gprsشده افتزاح
بيشترين حجمی که ميشه دانلود کرد 100 کيلوبايت هست نه ؟
چون من وقتی ميخوام بيشتر دانلود کنم ميگه file is too large
نميشه يه کاری کرد ؟
منم یه سیم کارت دائمی مفتی رسیده بهم، خریدار نداره، به نظر من بهتره بدی یکی استفاده کنه، منم میخوام همین کار رو بکنم، چون واقعا سیم کارت ارزشی نداره، از اول این دولتی ها یه چیز اشتباه رو باب کردن بین مردمبچه ها این ایرانسل دهن ما رو سرویس کرد من یه سیم کارت دائمی داشتم میخواستم 100 تومان بفروشم که الان 75 تومان آکش شده آخه چرا به فکر مردم و ارزش سیم کارتهای خودش نیست مطمئنم خیلی ها مثل من هستند
شما میخوای با خود گوشی دانلود کنی ؟بيشترين حجمی که ميشه دانلود کرد 100 کيلوبايت هست نه ؟
چون من وقتی ميخوام بيشتر دانلود کنم ميگه file is too large
نميشه يه کاری کرد ؟
وصل کن به کامپیوتر و استفاده کن
من فایل 265 مگابایتی هم گرفتم
یدونه S بنویس، بعدش یه فاصله بنداز، بعد شماره سریال گوشی رو بنویس و به 2225 بفرستبه 2225 هم sms فرستادم چند بار ؛ به این صورت : S Sony Ericsson P990i . یک بار هم سریال 15 رقمی رو فرستادم. این جوابیه که هربار میاد:
Send S IMEI or S phone type for self provisioning
NamedConfiguration phone type for named configuration.
باید چکار کنم
دوستان سلام
اما هیچکی جواب منا نداد که اصلاً ایرانسل gps داره یا نه و اگه داره چجوری باید استفاده کرد ؟ خواهشا جواب بدین
راستی من وقتی imei زا میفرستم به 2225 میگه مدل گوشی قابل پذیرش نیست
گوشیمم p990i هست.
کسی زنگ نزده بپرسه چرا Gprs شون قطع شده ...؟ ...من هر چی زنگ میزنم هیچ کدوم از اپراتور هاش آزاد نمیشه ....
سلام منم 990 دارم با كد *140*3*6# دفعه اول مياد اگه هم نيومد به 140 زنگ بزن از انجا فعال كن
براي باز كردن صفحات وب با مرورگر خود گوشي بله درسته
كه البته بازم بستگي به خود گوشي داره
ولي با Opera ميشه
براي دانلود كه من مشكلي نداشتم
با خود گوشي 25MBهم دانلود كردم
خوب تنظيمات رو دستي وارد كنيد كه اينقدر مشكل نداشته باشيد
مسير زير را دنبال کنيد :
منو > تنظيمات > اتصال > اشتراک هاي ديتا > اشتراک جديد
سپس يک اسم وارد کنيد ، مثلا mtnirancell ؛ سپس برروي دکمه ادامه کليد کنيد و در صفحه جديد GPRS APN رو با کلمه mtnirancell مقداردهي کنيد . دکمه ذخيره (Save) را زده و به صفحه اشتراک هاي ديتا برگرديد ، حالا اسم کانکشني را که ساختيد پيدا کرده و آن را انتخاب کنيد (دايره کناري آن توپر شود).
دوباره به تنظيمات > اتصال برگرديد و اين دفعه تنظيمات اينترنت رو انتخاب کنيد ، گزينه تنظيم جديد را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جديد شويد ، نامي براي تنظيم انتخاب کرده ، ok کنيد و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکي را انتخاب کنيد که قبلا ساختيد در اينجا mtnirancell مي باشد ، دکمه ذخيره را انتخاب کنيد و به صفحه تنظيمات اينترنت برگرديد ، سپس همان تنظيمي را انتخاب کنيد که در بخش قبل ساختيد (دايره کناري تنظيم بايد توپر شود).
مسير زير رو دنبال کنين :
Menu --> Setting --> Connectivity --> Data comm. --> Data accounts --> New account
GPRS data رو انتخاب کنين و اسمش رو بزارين Irancell-GPRS
Continue رو انتخاب کنين
بعد در قسمت APN بنويسيد mtnirancell
Username و Password رو خالي بزارين
دکمه Save رو بزنين
تا اينجا شما يک اشتراک GPRS ايجاد کرديد
حالا به منوي Connectivity برگرديد يا مسير زير رو دنبال کنيد
Menu --> Setting --> Connectivity
حالا Internet Settings رو انتخاب کنين
حالا Internet Profiles رو انتخاب کنين
New profile رو انتخاب کنين
در قسمت Name بنويسيد Irancell-GPRS
Connect using رو انتخاب کنين
در اينجا اشتراک GPRS رو که در بالا ساختين انتخاب کنين ( يعني دايره Irancell-GPRS رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين
حالا در اين صفحه که براتون مي ياد ( Internet profiles رو ميگم ) اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
حالا به منوي قبلي برگرديد
Streaming settings رو انتخاب کنين
حالا Connect using رو انتخاب کرده و اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين
ايندفعه Setting for java رو انتخاب کنين
چون براي برنامه هايي مثل MniOpera يا همين Movamessenger يا ... كاربرد دارد
حالا در اين قسمت اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو تو پر کنين )
اگه بازم سوالي بود به اين آدرس بريد
تنظیمات GPRS به صورت دستي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nimamani; 28-09-2007 at 15:42.
اونی که شما میگی Opera Mobile هست.اون مثل یه بروزر معمولی عمل میکنه.
دستورالعمل MMS تا دو ماه آینده ابلاغ می شود
یک مقام آگاه در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که دستور العمل استفاده از MMS ظرف دو ماه آینده به اپراتور های تلفن همراه ابلاغ می شود.
وی که خواست نامش فاش نشود، به خبرنگار موبنا اظهار داشت: رگولاتوری به تعهدات خود مبنی بر تدوین آیین نامه استفاده از MMS در مدت مقرر عمل کرده و هم اکنون آماده تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات است.
وی افزود: این آیین نامه پس از تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات برای تایید نهایی به نهادها و دستگاه های مرتبط ارائه شده و این نهادها باید زمان عملیاتی شدن قطعی این سرویس را اعلام کنند.
به گفته این مقام آگاه دستور العمل MMS ظرف دو ماه آینده نهایی شده و ایرانسل و سایر اپراتورهایی که قصد ارائه این سرویس دارند، موظف به رعایت ضوابط این آیین نامه هستند.
سرویس MMS ارسال چندرسانه ای (مالتی مدیا) را از طریق تلفن همراه برای مشترکان امکان پذیر می کند.
نزدیک به 3 ماه است که با ابلاغ بخشنامه ای از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه سرویس MMS به مشترکان از سوی ایرانسل ممنوع شده است.
گفته می شود قطع این سرویس ارزش افزوده تاثیر نامطلوبی بر سهم بازار این اپراتور گذاشته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خوندن خبر بالا اصلا فکر نکنید که چون همراه اول آذر میخواد این سرویس رو بده اینا هم انداختنش برای 2 ماه دیگه ها!![]()
اين ايرانسل هم خودش رو گير آورده اصلا كانكت نميشه ؟ حالا مجاني هست واقعا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)