وای..........
عزیز دل برادر چرا زودتر نگفتی . انقدرم خودتو زحمت نمی دادی . من الان 2 ماهه دارم gran turismo 5 رو بازی می کنم بازی مم هیچ مشکلی نداره .
اگه زودتر میگفتی من خودم eboot بازی رو باست upload می کردم
به هر حال عزیز جان شرمندتم !!
آقا دروغ چیه بعضی بازی ها ps3 که مولتی هست منظورم بازی های هست که هم در xbox و هم ps3 تو ps3 افت فریم داره نمی دونم چرا پلی استیشن کم میاره ؟؟؟؟
آقا brotherhood هم بعضی جاها افت فریم داشت !!!
pes2011 هم دمهاش یه خورده افت فریم داره اگرنه فوتبالش مشکلی نداره!!!!
حالا شماها برید از این سایتی که میدم پچ بازی هاشو دانلود کنید شاید مشکلتون حل بشه ؟؟؟؟ من خودم چند تا پچ دانلود کردم ؟؟؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شاید دستگاه شما خارجیه !!!
سلام ناصر جون .....
من می گم ربطی به این چیزا نداره حالا شاید بازی این آقا اوجینالی چیزیه شایدم آپدیتی پچی و چیزی رو دستگاهش نصب کرده
ناصر جان این پچ ها هم که میاد بیرون یه سری مشکلات بازی هارو کم میکنه من خودم یه پچ برا مورتال کمبتم نصب کردم سیستم دو نفرش درست شد!!!!
دقیقا من مشکل این افت فرم رو تو بازیه caselvenia تا حد کمی دیدم ..... که ممکنه این پچ ها مشکلاتو حل کنه که هنوز خودم پچcastelvenia و brotherhood رو امتحان نکردم!!!
عزیز شما برو پچ kill zone 3 رو دانلود کن شاید مشکلت حل شد !!!
حالا اگرم نتونستی یکی از بچه ها یا خودم باست upload می کنیم eboot رو ....
شاید یارو یادش رفته یه سری از فایلاشو کپی کنه یعنی از بلو ری درست بک آپ نگرفته
دقیقا یادمه 2 تا از بازی ها منم وقتی می خواستم برم تو بازی ارور می داد و از بازی می پرید بیرونو یه چیزی می نوشت منم پاکش کردم فکر کنم بازیت مشکل داره حالا یه پچ بریز توش اگه درست نشد برو یکی دیگه بگیر ؟؟؟
.gif)