تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 687 از 870 اولاول ... 187587637677683684685686687688689690691697737787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,861 به 6,870 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

سلام
    منم بلاخره 5700 دار شدم
    تاریخ 31/5/87
    چندتا مشکل
    گوشی همیشه شارژ باتری رو فول نشون میده اما بعد 2 ساعت موسیقی گوش کردن با هندزفری یهو باتری از فول به یدونه پر تبدیل میشه و 5 دقیقه نمیشه که خاموش میشه
    ایراد از باتریه یا از گوشی؟
    2- نرم افزار چجوری رو این گوشیها نصب میشه ]خه من تا حالا با گوشی سیمبیان دار کار نکردم
    ممنونم
    1- مصرف باتری این گوشی زیاده ولی نه دیگه بعد از دوساعت موسیقی ! مال من که اینجوری نیست
    2- چند تا راه داره 1- اول کپی کنی توی مموری و بعد اجراش کنی 2 - گوشی رو به پی سی وصل کنی و برنامه رو از توی سیستمت اجرا کنی و به دوسه تا پیغام جواب تایید بدی و تموم
    راستی تبریک میگم

داره خودمونی میشه DARIL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    teyRoun

پيش فرض

سلام
    ممنون
    1- من نیاز به یه نرم افزار دارم که صدای مکالمات رو ضبط و ذخیره کنه اما برای مخاطب بوق بوق نزنه تا مخاطب اذیت نشه. تو N73 دیدم که میشه اما الان چیزی پیدا نمیکنم.
    2- نرم افزار رو کجای رم بریزم با رم ریدر (جای خاصی باید بریزم؟) , بعدا که خواستم نصب کنم کجای گوشی دنبالش بگردم و برا نصبش چکار کنم؟
    3- وقتی با رم ریدر آهنگ میریزم رو مموری بعد که با گوشی میرم سراغش همه آهنگها میریزن بهم و اصلا فولدر بندی توشون رعایت نشده و خیلی درهم برهمه. اینو چکار کنم؟
    4- آنتی ویروس لازمه؟ چی خوبه؟ از کجا میتونم بگیرم؟
    از راهنمایی هاتون متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    teyRoun

پيش فرض

من یکدفعه گی گوشیم شارژش از 6 تا به یکی رسید در صورتی که فقط نیم ساعت آهنگ گوش کردم اما قبلا با اون فیلم سینمایی هم دیدم
    هروقت که خاموش و روشنش می کنم 3 خط از باطریش کم میشه
    این ها از خود گوشی یا از باطریش
    لطفا کمکم کنید
    آره
    منم این مشکلو دارم
    من باتری میزارم کامل شارج میشه پیغامه باتری فول رو هم میده بعدش 2 ساعت با هندزفری موزیک گوش میکنی یهو از 6 تا خط باتری یهو میشه یه خطو پیغام باتری کمه میده و 5 دقیقه نمیشه که خاموش میشه
    5 دقیقه که میزارم شارج هنوز پیغامی درمورد فول بودن باتری که نداده شارج و که قطع میکنم 6 تا خطشم پره اما چند دقیقه بعد بازم خاموش میشه!!!
    از چیه؟
    گوشی یا باتری؟
    کمکککککککککککککک

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام
    ممنون
    1- من نیاز به یه نرم افزار دارم که صدای مکالمات رو ضبط و ذخیره کنه اما برای مخاطب بوق بوق نزنه تا مخاطب اذیت نشه. تو N73 دیدم که میشه اما الان چیزی پیدا نمیکنم.
    2- نرم افزار رو کجای رم بریزم با رم ریدر (جای خاصی باید بریزم؟) , بعدا که خواستم نصب کنم کجای گوشی دنبالش بگردم و برا نصبش چکار کنم؟
    3- وقتی با رم ریدر آهنگ میریزم رو مموری بعد که با گوشی میرم سراغش همه آهنگها میریزن بهم و اصلا فولدر بندی توشون رعایت نشده و خیلی درهم برهمه. اینو چکار کنم؟
    4- آنتی ویروس لازمه؟ چی خوبه؟ از کجا میتونم بگیرم؟
    از راهنمایی هاتون متشکرم
    1. بگردی پیدا میشه.
    2.نه هرجا بریزیه. مثل Attachments. یا میتونی یه فولدر بسازی به اسم (Application Installer) بعد فایل نصب کننده رو بریزی توش. ( بعد از اینکه بازش کردی میپرسه میخای اینو نصب کنی. و... اگه اروری داد تاریخ گوشی رو یه سال عقب جلو کن. بعد نصب درستش کن.)
    3.سعی کن با USB بریزی. ولی دلیل اینی که گفتی رو نمیدونم. بیشتر توضیخ بده شاید بتونیم کمکت کنیم.
    4. ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    منم بلاخره 5700 دار شدم
    تاریخ 31/5/87
    چندتا مشکل
    گوشی همیشه شارژ باتری رو فول نشون میده اما بعد 2 ساعت موسیقی گوش کردن با هندزفری یهو باتری از فول به یدونه پر تبدیل میشه و 5 دقیقه نمیشه که خاموش میشه
    ایراد از باتریه یا از گوشی؟
    2- نرم افزار چجوری رو این گوشیها نصب میشه ]خه من تا حالا با گوشی سیمبیان دار کار نکردم
    ممنونم
    1- من هم دفعه اول شارژ گوشيم زودتموم شداماازدفعه دوم مشكلي نداشتم
    2- pc suite رااز cd كه درجعبه گوشيت است نصب كن بعد باكابل usb گوشي را به كامپيوتر وصل كن وتوسط قسمت install application برنامه هاي موردنظرتون را نصب كنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    teyRoun

پيش فرض

سلام
    1- من الان روزی حداقل دوبار میزنم شارژ (1 ساعت مکالمه رو بزور جواب میده).
    2- من با رم ریدر آهنگ ریختم تو رم. رفتم تو فولدر sound بعد Digital بعد تو اونجا آهنگهایی که میخواستمو توی فولدر های مختلف دسته بندی کردم و ریختم اونجا.
    وقتی رم رو به گوشی میزنم و میرم گالری همه آهنگها رو بدون اون دسته بندی که کرده بودم (همه آهنگها از همه فولدر ها رو) یکجا نمایش میده و خبری از اون فولدرها نیست و اصلا دسته بندی نداره. اینو چه کنم؟
    3- آنتی ویروس لازمه برای این گوشی؟ چی نصب کنم؟ از کجا بیارم؟
    4- در مورد باتری و شاژ اگه مشکل از باتری باشه مشکلی نیست اما میترسم از گوشی باشه. کسی اطلاعاتی نداره؟
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای شارژ که ممکن هست مشکل از باتریت باشه و گوشی بعید میدونم مشکلی داشته باشه البته منم روزای اول این مشکل رو داشتم که به مرور زمان حل شد
    آهنگ هارو هم که شما اونجوری می بینی کاملا طبیعی هست اگه می خوای اون هارو دسته بندی کنی باید پلی لیست درست کنی

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام
    1- من الان روزی حداقل دوبار میزنم شارژ (1 ساعت مکالمه رو بزور جواب میده).
    2- من با رم ریدر آهنگ ریختم تو رم. رفتم تو فولدر sound بعد Digital بعد تو اونجا آهنگهایی که میخواستمو توی فولدر های مختلف دسته بندی کردم و ریختم اونجا.
    وقتی رم رو به گوشی میزنم و میرم گالری همه آهنگها رو بدون اون دسته بندی که کرده بودم (همه آهنگها از همه فولدر ها رو) یکجا نمایش میده و خبری از اون فولدرها نیست و اصلا دسته بندی نداره. اینو چه کنم؟
    3- آنتی ویروس لازمه برای این گوشی؟ چی نصب کنم؟ از کجا بیارم؟
    4- در مورد باتری و شاژ اگه مشکل از باتری باشه مشکلی نیست اما میترسم از گوشی باشه. کسی اطلاعاتی نداره؟
    بازم ممنون

1.بابا دیگه 1 ساعت رو جواب نمیده رو دیگه...من روزی 3-6 ساعت آهنگ و حدود 1 ساعت مکالمه دارما...
    2. اگه میخای دسته بندی شده ببینی باید بری از فایل منیجر ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

راستی. برا اهنگ گوش دادن برو از Music Player گوش بده.(با کیفیت تره. میتونی تنظیم کنی و...) اولش سخته (کار با Music Player رو میگم. ولی عادت میکنی.

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

فولدر بندي آهنگها روي سيستم يه هيچ دردي نميخوره وقتي بريزيش روي گوشي و فقط مجبوري از طريق فايل منيجر گوشي ببنيش.
    بهترين راه درست كردن play list داخل ميوزيك پلير هستش كه اونم اگه 100تا آهنگ يه دفعه اضافه كرده باشي پيدا كردن آهنگ سخت ميشه مگه اينكه از قسمت آلبوم يا آرتيست كمك بگيري.بهترين كار اينه كه با winamp آهنگهاتو اديت كني و براشون آرتيست و آلبوم معلوم كني كه البته كاره وقت گيري هستش!
    باطريتون هم به احتمال زياد مشكل داره.من ميشينم پاي انگيج كلي بازي ميكنم روزي 1بار فقط ميزنم به شارژ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •