تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 687 از 3745 اولاول ... 18758763767768368468568668768868969069169773778711871687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چابك 1 مگ هست و و چالاك 256 !!

دوستاني كه 512 دارن بايد بگن اما چون ضريبش 1 به 4 هست فك نكنم شبي بيش تر از 800 يا 900 مگ بشه دانلود كرد كه اصلا خوب نيست !! (1.6 گيگ با 1مگ ضريب اشتراك 1 به 2 دانلود دارم !!)

دوستان عزيز بايد يه اعتراض عليه آسياتك درست كنيم اينجوري كه نميشه هر شركتي يه مدت خوبه تا يوزرهاش يه كم زياد ميشه سريع به چيز بره !!
    والا ما که چلچله یا همون 512 داریم سرعت دانلودمون افتضاحه ! افتضاح ! سرعتم به زور به 16 میرسه !!! با اعتراض هم موافقم . . والا لایزر با این اوصافی که از سایر ISP ها میشنوم بهترین تو کل ایران بود . یادش بخیر !
    راستی قیمت 1 گیگ اضافه تو آسیاتک چنده ؟؟؟؟

2. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3FX

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

13

شاتل شبانه اش با هر سرعت اشتراکی که داری رو 2 مگابایت بازه ولی خوب همنطور که میگی محدودیت دانلود داره و سریع لایک میشی و خلاص
    اما توی آسیا تک مطمئن باش همیشه سرعت 180 رو داری،شایدم حتما شهر شما بیشتر از اینم بالا بره سرعت دانلود
    آخه میدونی شاتل در تایم 3 ساعت اول سرعت واقعی اش رو نداره چون حجم دانلود بالاست بعد کم کم تا صبح به سرعت اصلی برمیگرده، واسه همینه که میگن شاتل=دزد
    آسیا تک کیفیت اش قبلا خیلی بالاتر از اینا بود اما الان بازم صد برابر شاتل ارزش داره، حداقل واسه من که اینطوره
    سلام

به طور کلی شبانه شاتل برای سرویسهای اکو بین 50-60 کیلوبایته چه سرویست 128 باشه چه 512 و برای بعضی ها از 1 تا 3 صبح هم تعطیله و 3-8 کیلوبایته
    به صورت مقطعی و کوتاه ممکنه شب ببینی که روی 2 مگ هم بسته بشه ولی همیشگی نیست و عموما اینطور موردی زیاد پیش نمیاد
    و محدودیت دانلود هم تقریبا از 1 سال پیش شروع شده و فعلا هم خبری از برداشتنش نیست

4. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3FX

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان من تو شرکت اسیاتک شیراز عضوم و بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان ادیسلتونو از این شرکت نگیرید همین الان به بدبختی این صفحه باز شد تا من جوابمو بنویسم بخدا دلم خون شده شبانش که رو دیال اپ رو سفید کرده بدجور روزانش هم که دائم یا قطع هستش یا با هزار بدبختی میتونی وارد سایت بشی اینا به کنار من نمیدونم اینا چکار میکنن من دوهفته پیش قرار دادمو تمدید کردم و جالب اینه که مدتی بخاطر اینکه هروقت میومدم دائم قطع بود و بدتر اعصابم خورد میشد نیومدم نت و وقتی هم اومدم با کمال ناباوری دیدم شارژم تموم شده الانم با شبانه اومدم که روی دیال اپ رو سفید کرده در حد تیم المپیک و به نظر من شاتل و صبا نت بهتره اسیاتک واقعا آشغاله

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان برید خدا رو شکر کنید. من به خاطر امتحانا ین ماه رو نگهداری پورت زدم. الان با اون یکی خط که شاتل داریم اومدم، بعد از 3 شب دانلود با سرعت 240، محدود شدم. سرعتم شبانه میشه 128. روزها سرعت عالیه ولی پینگ از 290 پایین نمیاد. امیدوارم وضعیت شبانه ی آسیاتک تا ماه دیگه که بخوام دوباره شارژ کنم، درست بشه وگرنه فاتحم خوندس!

7. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان هرگز از سرويش نامحدود اسيا تك استفاده نكنيد. سرعت از دايل اپ هم پايين تره. خدا لعنتشون كنه. حرومشون باشه.

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

کیمیا 5 گیگ شارژ کردم .. سرعت اصلا" اون چیزی نیس که فکر میکردم .. تو روز بین 70 تا 110 اِ .. فک میکردم بیشتر از این حرفا باشه ..

10. 2 کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این ماه هم شارژ کردم چون دیگه وقت نداشتم برم از جای دیگه سرویس بگیرم از آسیاتک همین رو براتون بگم که فوق العاده افتظاح شده اصلا سرویس که میده در حد اندازه پولی که میگیره نیست چیزی هم که تو آسیاتک فقط میشه دید اینه که شما سرویس 2 مگ میگیری بعد میبینی شب سرعتت 1 مگابیت هم نیست (تقریبا 99 درصد یوزر های 2 مگ به همین صورت هستن) بعد یکی 512 میگیره سرعتش تا 7 مگ هم میره!(کمتر از 1 درصد ) یعنی الکی چند نفر رو دلشون رو خوش میکنن تا بیان اینجا تعریف و تمجید کنن. (یعنی بین 1000 نفر یکی سرعتش خوبه میاد میگه من راضیم بعد 999 نفر دیگه ناراضی هستن)

12. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

حرفای بالایی تایید میشه + اینکه تو این 1-2 سال اینجوری شده !! واقعا" متاسفم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من تو شرکت اسیاتک شیراز عضوم و بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان ادیسلتونو از این شرکت نگیرید همین الان به بدبختی این صفحه باز شد تا من جوابمو بنویسم بخدا دلم خون شده شبانش که رو دیال اپ رو سفید کرده بدجور روزانش هم که دائم یا قطع هستش یا با هزار بدبختی میتونی وارد سایت بشی اینا به کنار من نمیدونم اینا چکار میکنن من دوهفته پیش قرار دادمو تمدید کردم و جالب اینه که مدتی بخاطر اینکه هروقت میومدم دائم قطع بود و بدتر اعصابم خورد میشد نیومدم نت و وقتی هم اومدم با کمال ناباوری دیدم شارژم تموم شده الانم با شبانه اومدم که روی دیال اپ رو سفید کرده در حد تیم المپیک و به نظر من شاتل و صبا نت بهتره اسیاتک واقعا آشغاله
    صبانت رو نداشتم اما از شاتل بهتر هست ... البته همه اين ها منطقه اي هست و ممكن هستش تو يه منطقه يه isp گمنام بهترين باشه !! شاتل مزيتي كه داره پشتيباني و حساب كتابش هست ولي آسياتك يه كم هر دم بيل تر هست !! الان هم كه سرعت شبانش كم شده كم كم موقع كوچ از آسياتك هم داره ميرسه ...

دوستان در سايت آسياتك بالاي صفحه سمت چپ دكمه ثبت شكايت رو بزنيد و در مورد سرعت شبانه پايين اعتراض خودتون رو بنويسيد ...

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

حرفای بالایی تایید میشه + اینکه تو این 1-2 سال اینجوری شده !! واقعا" متاسفم !
    منظورت 1-2 ماه هست دیگه؟ از وقتی که لایزری ها رو انداختن(شایدم کرم از آسیاتک بوده) اینور، آسیاتک به فنا رفت.

16. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3FX

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •