دوستان اینجا هم میتوین بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا هم میتوین بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو با دوربین canon رفیقم 2-3 سال پیش گرفتم
اون شب رعد و برق زیاد میزد م هم گفتیم یه چیز شکار کنیم که این عکس شکار شد
عکس دیشب دوباره به دستم رسید
![]()
اقای dash_mehdi عکستون بی نظیره
NIKON D300
![]()
ادیت مجدد
پانوراما 8 شات 18 میلیمتر canon 550D
ممنون میشم اگه نظر بدید
هر چند در حد نظر دادن نیستیم اما یک کلام عالی
سلام.
کمی عدم هماهنگی بین خطوط انتهایی وجود داره.
ستونهای بالا دست کاملا به جا انتخاب و کادرگیری شدن، اما چند ستون متفرقه در کادر وجود دارن که علاوه بر اینکه
هیچ تقارنی ندارن، باعث شلوغی و سردرگمی چشم میشن.
در اینگونه سبک عکاسی، دارا بودن عمق بالای میدان یکی از مهمترین نکات هست که باید اون رو مد نظر قرار
داد.با توجه به عکس و عدم دارا بودن عمق میدان کافی، این گونه بر میاد که f رو بشدت کم کردین(حدود 3یا5!!!) و
بی جهت سرع شاتر رو بالا بردین. بهتر بود مقدار f رو بالای 8 درنظر میگرفتین و سرعت شاتر رو کم میکردین تا
جبران نوردهی اعمال بشه و صحنه شما عمق خوبی پیدا کنه.
و نکته آخر: در عکاسی بنا، حالت تک رنگ یا (Monocrom) یا همون سیاه-سفیدخودمون! زیاد کاربردی نیست.
بهتر بود بجای این مد، به رنگهای خام یا نهایتا کم کردن رنگ تصویر اکتفا میکردین تا بیننده در نگاه اول درگیر رنگها
بشه.
در کل تبریک من رو به خاطر این دید خوب و کادربندی بجا پذیرا باشین![]()
عـــجـــب !!! خیلی جالب شده با این توضیحاتی که دادی ...
فقط زیاد متوجه نشدم چیکار کردی ؟؟ عدسیه چی ؟ چه نوعی ؟؟ بعد همینجوری گرفتی جلو لنز ؟ چطور استکینگ کردی پس ؟؟ یعنی ملخ مرده بوده دیگه ؟
عکستون خوب هست.من در حدی نیستم که بخوام اشکالش رو بگم ولی بهتر بود زیر اون قسمت مورد نظر وایمیستادین تا عکس بهتری میشد
مثه اینکه شما تو پاناروما خیلی حرفه ای هستید.....آفرین خیلی خوب شدهادیت مجدد
پانوراما 8 شات 18 میلیمتر canon 550D![]()
دوستان خیلی لطف دارن...واقعا استفاده کردم از این همه راهنمایی
ممنون...این چه حرفیه چرا شکسته نفسی می کنید
برای نظر مفیدتون متشکرم
عکاسی اونجا ممنوع بود وقت برای تنظیمات دستی نبود سریع چند تا عکس اتوماتبک گرفتم دیگه این طوری شد
ممنون
اگه شد بعدا یه عکس از لنزم میذارم(اگه بشه اسمشو لنز گذاشت!) دو تا عدسی همگرا با قطر حدودا 15 میلیمتر با فاصله دو میلیمتر ازهم توی یک لوله کوچیک چسبوندم بعد اون لوله رو با دست گرفتم جلوی دوربین
نرم افزار هلسینگ فوکوس داشتم ولی نمیشد ازش استفاده کرد چون عکس هارو بدون ریل فوکوس گرفته بودم و بعضی هاشون زاویه دیدشون فرق می کرد دیگه با فتوشاپ به هم چسبوندمشون(کار با هلسینگ فوکوس رو هم خیلی بلد نبودم!)
آره مرده بود برای این که می خواستم چند شات بگیرم مجبور بودم بکشمش
نزنید این حرفو
ممنون برای نظر ارزشمندتون
منظورتون زیر وسط گنبده?شاید بهتر میشد...ولی من مخصوصا اون گوشه وایسادم تا این زاویه دید به وجود بیاد
ممنون لطف دارید...نه بابا حرفه ای کجا بود من که هنوز آماتورم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)