تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 687 از 1126 اولاول ... 187587637677683684685686687688689690691697737787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مرسی مطلب جالبی بود

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این کارو کردم ولی چیزی نشد ولی وقتی لب تاپ رو روشن می کنم، بالا سمت راست تصویر می نویسه:
    F2: Setup
    F12: Boost Menu
    ویندوز 8 دارین ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان عزیز سلام مجدد من زنبیلم رو از صبح گذاشتم منتظرم بابا تروخدا جواب بدید دیگه ! من یک هارد یک ترابایت وسترن مای پسپورت دارم که وقتی به سیستم یا دستگاه های دیگه وصل می کنم چراغش روشن میشه ثابته و هیچ عمل دیگه ای اتفاق نمی افته . حتی شناسایی هم نمیشه . من موندم باید چکار کنم . همه ی اینا هم یک دفعه اتفاق افتاد . تا این حد که تا قبل ظهر عالی کار می کرد سیستم و خاموش و روشن کردم و رفت که دیگه بیاد . لطفاً یک راهنمایی بکنید . هیچ حا هم شناسایی نمیشه نه تو دیوایس منیجر نه تو نرم افزارهای مدیریت پارتیشن . شبی دوباره تستش کردم یک لجظه شناسایی شد بعد 1 دقیقه قطع شد چراغش خاموش شد بعد کشیدم کابلشو دوباره وصل کردم دوباره ثابت بود و شناسایی نمیشد . یک ساعت بعد دوباره تست کردم دوباره همین آش و همین کاسه مشکل کجای کاره . یکی راهنمایی کنه ممنون. راستی زمانی که هارد شناسایی شد فایلام همه درست بالا اومد هیچ مشکل پیش نیومد تا بعد از یک دقیقه که یهو قطع شد . ‍‍
    این مشکل بیشتر میتونه از کابل برد و موتور هارد باشه
    البته قبلش بهتره هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نه. 7 دارم.
    اصلاً اینی که گفتم قبل از بالا اومدن ویندوزه، موقعی که مینویسه DELL بعد یه چیز زیرش پر میشه! (آخه لب تاپم دله)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه. 7 دارم.
    اصلاً اینی که گفتم قبل از بالا اومدن ویندوزه، موقعی که مینویسه DELL بعد یه چیز زیرش پر میشه! (آخه لب تاپم دله)
    ماوقتی POST SCREEN رد شد باید اون دکمه رو بزنید به اون ها مربوط نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مرسی .
    والا از زمانی که ویندوز 7 نصب کردم بعضی اوقات که ویندوز بالا میاد و بعضی اوقات هم موقع اسکرین سیور انگار که سیستم هنگ میکنه و صفحه دسکتاپ 3 سانت به سمت چپ متمایل میشه و در این موقع مجبور میشم سیستم رو ریست کنم من فکر میکنم اضافه شدن این سکتور ها بخاطر این مورد هست .
    شما نظری نداری ؟
    این پست من جا مونده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من یک لپ تاپ دل وسترو 1310 دارم که 6 سال دارمش و جدیدا مشکلی پیدا کرده اینه که وقتی چند تا سایت توی مرورگر با هم باز میکنم حسابی کند میشه و گیر میکنه گاهی وقتها هم ویندوز میاد بالا هنگ میکنه و منوی پایین ( همون قسمتی که استارت منو هست) نصفش میاد و نصف دیگش سیاه دیده میشه و باید چند باری سیستم رو ریست کرد و بعدش اتوماتیک چک دیسک میاد و بعدش مشکل حل میشه ولی کندی سرعت ویندوز سرجای خودش پابرجاست و اصلا مثل روز اول نیست.کارهایی که من انجام دادم یکی اینه که نسخه های مختلف ویندوز اکس پی و سون رو روی سیستم نصب کردم ولی تغییری نکرد حتی بلافاصله بعد از نصب ویندوز جدید هم کندی احساس میشه .فن و خود لپ تاپ رو هم سرویس کردم چندین بار دفراگ و چک دیسک کردم و با چند انتی ویروس اپدیت شده سیستم رو اسکن کردم که هیچ ویروسی نداشت فضای هاردم هم تقریبا یک چهارمش دیتا هست و کاملا پر نیست .خودم فکر میکنم هارد بر اثر فرمت پارتیشن یا fdisk در گذشته دیگه خراب شده و باید عوض شه به نظرم تمام مشکلات از هارده نظر شما ها هم همینه ؟

داره خودمونی میشه achi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خسته نباشید من تازه به فکر هاردم افتادم با برنامه ای HD TUNE RPO خواستم از سلامت هاردم با خبر بشم با این ارور ها برخوردم میخواستم بدونم جدی هستن!خطریا؟اگه اره چور میتونم حل کنم این مشکلات رو من خودم نمیدونم چین ولی مطمئنم نباید FAIL داشته باشم
    ممنون از وقت گرانبهاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خسته نباشید من تازه به فکر هاردم افتادم با برنامه ای HD TUNE RPO خواستم از سلامت هاردم با خبر بشم با این ارور ها برخوردم میخواستم بدونم جدی هستن!خطریا؟اگه اره چور میتونم حل کنم این مشکلات رو من خودم نمیدونم چین ولی مطمئنم نباید FAIL داشته باشم
    ممنون از وقت گرانبهاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هاردتون مشکل داره ونرم افزاری هم قابل حل نیست باید ببرید به یک مرکز نخصصی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14

ممنون از ‍پاسختون . من دیروز دوباره وصل کردم هارد و شناخت فایل ها هم مشکلی نداشت اما مسئله اینجاست که وقتی وارد بعضی از پوشه ها میشم هارد یک هو کامل خاموش میشه چراغش و قطع میشه و وقتی دوباره وصل میکنم چراغش ثابت میشه و دیگه نمی شناسه باز تا نیم ساعت یک ساعت دیگه . تروخدا بگین باید چکار کنم گارانتی هم داره ولی نمیخوام دیتا هام بپره . خیلی مهمن تمام نمونه کارام زحماتم .
    این مشکل بیشتر میتونه از کابل برد و موتور هارد باشه
    البته قبلش بهتره هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •