آقای چوری یه سری به سایت دارک الکس بزن تبلیغ لایت بلو تول رو زده حتی یه لینک هم داده
شما نمی تونی این باطری رو رو پی اس پی 2000
یا 3000 امتحان کنی؟![]()
آقای چوری یه سری به سایت دارک الکس بزن تبلیغ لایت بلو تول رو زده حتی یه لینک هم داده
شما نمی تونی این باطری رو رو پی اس پی 2000
یا 3000 امتحان کنی؟![]()
ببخشید دستگاه من تو قسمت ریکاوری دستگاه نمیره.اینم بگم که دستگام کپی خور نشده
آیا بخاطر کپی خور نشدن یا مشکلی هست؟
دوست عزیز دستگاه های کپی خور نشده ریکاوری منو ندارند.
سلام دوست عزیز.
اسمم علی هست.
choory فقط نام کاربریم هست.
اما جواب سوال شما.
من که توی سایت دارک الکس تبلیغ لایت بلو تول ندیدم.
بیشتر تبلیغ ها مربوط به باطری های پاندورا TOOL( برای اسلیم و فت)هست که بدنه مشکی دارند با نوشته سفید و کادر تقریبا زرشکی رنگ(و مدل های دیگر)
مثل عکس زیر:
این باطری ها دقیقا مانند باطری های پاندورایی هست که خود ما میسازیم با این تفاوت که از قبل پاندورا شده اند.
شما به آدرس زیر برو انواع و اقسام این باطری ها با مجیک مموری ها مختلف را میبینی که هر کدام یک قیمت مشخص دارند برای هر کدام هم توضیحی نوشته شده هیچ کدام به هک کردن 3000 اشاره ای نکرده اند.
اگه باطری لایت بلو تول واقعی باشه عرضه بشه(که بعید میدونم) حتما تهیه میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 13-01-2009 at 00:17.
psp من 3000 هست.نمیدونم چرا تا الان کپی خورش نیمده.
شانس ماست دیگه/
انشاالله که هر چی زودتر 3000 هم کپی خور بشه.
مرسی از جوابای که دادی دوست عزیز
واقعا مرسی از جوابتون!
کاملا توجیح شدم!![]()
چند خریدین دوست عزیز؟؟
یکی از آشنامون تو دبی واسم گرفته اما کسی نیست که بیارش خیلی اعصابم خورد شده اما می خوام بدونم
تو پک Psp Slim چه چیزای به غیر از خودشو شارژرش هست؟آیا
Last edited by netlcom; 13-01-2009 at 04:49.
دوستان خبر جديد از IGN locoroco2سايتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تاريخ 10 فوريه و خبر دوم oblivion براي psp
و يك سوال: پسر دايي من psp داره ولي همه ي بازي هاش slow motion مياد ايراد از كجا مي تونه باشه؟و اگر : بازي كپي را در psp كپي نخور بريزيم چي ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)