تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 687 از 1219 اولاول ... 1875876376776836846856866876886896906916977377871187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ولی قضیه این افت فریم جالبه ها.بعضی از دوستان یه جوری نظر میدن یعنی غیر مستقیم به طرف میگن آقا شما داری دروغ میگی خوب بنده خدا افت فریم نداره دیگه بیاد بگه دارم؟
    منم توی بازیه Ac brotherhoot اصلا افت فریم ندارم هر روز دارم بازی میکنم.توی این 4 ماهه که پلی 3گرفتم فقط توی یه بازی افت فریم دیدم اون پیس 2011 توی یه صحنه شادی بعد گل هست همه میفتن رو هم دیگه اونجا افت فریم پیدا میکنه بازی.دیگه تو هیچ بازیی من ندیدم.حالا یا من دروغ میگم.یا افت فریم رو نمیفهمم.یا اینکه واقعا افت فریم نداره.دیگه هر گزینه ای رو میخواید انتخاب کنید
    راستی بچه ها بعد کلی گشتن بلاخره EBOOT.BIN و PARAM.SFO اورجینال بازی Gran Turismo 5 رو پیدا کردما.برا خودم ریختم بازی رو کامل کپی کرد و بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکنم کسی خواست بگه آپلود کنم براش

2. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmf72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشيد من fixed eboot killzone 3 رو گرفتم ولي زماني كه بايد بازي اجرا بشه پيغام ميده ATrophy Error Code -2147416817

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خیلی ممنون
    پس یعنی این افت فریم مریم که دوستان میگن رو منم میتونم ببینم ؟(مانیتورم مثه اون دقیق هس یا نه؟)
    افت فریم بحثش جداست تاثیری در این که دقیق باشه یا نه روی HD خیلی خوب میشد ولی اینم خوبه بدک نیست جواب میده بله میتونید ببینید شما لذت ببر از بازیهاتون...

5. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یکی ما رو روشن کنه !
    این که با چه تلویزیونی بازی میکنید چه ربطی به افت فریم داره ؟

7. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولی قضیه این افت فریم جالبه ها.بعضی از دوستان یه جوری نظر میدن یعنی غیر مستقیم به طرف میگن آقا شما داری دروغ میگی خوب بنده خدا افت فریم نداره دیگه بیاد بگه دارم؟
    منم توی بازیه Ac brotherhoot اصلا افت فریم ندارم هر روز دارم بازی میکنم.توی این 4 ماهه که پلی 3گرفتم فقط توی یه بازی افت فریم دیدم اون پیس 2011 توی یه صحنه شادی بعد گل هست همه میفتن رو هم دیگه اونجا افت فریم پیدا میکنه بازی.دیگه تو هیچ بازیی من ندیدم.حالا یا من دروغ میگم.یا افت فریم رو نمیفهمم.یا اینکه واقعا افت فریم نداره.دیگه هر گزینه ای رو میخواید انتخاب کنید
    راستی بچه ها بعد کلی گشتن بلاخره EBOOT.BIN و PARAM.SFO اورجینال بازی Gran Turismo 5 رو پیدا کردما.برا خودم ریختم بازی رو کامل کپی کرد و بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکنم کسی خواست بگه آپلود کنم براش
    دمت گرم برا من آپلود کن طریقه نصبشم بگو

9. 2 کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای..........

عزیز دل برادر چرا زودتر نگفتی . انقدرم خودتو زحمت نمی دادی . من الان 2 ماهه دارم gran turismo 5 رو بازی می کنم بازی مم هیچ مشکلی نداره .
    اگه زودتر میگفتی من خودم eboot بازی رو باست upload می کردم

به هر حال عزیز جان شرمندتم !!

آقا دروغ چیه بعضی بازی ها ps3 که مولتی هست منظورم بازی های هست که هم در xbox و هم ps3 تو ps3 افت فریم داره نمی دونم چرا پلی استیشن کم میاره ؟؟؟؟
    آقا brotherhood هم بعضی جاها افت فریم داشت !!!
    pes2011 هم دمهاش یه خورده افت فریم داره اگرنه فوتبالش مشکلی نداره!!!!

حالا شماها برید از این سایتی که میدم پچ بازی هاشو دانلود کنید شاید مشکلتون حل بشه ؟؟؟؟ من خودم چند تا پچ دانلود کردم ؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فربد جان آخه من که دروغ نمیگم......
    من با Samsung 42' plasma 4 series بازی میکنم و تو هیچ بازی لگ یا تیک نداشتم......
    آقا شاید دستگاه شما خارجیه !!!

نتیجه داستان افت فریم ===>
    یا دوستانی که میگن افت نداره متوجه افتش نمی شند یا واقعاً واسه اونا نداره.

اگه نمیشن که کاری نمیشه کرد اگه واقعاً ندارند میتونه به خاطر تفاوت تنظیمات Display setting کنسول اونا باشه. واسه همین خواستم اگه ممکن هست تنظیماتشون رو اینجا قرار بدن
    سلام ناصر جون .....

من می گم ربطی به این چیزا نداره حالا شاید بازی این آقا اوجینالی چیزیه شایدم آپدیتی پچی و چیزی رو دستگاهش نصب کرده

ناصر جان این پچ ها هم که میاد بیرون یه سری مشکلات بازی هارو کم میکنه من خودم یه پچ برا مورتال کمبتم نصب کردم سیستم دو نفرش درست شد!!!!

دقیقا من مشکل این افت فرم رو تو بازیه caselvenia تا حد کمی دیدم ..... که ممکنه این پچ ها مشکلاتو حل کنه که هنوز خودم پچcastelvenia و brotherhood رو امتحان نکردم!!!

ببخشيد من fixed eboot killzone 3 رو گرفتم ولي زماني كه بايد بازي اجرا بشه پيغام ميده ATrophy Error Code -2147416817
    عزیز شما برو پچ kill zone 3 رو دانلود کن شاید مشکلت حل شد !!!

حالا اگرم نتونستی یکی از بچه ها یا خودم باست upload می کنیم eboot رو ....

شاید یارو یادش رفته یه سری از فایلاشو کپی کنه یعنی از بلو ری درست بک آپ نگرفته
    دقیقا یادمه 2 تا از بازی ها منم وقتی می خواستم برم تو بازی ارور می داد و از بازی می پرید بیرونو یه چیزی می نوشت منم پاکش کردم فکر کنم بازیت مشکل داره حالا یه پچ بریز توش اگه درست نشد برو یکی دیگه بگیر ؟؟؟
    Last edited by hamed-akbarie; 01-05-2011 at 23:52.

11. 6 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای..........

عزیز دل برادر چرا زودتر نگفتی . انقدرم خودتو زحمت نمی دادی . من الان 2 ماهه دارم gran turismo 5 رو بازی می کنم بازی مم هیچ مشکلی نداره .
    اگه زودتر میگفتی من خودم eboot بازی رو باست upload می کردم

به هر حال عزیز جان شرمندتم !!

آقا دروغ چیه بعضی بازی ها ps3 که مولتی هست منظورم بازی های هست که هم در xbox و هم ps3 تو ps3 افت فریم داره نمی دونم چرا پلی استیشن کم میاره ؟؟؟؟
    آقا brotherhood هم بعضی جاها افت فریم داشت !!!
    pes2011 هم دمهاش یه خورده افت فریم داره اگرنه فوتبالش مشکلی نداره!!!!

حالا شماها برید از این سایتی که میدم پچ بازی هاشو دانلود کنید شاید مشکلتون حل بشه ؟؟؟؟ من خودم چند تا پچ دانلود کردم ؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام ناصر جون .....

من می گم ربطی به این چیزا نداره حالا شاید بازی این آقا اوجینالی چیزیه شایدم آپدیتی پچی و چیزی رو دستگاهش نصب کرده

ناصر جان این پچ ها هم که میاد بیرون یه سری مشکلات بازی هارو کم میکنه من خودم یه پچ برا مورتال کمبتم نصب کردم سیستم دو نفرش درست شد!!!!

دقیقا من مشکل این افت فرم رو تو بازیه caselvenia تا حد کمی دیدم ..... که ممکنه این پچ ها مشکلاتو حل کنه که هنوز خودم پچcastelvenia و brotherhood رو امتحان نکردم!!!

عزیز شما برو پچ kill zone 3 رو دانلود کن شاید مشکلت حل شد !!!

حالا اگرم نتونستی یکی از بچه ها یا خودم باست upload می کنیم eboot رو ....

شاید یارو یادش رفته یه سری از فایلاشو کپی کنه یعنی از بلو ری درست بک آپ نگرفته
    دقیقا یادمه 2 تا از بازی ها منم وقتی می خواستم برم تو بازی ارور می داد و از بازی می پرید بیرونو یه چیزی می نوشت منم پاکش کردم فکر کنم بازیت مشکل داره حالا یه پچ بریز توش اگه درست نشد برو یکی دیگه بگیر ؟؟؟
    نه عزیز خیلی بعید هست با نصب پچ حل بشه. من آخرین Update های AC رو از PSN نصب کردم روش ولی تغییری نکرد. بازم میگم مانیتور من 2ms هست و HDMI ورژن 1.3b هم دارم.
    دوستانی که میگن افت فریم ندارن بار سوم هست خواهش می کنم به جای تحلیل اینکه افت میتونه واسه چی باشه و مانیتور خرابه و ما دروغ نمیگیم و ایناو... بیان تنظیمات display setting کنسولشون رو بگذارن تا تست کنیم ما هم.

بدون شک به اصل نبودن بازی و مانیتور مربوط نمیشه چون کلی تست کردم. تو Internet هم بگردید کلی سایت هست که افت فریم Heavenly Sword و AC رو تایید کردن.

با اون سایت PSXSTORE خیلی حال کردم. دمت گرم داداش
    Last edited by sony_W810i; 02-05-2011 at 08:06.

13. 6 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصر جون

امروز فهمیدم یه رکبی خوردم. داشتم جعبه دستگاه رو نگاه می کردم دیدم روش نوشته ریجنش ntsc-j هست ( ابته j که باید همون ژاپن باشه ولی

اینجا ایرانه دیگه )

الان همه lcd ها همه ریجنی می خونه ولی من می گم تو بازی بعدی به مشکل نخورم چون دیگه pal نباید ساپورت کنه ؟؟؟؟؟

یه برادری بیاد تو بازی pes2011 یه کمکی به ما بکنه :::::::::::

آقا این بازی ما زبونه انگلیسی نداره ژاپنیه یا شایدم چینی!!! یکی بیاد یه فایلی باسه من بزاره من بتونم اینو انگلیسیش کنم
    Last edited by hamed-akbarie; 02-05-2011 at 13:05.

15. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آره دیگه چینیه
    LCD هم که توی کهریزک خودمون تولید میشه،کارخونشم دیدم

آقا ما امروز این Heavenly Sword رو از یکی گرفتیم امتحان کنیم،انگار روی PC عهد قدقد میرزا داشتم بازی میکردم،صفحه چرا هی کرش میکنه،اعصابمون رو ریخته به هم.........
    نزدیک بود بلو-ری مردم رو بشکونم

اون AC:B رو هم دوباره تست کردم،رفتم نزدیک خونه ماچیاولی یا همون مقصر اساسین های رم که به نظرم شلوغ ترین جای بازیه و درست وسط شهر رم هستش........
    یه خورده افت فریم داشت اما به نظرم اگه برای تست اینکار رو نکرده بودم و تو جریان بازی بودم،زیاد احساسش نمیکردم............

17. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آره دیگه چینیه
    LCD هم که توی کهریزک خودمون تولید میشه،کارخونشم دیدم

آقا ما امروز این Heavenly Sword رو از یکی گرفتیم امتحان کنیم،انگار روی PC عهد قدقد میرزا داشتم بازی میکردم،صفحه چرا هی کرش میکنه،اعصابمون رو ریخته به هم.........
    نزدیک بود بلو-ری مردم رو بشکونم

اون AC:B رو هم دوباره تست کردم،رفتم نزدیک خونه ماچیاولی یا همون مقصر اساسین های رم که به نظرم شلوغ ترین جای بازیه و درست وسط شهر رم هستش........
    یه خورده افت فریم داشت اما به نظرم اگه برای تست اینکار رو نکرده بودم و تو جریان بازی بودم،زیاد احساسش نمیکردم............
    محمد من بعد از MGS بازی HS رو بهترین انحصاری PS3 میدونم , چون واقعا تو دیالوگ ها و نسبت هماهنگی حرکات لب با دیالوگ واقعا زیبا کار شده بود.

تنها عیب بازی همین افت فریم های فضایش بود خدا وکیلی من یکی کف کردم !!

19. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •