تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 686 از 858 اولاول ... 186586636676682683684685686687688689690696736786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

دوست عزیز توضیحات تی دی و اف دی رو برعکس دادید ( طبق گفته دوستان، در بحث هایی که سر این موضوع شده)

FDD همون 4G موبایله و در مورد راه افتادنش دیگه توضیح نمیدم
    TD هم همینه که پیش شمارش ۹۴۱ هست
    سیمکارت اصولاً فقط تراشه ای حاوی اطلاعات مورد نیاز جهت اتصال به شبکه سلولی هست و تعیین کننده تکنولوژی مورد استفاده نیست. اینکه شرکت ها سیمکارت های اینترنت ثابت رو از همراه جدا کردن فقط سیاست کاری و اقتصادیشون هست که در دیتابیسشون تعریف کردن چه سیمکارتی اجازه استفاده در چه شبکه ای رو داشته باشه.

گوشی تلفن همراه یا مودم اینترنت ثابت شما میتونه از تکنولوژی های TDD-LTE و / یا FDD-LTE در فرکانس ها (باندها) ی مختلف ساپورت کنه.

ساپورت سخت افزار شما از فرکانس مورد نظر و ارائه خدمات توسط اپراتور شما در اون فرکانس هست که تعیین میکنه شما از چه تکنولوژی تحت پروتوکل LTE استفاده کنید.

توضیح تفاوت TDD و FDD رو در پست قبلی دادم. FDD-LTE ارتباطی پایدارتر و سرعت بالاتری رو هم در انتقال دیتا هم در پردازشش میتونه ارائه بده ولی به دلیل اینکه باید "زوج فرکانس" بهش تخصیص داده بشه (یکی برای downlink یکی برای uplink) هزینه بالاتری داره. نتیجتاً تا این لحظه تا جایی که میدونم داخل ایران اپراتورها اغلب آنتن هاشون در فرکانس بالا رو به صورت TDD-LTE کانفیگ کردن که فقط از "تک فرکانس" برای هم downlink هم uplink استفاده میکنه و این باعث کندی ارتباط و تأثیر دانلود و آپلود روی هم به خاطر وقفه ی مورد نیاز جهت انجام هر دو توسط CPU دستگاه شما میشه. یعنی دستگاه شما اگر از FDD-LTE هم ساپورت سخت افزاری کنه عملاً آنتن ها فکر نمیکنم جاهای زیادی ساپورتش کنن که استفاده کنید (حداقل در فرکانس بالا)...

4G+, 4.5G, TD-LTE و این اسامی فقط اسامی تبلیغاتی برای تفکیک میان سرویساشون هستن. عملاً ایرانسل باید حداقل برای اینترنت ثابت فرکانس بالا شبکه ش رو FDD کنه ولی فقط داره در یه فرکانس بالا TDD میده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Zeitgeist; 09-01-2019 at 15:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سیمکارت اصولاً فقط تراشه ای حاوی اطلاعات مورد نیاز جهت اتصال به شبکه سلولی هست و تعیین کننده تکنولوژی مورد استفاده نیست. اینکه شرکت ها سیمکارت های اینترنت ثابت رو از همراه جدا کردن فقط سیاست کاری و اقتصادیشون هست که در دیتابیسشون تعریف کردن چه سیمکارتی اجازه استفاده در چه شبکه ای رو داشته باشه.

گوشی تلفن همراه یا مودم اینترنت ثابت شما میتونه از تکنولوژی های TDD-LTE و / یا FDD-LTE در فرکانس ها (باندها) ی مختلف ساپورت کنه.

ساپورت سخت افزار شما از فرکانس مورد نظر و ارائه خدمات توسط اپراتور شما در اون فرکانس هست که تعیین میکنه شما از چه تکنولوژی تحت پروتوکل LTE استفاده کنید.

توضیح تفاوت TDD و FDD رو در پست قبلی دادم. FDD-LTE ارتباطی پایدارتر و سرعت بالاتری رو هم در انتقال دیتا هم در پردازشش میتونه ارائه بده ولی به دلیل اینکه باید "زوج فرکانس" بهش تخصیص داده بشه (یکی برای downlink یکی برای uplink) هزینه بالاتری داره. نتیجتاً تا این لحظه تا جایی که میدونم داخل ایران اپراتورها اغلب آنتن هاشون در فرکانس بالا رو به صورت TDD-LTE کانفیگ کردن که فقط از "تک فرکانس" برای هم downlink هم uplink استفاده میکنه و این باعث کندی ارتباط و تأثیر دانلود و آپلود روی هم به خاطر وقفه ی مورد نیاز جهت انجام هر دو توسط CPU دستگاه شما میشه. یعنی دستگاه شما اگر از FDD-LTE هم ساپورت سخت افزاری کنه عملاً آنتن ها فکر نمیکنم جاهای زیادی ساپورتش کنن که استفاده کنید (حداقل در فرکانس بالا)...

4G+, 4.5G, TD-LTE و این اسامی فقط اسامی تبلیغاتی برای تفکیک میان سرویساشون هستن. عملاً ایرانسل باید حداقل برای اینترنت ثابت فرکانس بالا شبکه ش رو FDD کنه ولی فقط داره در یه فرکانس بالا TDD میده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با توجه به سایتی که شما دادی میشه نتیجه گرفت که فقط 2 شرکت Irancell و مبین نت مجوز TD-LTE دارن و بقه شرکت های ارائه دهنده TD-LTE از فرکانس های آنها استفاده میکنند . خب مثلاً اگه شرکت ایرانسل توی TD-LTE بد باشه میشه نتیجه گرفت که شرکت هایی هم از اون دارن سرویس میدن بده ؟ یا نه ، اونا پهنای باند خودشونو دارن و ربطی نداره ؟

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

با توجه به سایتی که شما دادی میشه نتیجه گرفت که فقط 2 شرکت Irancell و مبین نت مجوز TD-LTE دارن و بقه شرکت های ارائه دهنده TD-LTE از فرکانس های آنها استفاده میکنند . خب مثلاً اگه شرکت ایرانسل توی TD-LTE بد باشه میشه نتیجه گرفت که شرکت هایی هم از اون دارن سرویس میدن بده ؟ یا نه ، اونا پهنای باند خودشونو دارن و ربطی نداره ؟
    ایرانسل سرویسش بد نیست و کیفیت شبکه و تجهیزاتشم خوبن. شرکت های اینترنتی مثل آسیاتک که الان دارن مودم LTE ثابت میدن تا جایی که میدونم همه reseller شرکت ایرانسل محسوب میشن و سیم کارت و مودم رو ایرانسل فراهم میکنه ولی داخل دیتابیسشون، سیمکارتا و مودمایی که مثلاً آسیاتک میفروشه رو لاک میکنن که با سیمکارتای ایرانسل یا دیگر شرکتا کار نکنن.

و بله از همون فرکانس ها و شبکه ای استفاده میکنن که مودم های ایرانسل استفاده میکنن؛ نتیجتاً هر مشکلی شبکه TDD ثابت ایرانسل داشته باشه در مثلاً منطقه شما، اونا هم دارن و پهنای باند هم توی آنتن منطقه احتمال زیاد اشتراکیه و فقط در پهنای باند شبکه ملی و اینترنتشون شاید از هم جدا باشن (با توجه به پکیج های فروخته شده).

4. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

mine , ip خارجیه؟ شک دارم کلا هیچ وقتی زیر صد باشه...
    سلام بله خارج از کشوره
    مثلا این آدرس:
    eu.ss.btc.com
    پینگ بهش زدم 115 شد با اینترنت شاتل ، اگه ایرانسل هم در همین حد باشه خوبه
    همونطور که قبلا گقتم سرعت دانلود هم برام مهم نیست و قطع و وصلی و همین پینگ برام مهمه
    حالا دوستان چه پیشنهادی میدید برای جایی که خط تلفن نیست؟ همین ایرانسل رو بگیرم؟
    مودم 2101 پلاس رو خریداری کنم یا ارزش داره i60 تهیه کنم؟
    ممنون
    Last edited by abc.abc; 10-01-2019 at 00:36.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام بله خارج از کشوره
    مثلا این آدرس:
    eu.ss.btc.com
    پینگ بهش زدم 115 شد با اینترنت شاتل ، اگه ایرانسل هم در همین حد باشه خوبه
    همونطور که قبلا گقتم سرعت دانلود هم برام مهم نیست و قطع و وصلی و همین پینگ برام مهمه
    حالا دوستان چه پیشنهادی میدید برای جایی که خط تلفن نیست؟ همین ایرانسل رو بگیرم؟
    مودم 2101 پلاس رو خریداری کنم یا ارزش داره i60 تهیه کنم؟
    ممنون
    i60 و ۲۱۰۱ هیچ فرقی باهم ندارن
    متاسفانه الان دسترسی تست پینگ ندارم اما ۱۱۵ ممکنه

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

i60 و ۲۱۰۱ هیچ فرقی باهم ندارن
    متاسفانه الان دسترسی تست پینگ ندارم اما ۱۱۵ ممکنه
    ممنون ، خب مثلا i60 رو دیدم سایت دیجیکالا زده بود قابلیت نصب 2 انتن خارحی ، هرچند که داخل عکسهاش ندیدم چنین چیزی داشته باشه
    ی نفر هم میگفت این مورد هواوی هست و قویتره اما مدلهای پایینتر مثل 2101 ضعیفتر هستند ، هرچند که نمدونم ضعیفتر در چه موردی....
    سرعت گیگابیتی i60 بکارم نمیاد اما در اینده میخوام 6 دستگاه بهش متصل کنم و نمیخوام از نظر پردازشی کم بیاره و باعث بالا رفتن پینگ بشه ، چون در ماین همین پینگه که مهمه و نداشتن قطعی

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ، خب مثلا i60 رو دیدم سایت دیجیکالا زده بود قابلیت نصب 2 انتن خارحی ، هرچند که داخل عکسهاش ندیدم چنین چیزی داشته باشه
    ی نفر هم میگفت این مورد هواوی هست و قویتره اما مدلهای پایینتر مثل 2101 ضعیفتر هستند ، هرچند که نمدونم ضعیفتر در چه موردی....
    سرعت گیگابیتی i60 بکارم نمیاد اما در اینده میخوام 6 دستگاه بهش متصل کنم و نمیخوام از نظر پردازشی کم بیاره و باعث بالا رفتن پینگ بشه ، چون در ماین همین پینگه که مهمه و نداشتن قطعی

اون آنتن های خارجی که روی این مودم نصب میشه دقت کنید برای تقویت سیگنال wi-fi دستگاه هست.

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اون آنتن های خارجی که روی این مودم نصب میشه دقت کنید برای تقویت سیگنال wi-fi دستگاه هست.
    آهان وای فای که زیاد به کارم نمیاد
    ممنون میشم شما هم نظرتون رو بفرمایید که برای مواردی که گفتم که پینگ و قطعی فقط برام مهمه ایا همین ایرانسل خوبه و کدوم مودم رو تهیه کنم؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

از این سخنان خردمندانه که زیاد داریم

اما شخصا، ۴-۵ مدل رو تو یک روز تست کردم، یکیش رو هم روز بعد،
    i60 هیچ مزیتی/عیبی نداره، بجز اینکه وایرلس خوبی نداره

اگه من بخوام انتخاب کنم، نسخه ۲۱۰۱ رو بر میدارم.

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

خیر دوست عزیز
    انتن های خارجی برای تقویت سیگنال اینترنت هست نه وای فای و فقط بر روی fd کار میکنه

15. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •