دوستان من میخواستم این هفته برم یک دوربین fz35 پاناسونیک بگیرم اما به دلایلی نتونستم برم.
خلاصه دوستم رفت تهران و کلی تو جمهوری گشت تا تونست اون دوربینی که میخواد (کنون sx210) رو بگیره. گفتم برای من هم یه قیمت بگیر ببینم چطوره. من کمترین قیمتی که داشتم 450 تومن بود و بقیه همه بالای 450 بودن چه نمایندگی های بانیان و چه سایتهای اینترنتی . خلاصه دوستم زگ زد گفت اینجا یه مغازه هست که بدون گارانتی اصلی 370 هم میده!!!
از دوستان میخواستم بپرسم مگه این گارانتی اصلی بانیان چی داره که اینقدر گرونه(نزدیک 80 تا 100 تومن)
آیا واقعا فرق میکنه چه گارانتیی بگیرم؟ آیا اون که دوربین رو با اون قیمت میداد دوربینش مشکل داره یا واقعا اینقدر تفاوت قیمت هست؟
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم و از کدوم بگیرم؟
یه چیز دیگه هم که منو یکم به شک انداخت اینه که تقریبا از نظر مشخصات بغیر از زوم و فرمت raw بقیه مشخصات fz35 باsx210 تقریبا یکیه.
دوستم میگفت فروشنده گفته به دوستت بگو پولشو الکی پای این پاناسونیکه نده. این دوربین sx210 به نسبت از اون پاناسونیکه بهتره و عکساش با کیفیت ترن.هرچی باشه این کنونه!!!
والا من خیلی تحقیق کردم راجع به این قضیه و تا اونجایی که فهمیدم فکر میکنم این پاناسونیکه بهتره.
دوستان اگر ممکنه یکی بگه واقعا ارزش این تفاوت قیمت رو داره (اون sx210 رو بدون گارانتی گرفته 330) که این پاناسونیکه رو بگیرم یا همون کنونه بهرته؟
منظورم اینه واقعا تفاوت فاحشی بینشون هست یا نه؟
ممنون.