سلام
Shure كه متاسفانه موجود نيست ولي klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه دوم دو تا فروشگاه موجود دارن تهيه كنين.
موفق باشين
سلام
Shure كه متاسفانه موجود نيست ولي klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه دوم دو تا فروشگاه موجود دارن تهيه كنين.
موفق باشين
یه روز کامل دنبالش گشتم هم tjays هم klipsch کل بازارای بالای چارراه ولیعصر و پایتخت. هیچی نبود فقط یه S3 مونده بود که اونم به درد گوشیم نمیخورد. یکی کمک کنه دارم روانی میشم.
يعني به اين زودي قحطي شروع شد؟فكر ميكردم حداقل چند ماه طول ميكشه موجودي بازار ته بكشه .با اين وضعيت پيشنهاد ميكنم از هدفونهاي sennheiser كه حداقل نمايندگي داره انتخاب كنين..ليست موجودي و قيمتهاش رو ميتونين تو همين سايت بخش فروشگاه ها و نمايندگي هدفون پيدا كنين.
موفق باشين
اخه سن هایزرم نمایندگیشو رفتم چیز خوبی نداشت گفت بار بعدی یه ماه دیگه میاد که طبق تجربه بالای 3 ماه طول میکشه. همیشه هم زنگ بزنی میگه Hd650 نمیخوای. کلا آدم باحالیه.
سنهایزر؛
مجتمع موبایل ایران؛ انتهای طبقه همکف (شایدم ط اول) فروشگاه نامداران، هدفونای سنهایزرو داره.
ممنون . بنظر شما 150 بالاتر بدم برای m50 ارزشو داره یا همون m30 رو بخرم
يعني cx300 نداشت؟عجب وضعيت جالبي شده.نظرتون درباره audio technica چيه؟البته هدفون inear ازش تست نكردم ولي اگه هنوز موجود داشته باشن ميشه گفت از هدفونهاي خوب و با كيفيت و بنامي هست.بنظر من يه سر به جمهوري هم بزنين.جديدا يكي از دوستان رفته بودن و گفتن كه هدفونهاي جديدي موجود كردن .امتحانش ضرري نداره هم فال هم تماشا.audio technica رو هم در نظر داشته باشين.
با سلام
فكر ميكنم m50 قيمتش خيلي بيشتر از 150 شده (حدود 320) ولي جواب بله هست .ارزشش رو داره.
اره من 350 قیمت دارم . گفتم 150 بالاتر . چون m30 صد وپنجاه تومنه و m50 سیصد و پنجاه .m 50 می خرم جایی شما سراغ داری . من خودم تو سایت تهران ملودی دیدمش ازش بخرم یا برم مغازه . من تهرانم
دوستانی که ایرفون معرفی میکنن؛ خواهشا میزان microphonic soundـِشم بگن.
آماتورهایی (مثه من) که تاپیکُ میخونن شاید ندونن که هدفونای ارزون اکثرا همچین عیبی دارن.
خود من 30 تومنی که بخاطر ep630 دادمُ عملا ریختم دور، بخاطر همین عیبش، راههایی مثه استفاده از کلیپ
و پیچوندنش دور گوش رو هم امتحان کردم!
نکته جالب واسه من اینه که هدفونایی که با خود J3 بود، بهیچ وجه microphonic sound نداره!
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)