنی تو حالت سبقت یا سربالایی حتما باید رو دور موتور3/5تا4عوض بشه که هنگام بالا بردن دتده دور موتور افت شدید نکنه که خطر تو سبقت بیشتر وتو سربالایی ضررش واسه خودرو بیشتر میشه.
بچه ها چند روز پیش رفتم لاستیک عوض کنم، وقتی داشت عوض میکرد یه یارو همونجا بود گفت جلو بندی ایراد داره و نمیدونم میله ی موج گیر هست چی هست اسمش لق شده و باید عوض بشه و از این حرفا... ماشین 2 روز پیش نمایندگی بوده و همه چیش چک شده بوده توی سرویس 60 هزار کیلومتر ... خودمم وقتی یه دفعه ترمز میکنم ماشین به هیچ سمتی متمایل نمیشه و لاستیک ها هم یکسان ساب رفته بودن (لاستیکای قبلی) ... حالا به نظر شما چیکار کنم برم یه بار دیگه نمایندگی نگاش کنه؟
ماشین 206 تیپ 3 مدل 85
Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 21-08-2015 at 08:06.
توی این کارکرد طبیعی هست که خراب بشه
البته چیز خاصی نیست که روی عملکرد کلی خودرو تاثیر بذاره ، معمولا یک میله فلزی هست حدود 20 سانتیمتر که چند تا واشر فلزی و چند تا ضربه گیر پلاستیکی هم داره و قیمت خاصی هم نداره
خراب شدنش هم یک صدای ریز برخورد دو تا ورق آهن ایجاد می کنه
به نظر من ملیه موج گیر هر دو طرف را تعویض کنید
سلام مدتیه ماشینم(پراید مدل 87) یه صدای سیر سیر موقع حرکت اهسته میده مخصوصا با دنده 1 میام تو کوچمون صداش طوریه که مثلا 4 تا مرد نشستن درکوچه میشن نگاه کن ادم بلبرینگ تازه عوض کردم مشکل از بلبرینگ و چرخ نیست بردم نمایندگی سایپا دوستم چرخ ها رو چک کرد گفت هیچی نیست لنتهامم نگاه کرد مشکلی نداشت موقعی که دنده 2 به بالا میرم صدا قطع میشه کلا دیگه هیچ صدایی نمیاد.لامصب صدا جوریه انگار یه سیمی چیزی گیر میکنه به توپکی ماشین از چرخهای جلو هم میاد مشکلش چیه خداوکیلی کمکم کنید نشان یه مکانیک دیگه هم دادم میگه یه ایراد جزیی هست رفعش میکنم بیارش هرچی گفتم مشکلش چیه نگفت منم ترسیدم دست مکانیک ناوارد بدمش.![]()
دوستان abs ماشین من روشن خاموش میشد که با باز کردن یونیت الکترونیکیش و تمیز کردن اتصالات یه مدتی خاموش بود و کار میکرد! ولی الان دوباره چند روزه که روشن میشه
یه نکته عجیب داره که اگر ماشین رو خاموش و با ریموت درها رو قفل کنم..بلد با روشن کردن ماشین و شتاب زیاد حرکت کنم بطوری که درها سریع قفل بشن چراغ خاموش و abs فعال میشه!!!
توضیح منطقی واسه این اتفاق هست؟
خیلی تست کزدم و دقیقا جواب میده
206وی8 مدل 89
سلام
امروز یه مشکل عجیبی برام پیش اومد
داشتم تو یادگار میرفتم با سرعت 70 الی 80 تا که ماشین جلوییم ترمز کرد و منم فاصلم تقریبا مناسب بود یعنی قانونی بود منم ترمز عادی کردم
کل چهار چرخم قفل کرد و جیغ کشید و دود لاستیک در اومد
من فقط یه ترمز معمولی کردم
لنت جلو و عقبمو تازه عوض کردم دیسک صفه هم همینطور چرا اینطوری شد همشونو هم شرکتی گرفتم تکستار و صفه ایساکو
بعد یه چیزی تو سرعت بالاتر ترمز میکنم فرمون بد میزنه یعنی میلرزه دلیل اینا چیه ؟
دوست عزیز
اینی که می گید شک بیشتر من به همون لنت جلو هست چرا که فنر روی اون در صورت کثیفی و یا حتا پیستون شیلندر ترمز ممکنه کثیف باشه و در سرعت خیلی پایین لنت خیلی از دیسک جدا نمی شه و صدا می ده
در صورتی که مطمن شدید لین نیست می تونه از خاک گیر پلوس ها شروع بشه و تا درونگیرباکس ادامه پیدا کنه
شما امتحان کنید
1- در همون سرعت کم خلاص کنید و باز صدا رو چک کنید
2- در همون سرعت و نه بیشتر دنده دو بذارید و چک کنید
3- دنده عقب با سرعت خیلی کم و خلاص در حالت عقب
4- وقت حرکت با گاز بازی کنید
5- فرمان رو با احتیاط به چپو راست بپیچانید
این ازمایش ها می تونه کمک زیادی در پیدا کردن مشکل داشته باشه
ممکنه حتا از راد دنده باشه یا از لاستیک و قالپاق
بعضی وقتا دوست من اینرسی بیشتر از اونی هست که ب چشم میاد برای خود من هم پیش اومده که پشت چراغ قرمز بیشتر اونی که فکر می کردم نیاز به ترمز داشته باشم
و اینکه شرایط آسفالت هم حتا تاثیر زیادی داره
در مورد زدن هم ممکنه برای لاستیک اتفاقی افتاده و یا حد اقل از بالانس خارج شده باشه با این ترمز قفل کرده فشار به تایر و لنت پد و دیسک ها اومده
از این سیستم های کامپیوتری هر چی بگی بر میاد
ممکنه شتاب سریع تحریک می کنه سنسورش رو وو راه می فته اما نکته جالب اینجاست که چجوری کشف کردید این راه رو
شاید یک آپدیت ای سی یو یونیت برطرف کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)