تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 687 از 1081 اولاول ... 187587637677683684685686687688689690691697737787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کمک

با سلام خدمت دوستان.
    مشکل من با kis 2010 این هست که یه کرکی رو هی گیر میده و بدونه اینکه بپرسه پاک میکنه(میخوره). و وقتی که neutralize رو میزنم بعد skip رو ، دوباره باز پاک میکنه.
    حالا از دوستان میخواستم بپرسم راهی داره که به این کرک ما گیر نده و اصلا بیخیالش بشه ،چون اولین بارم هست که از kis استفاده میکنم
    آنتی ویروس قبلیم avira بود که راحت گزینه ای داشت که میزدم و میگفتم به این فایل گیر نده(جون مادرت نخورش)

ممنون میشم یه عزیزی ما رو راهنمایی کنه.
    یعنی هیچکسی توانایی کمک کردن به ما رو نداره؟
    ثواب داره بخدا

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

یعنی هیچکسی توانایی کمک کردن به ما رو نداره؟
    ثواب داره بخدا

دوست عزیز من تا بحال نخواسته بودم فایلی رو که ویروس تشخیص میده بگم پاک نکنه. به شما هم در مرحله اول همین توصیه رو میکنم.

شما هیچ وقت نباید به فایلی که از محیط نت میگیری و انتی ویروس بهش گیر میده اعتماد داشته باشی.

اما در مورد مشکل شما :

1)
    ابتدا رو ایکون پایین سمت راست ویندوز که کسپر هست کلیک راست کنید. بعد کامل کسپرسکی رو خارج کنید.

2)
    حالا اون فایل رو دانلود کنید و این مسیر رو برو

setting ---> threats and exclusions ---> exclusions --->setting

در این قسمت باید اون فایل رو add کنی و سپس برنامه رو به حالت قبل برگردونی و تمام

من خودم شبه ویروس رو این کار رو کردم و حتی اسکن هم کردم پاک نکرد.

موفق باشید
    Last edited by Dr Hannibal; 14-03-2010 at 23:39.

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

1

با درود
    در تنظیمات کسپرسکی 2010 چند مورد برای من نامفهوم بود که تصاویرشون رو میگذارم و خیلی ممنون میشم اگه به تفکیک راجع به اونها توضیح بدید و کاراییشون رو مشخص کنید :

در مورد قسمت " آنتی اسپم" هم اگه توضیحی بدید ممنون میشم

باسپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با درود
    در تنظیمات کسپرسکی 2010 چند مورد برای من نامفهوم بود که تصاویرشون رو میگذارم و خیلی ممنون میشم اگه به تفکیک راجع به اونها توضیح بدید و کاراییشون رو مشخص کنید :

در مورد قسمت " آنتی اسپم" هم اگه توضیحی بدید ممنون میشم

باسپاس
    سلام

توضیح دادن تک تک گزینه های بالا خیلی زمان میبره اما یه توضیح کلی میشه داد بابتش

عکس اول مربوط میشه به وب انتی ویروس. این قسمت برای تنظیمات مرورگر شما کاربرد داره.

url که همان ادرس و لینک میشه گفت که گزینه اول suspicious یعنی سایت های مشکوک.که اگر وارد اون لینک بشید برنامه با اعلام خطر جلوی شما رو میگیره.

گزینه دوم یعنی فیشینگ سات هست یعنی سایت هایی برای دزدی اطلاعات طراحی شده اند. که میتونه پسورد میل یا رمز های بانکی ویا... هرچی دیگه باشه.

درقسمت دیگه دقت اسکن رو نشون میده و نوع اسکن در طریقه ارتباط شما با یک وب سایت که همون متوسط بهترین حالتش هست. و کاملا مناسب هست.

عکس دوم مربوط به اسکن برنامه های مثل گوگل تاک و یاهو مسنجر هست. دقت کنید که کسپرسکی تمام برنامه های ارتباط انلاین رو از فیلتر خودش عبور میده.

گزینه های این اسکن هم مثل قبل هست. اما دیگه در این جا اگر کسی برای شما لینک ویروسی و یا فیشینگ ارسال کنه شما اصلا در صفحه پی ام نمیبینیدش یعنی کلا فیلتر میکنه تمام url های نامناسب ارسال شده.

عکس سوم مربوط به کنترل نرم افزار ها هست.برای اون قسمتی که اشاره کردین => اگر دقت کرده باشید هر برنامه و نرم افزاری رو موقع اجرا شدن چک میکنه و وضعیتش رو برسی میکنه که شما میتونید ماکسیموم رو در اینجا قرار بدین چه زمانی باشه. گزینه بعدی هم که مشخصه حذف url های برنامه هایی که مثلا 60 روز غیر فعال بودن. این گزینه برای کنترل برنامه ها برای شبکه به کار گرفته میشه. که دیگه وقتی لازم نباشه از قسمت فایرل وال کسپر url اون فایل اجرایی اتوماتیک پاک بشه.

عکس 4 . این گزینه مانیتور کردن برنامه های درحال اجرا هست. البته به اندازه کافی خود انتی ویروس روی پروسس رایانه شما تسلط داره و همیشه در احال اسکن هست( 100% ریل تایم )

دقت اسکن در تمام موارد همون حالت متوسط بهترین گزینه هست

در مورد آنتی اسپم:

این گزینه برای اکثر ما کار برد نداره. مخصوص افرادی هست که از از برنامه های خاص برای دریافت mail هاشون استفاده میکنن. ( outolook )
    که میتونند جلوی اسپم ها و پیام های مزاحم رو بگیره و برای کاربر نمایش داده نشه.

موفق باشید
    Last edited by Dr Hannibal; 15-03-2010 at 13:49.

6. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه N I R V A N A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

دوست خوبم N I R V A N A
    مشکل شما چیزی فراتر از یک بدافزار است
    معمولا اکثر نرمافزارهاخودشون ر اپدیت میکنند که بعدش کرکشون هم از کار میافته
    مثلا Adobe Acrobat 9 Pro یاYour Uninstaller! و...
    حتی خود ویندوز هم میتونه اتوماتیک خودشو اپدیت کنه
    آنتی ویروس شما اگر نود هست انرو به ESET ارتقائ بدید
    تا به کمک فاروال بتونید دسترسی به اینترنت رو برای برخی برنامه ها
    محدود کنید .
    موفق باشید.
    ممنون دوست عزیز بابت کمکی که کردین.
    اما منظورم همون ESET بود. همه ی اون Update ها هم یا آف بود یا برنامه اش رو رو سیستمم نداشتم.

من اگر جای شما بودم اینترنت سکیورتی کسپرسکی 2010 رو نصب میکردم و 2 احتمال موجود رو پیگیری میکردم.

1_اگر تروجان و .. باشه اون رو راحت پاک میکنه.( قدرتش واقعا بالاتر از نود32 هست در صورت اپدیت)

2_اگر برنامه ای با اینترنت در حال کار هست به راحتی با نت ورک مانیتور کسپر مشخص میشه. مثلا من برنامه بابیلون رو نصب کردم این برنامه من نمیدونم چش بود هر روز مقدار زیادی به شبکه وصل میشد و دانلود وارسال میکرد بعد از 10 دقیقه تموم میشد و چند دقیقه بعد دوباره دانلودش رو شروع میکرد (خود برنامه از جای معتبر دانلود شده بود البته !!!

از فایروال دسترسی رو به شبکه ازش گرفتم و خلاص.

این 2 احتمال رو برسی باید بشه.

موفق باشید
    حالا روشی رو که خودم انجام دادم میگم. اول از همه با ISP م صحبت کردم. اون بهم آخرین ورژن Macafee رو پیشنهاد کرد که آپدیت هاش هم بهم داد. گفت با این اسکن کن البته antispyware ش رو هم بهم داد. بعد گفت بعد از فول اسکن ویندوزت رو عوض کن. و بعد AVG رو به همراه فایروالش البته بازم با spyware ( یا اگه فایر والشو نخواستم از همون فایر وال مک آفی استفاده کنم. ) که همه ی برنامه هاشو خودش برام زد رو CD .
    من تمام این کارا رو کردم. 120 مورد رو مک آفی کشف کرد که 12 نوع تروجان مختلف بودن. حالا من موندم ESET چطور اینا رو نشناخته بود.....
    تا الان که چیزی از اکانتم خدا رو شکر کم نشده. فقط یه مشکل تو آپدیت AVG داشتم که 55 مگ گرفت. آخرش ارور Update failed داد. همین.
    اینا رو گفتم که اگه کس دیگه ای هم مشکل منو داشت با این روش حلش کنه....
    بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

[/QUOTE]
    تا الان که چیزی از اکانتم خدا رو شکر کم نشده. فقط یه مشکل تو آپدیت AVG داشتم که 55 مگ گرفت. آخرش ارور Update failed داد. همین.
    اینا رو گفتم که اگه کس دیگه ای هم مشکل منو داشت با این روش حلش کنه....
    بازم ممنون. [/QUOTE]

از کدوم نسخه avg استفاده کردین. اگر رایگان بود که هیچی. اگر غیر از این بود احتمالا اکسپایر شده که به تاپیک خود avg برید و لایسنس جدیدش رو استفاده کنید.

وگرنه اگه اپدیت نباشید باز هم در اینده این گونه مشکلات بوجود میاد.

آنتی ویروس های بهتری هم از AVG هستند.

اونهارو هم میتونید یه تست بگیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه N I R V A N A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

از کدوم نسخه avg استفاده کردین. اگر رایگان بود که هیچی. اگر غیر از این بود احتمالا اکسپایر شده که به تاپیک خود avg برید و لایسنس جدیدش رو استفاده کنید.

وگرنه اگه اپدیت نباشید باز هم در اینده این گونه مشکلات بوجود میاد.

آنتی ویروس های بهتری هم از AVG هستند.

اونهارو هم میتونید یه تست بگیرید.
    نه. نسخه 8.5.409 بود که زده تا 2018 expire میشه. معلومه که بهتر از avg هم هست. اما سیستم من پایینه. در حد رم 512 و سی پی یو 2.4 . نمیخوام سرعت سیستمم بیاد پایین. من حی از آویرا هم استفاده کردم. اما خیلی سنگین بود و سرعت سیستمم رو آوارد پایین. شما چی پیشنهاد میکنید؟
    نظرتون رو راجه به norton هم میخواستم بدونم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

توضیح دادن تک تک گزینه های بالا خیلی زمان میبره اما یه توضیح کلی میشه داد بابتش

عکس اول مربوط میشه به وب انتی ویروس. این قسمت برای تنظیمات مرورگر شما کاربرد داره.

url که همان ادرس و لینک میشه گفت که گزینه اول suspicious یعنی سایت های مشکوک.که اگر وارد اون لینک بشید برنامه با اعلام خطر جلوی شما رو میگیره.

گزینه دوم یعنی فیشینگ سات هست یعنی سایت هایی برای دزدی اطلاعات طراحی شده اند. که میتونه پسورد میل یا رمز های بانکی ویا... هرچی دیگه باشه.

درقسمت دیگه دقت اسکن رو نشون میده و نوع اسکن در طریقه ارتباط شما با یک وب سایت که همون متوسط بهترین حالتش هست. و کاملا مناسب هست.

عکس دوم مربوط به اسکن برنامه های مثل گوگل تاک و یاهو مسنجر هست. دقت کنید که کسپرسکی تمام برنامه های ارتباط انلاین رو از فیلتر خودش عبور میده.

گزینه های این اسکن هم مثل قبل هست. اما دیگه در این جا اگر کسی برای شما لینک ویروسی و یا فیشینگ ارسال کنه شما اصلا در صفحه پی ام نمیبینیدش یعنی کلا فیلتر میکنه تمام url های نامناسب ارسال شده.

عکس سوم مربوط به کنترل نرم افزار ها هست.برای اون قسمتی که اشاره کردین => اگر دقت کرده باشید هر برنامه و نرم افزاری رو موقع اجرا شدن چک میکنه و وضعیتش رو برسی میکنه که شما میتونید ماکسیموم رو در اینجا قرار بدین چه زمانی باشه. گزینه بعدی هم که مشخصه حذف url های برنامه هایی که مثلا 60 روز غیر فعال بودن. این گزینه برای کنترل برنامه ها برای شبکه به کار گرفته میشه. که دیگه وقتی لازم نباشه از قسمت فایرل وال کسپر url اون فایل اجرایی اتوماتیک پاک بشه.

عکس 4 . این گزینه مانیتور کردن برنامه های درحال اجرا هست. البته به اندازه کافی خود انتی ویروس روی پروسس رایانه شما تسلط داره و همیشه در احال اسکن هست( 100% ریل تایم )

دقت اسکن در تمام موارد همون حالت متوسط بهترین گزینه هست

در مورد آنتی اسپم:

این گزینه برای اکثر ما کار برد نداره. مخصوص افرادی هست که از از برنامه های خاص برای دریافت mail هاشون استفاده میکنن. ( outolook )
    که میتونند جلوی اسپم ها و پیام های مزاحم رو بگیره و برای کاربر نمایش داده نشه.

موفق باشید
    سلام
    با تشکر از جوابتون فقط در مورد تصویر زیر متوجه تایم قابل تنظیم گزینه مربوط نشدم که ممنون میشم اگه توضیج بدید :

گمان می کنم این قسمت هم جا افتاد :

با سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

نه. نسخه 8.5.409 بود که زده تا 2018 expire میشه. معلومه که بهتر از avg هم هست. اما سیستم من پایینه. در حد رم 512 و سی پی یو 2.4 . نمیخوام سرعت سیستمم بیاد پایین. من حی از آویرا هم استفاده کردم. اما خیلی سنگین بود و سرعت سیستمم رو آوارد پایین. شما چی پیشنهاد میکنید؟
    نظرتون رو راجه به norton هم میخواستم بدونم....

من با هر 2 آنتی ویروس مکافی(نسخه ویروس اسکن اینترپرایز) و avg (فیری) کار کردم اما هر دو واقعا ضعف داشتن.

نورتون / کسپر / آویرا / آواست / بیت دیفندر آنتی ویروس های خیلی خوبی هستند اما اگه روی سیستم شما باشن واقعا سرعت و رم سیستم شما رو میگیرن. خودش از ویروس بدتر میشه

درسته از نود ناراضی بودین ولی باز
    به نظر من حرفه ای ترین آنتی ویروس برای سیستم شما در حال حاضر این باشه.

ESET Smart Security Business Edition 4.2.35.0 Final

این رو من نمی گم تست های گرفته شده معتبر نشون میدن (av-comparatives). به احتمال زیاد خود نرم افزار نود32 قبلی شما مشکل داشته و گرنه 13 تروجان مختلف بعید به نظر میرسه. بعضی وقتها نود 32 و هر نرم افزار دیگه ای دچار باگ میشه و کارایی خودشو از دست میده.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    با تشکر از جوابتون فقط در مورد تصویر زیر متوجه تایم قابل تنظیم گزینه مربوط نشدم که ممنون میشم اگه توضیج بدید :

با سپاس

پست قبل اشاره کردم. این زمان بندی ها برای میزان وقت و دقت در کار قسمت های مختلف برنامه هست.

کسپرسکی تمام برنامه ها و نرم افزار های روی هارد که اجرایی هستن رو در دسته های مختلف قرار میده و با توجه به همون وضعیت روشون تسلط داره.

این دسته بندی ها برای میزان دقت روی کارکرد نرم افزار و دسترسی اون به شبکه انجام میشه. این گروه مثل

trusted

low rectricted

high rectricted

untrusted

هست.

در برخورد اول که یک فایل اجرایی می خواد ثبت کنه این فایل اجرایی در چه گروهی است زمان میگیره و اگه دقت کرده باشید ایکون خود کسپرسکی در پایین توی ورژنهای 9 بزرگ و کوچیک میشه که این زمان ثبت و دقت رو از اینجا میتونید کم و زیاد کنید. که مطمئنا خودش در بهترین گزینه هست 30 ثانیه ماکسیموم باید استاندارد باشه.

در مورد وب انتی ویروس هم مثل بالا زمان بندی مربوط میشه به ماکسیموم زمان دقت در سایت های بلوک شده و اسکن بقیه محتویات بارگذاری شده توسط مرورگرتون هست.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •