تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 686 از 752 اولاول ... 186586636676682683684685686687688689690696736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ترو خدا یکی کمک کنه. هدفون in ear اصلی مارک خوب (klipsch - shure - ...) زیر 200 کجا گیر میاد. خیلی نیاز دارم.
    سلام
    Shure كه متاسفانه موجود نيست ولي klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه دوم دو تا فروشگاه موجود دارن تهيه كنين.
    موفق باشين

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    Shure كه متاسفانه موجود نيست ولي klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه دوم دو تا فروشگاه موجود دارن تهيه كنين.
    موفق باشين
    یه روز کامل دنبالش گشتم هم tjays هم klipsch کل بازارای بالای چارراه ولیعصر و پایتخت. هیچی نبود فقط یه S3 مونده بود که اونم به درد گوشیم نمیخورد. یکی کمک کنه دارم روانی میشم.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه روز کامل دنبالش گشتم هم tjays هم klipsch کل بازارای بالای چارراه ولیعصر و پایتخت. هیچی نبود فقط یه S3 مونده بود که اونم به درد گوشیم نمیخورد. یکی کمک کنه دارم روانی میشم.
    يعني به اين زودي قحطي شروع شد؟فكر ميكردم حداقل چند ماه طول ميكشه موجودي بازار ته بكشه .با اين وضعيت پيشنهاد ميكنم از هدفونهاي sennheiser كه حداقل نمايندگي داره انتخاب كنين..ليست موجودي و قيمتهاش رو ميتونين تو همين سايت بخش فروشگاه ها و نمايندگي هدفون پيدا كنين.
    موفق باشين

5. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يعني به اين زودي قحطي شروع شد؟فكر ميكردم حداقل چند ماه طول ميكشه موجودي بازار ته بكشه .با اين وضعيت پيشنهاد ميكنم از هدفونهاي sennheiser كه حداقل نمايندگي داره انتخاب كنين..ليست موجودي و قيمتهاش رو ميتونين تو همين سايت بخش فروشگاه ها و نمايندگي هدفون پيدا كنين.
    موفق باشين
    اخه سن هایزرم نمایندگیشو رفتم چیز خوبی نداشت گفت بار بعدی یه ماه دیگه میاد که طبق تجربه بالای 3 ماه طول میکشه. همیشه هم زنگ بزنی میگه Hd650 نمیخوای. کلا آدم باحالیه.

7. این کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Prínce of Persìa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

13

اخه سن هایزرم نمایندگیشو رفتم چیز خوبی نداشت گفت بار بعدی یه ماه دیگه میاد که طبق تجربه بالای 3 ماه طول میکشه. همیشه هم زنگ بزنی میگه Hd650 نمیخوای. کلا آدم باحالیه.
    سنهایزر؛
    مجتمع موبایل ایران؛ انتهای طبقه همکف (شایدم ط اول ) فروشگاه نامداران، هدفونای سنهایزرو داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اینکه این هدفونها چه فرقی میکنن یه کم پیچیدست و توضیح تفاوتشون یه کم طولانی میشهولی سعی کنین از هر تک تکشون رویو پیدا کنین و مطالعه کنین تا هم با تفاوت هدفونها اشنا بشین و هم اینکه راحتتر بتونین هدفونی که بیشترین هم خونی رو با سبک مورد علاقتون داره رو انتخاب کنین.
    ولی اگه فعلا وقت مطالعه و تحقیق ندارین(که خود تحقیقش کلی لذت بخشه) بهترین انتخاب از بین اینها با توجه به سبک مورد علاقتون audio technica m50 هست چون بیس خیلی خوب و قوی داره که مخصوص سبک الکترونیک و زیرشاخه هاش هست. مید بسیار خوبی داره که تقریبا برای تمامی سبکها لازم هست مخصوصا راک و متال.soundstage فوق العاده بازی داره که تو هدفونهای هم قیمت خودش یک استثنا هست و imagine بسیار عالی .های خوب و بسمت عالی داره و در کل یکی از بهترین هدفونها تو این رنج قیمت هست.
    m30 هم میشه گفت از همین جنس صدای m50 هست و یه جورای برادر کوچک m50 هست.
    akg k99 هدفون مونیتور هست و بطور خلاصه صدای تقریبا فلت با بیس متعادل و خوب و مید واضح و شفاف ولی های کمی تیز هست .
    akg k171 که متاسفانه نتونستم تا حالا تستش کنم ولی جدیدا mkii اون تولید شده که جزو هدفونهای مانیتور و خوبی هست که نظرات مثبت زیادی در بارش تو چند تا رویو خوندم.
    حالا یه تحقیقاتی هم بکنین ولی فکر کنم از الان نتیجه مشخص هست.
    موفق باشین
    ممنون . بنظر شما 150 بالاتر بدم برای m50 ارزشو داره یا همون m30 رو بخرم

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

يعني cx300 نداشت؟عجب وضعيت جالبي شده.نظرتون درباره audio technica چيه؟البته هدفون inear ازش تست نكردم ولي اگه هنوز موجود داشته باشن ميشه گفت از هدفونهاي خوب و با كيفيت و بنامي هست.بنظر من يه سر به جمهوري هم بزنين.جديدا يكي از دوستان رفته بودن و گفتن كه هدفونهاي جديدي موجود كردن .امتحانش ضرري نداره هم فال هم تماشا.audio technica رو هم در نظر داشته باشين.

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون . بنظر شما 150 بالاتر بدم برای m50 ارزشو داره یا همون m30 رو بخرم
    با سلام
    فكر ميكنم m50 قيمتش خيلي بيشتر از 150 شده (حدود 320) ولي جواب بله هست .ارزشش رو داره.

13. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام
    فكر ميكنم m50 قيمتش خيلي بيشتر از 150 شده (حدود 320) ولي جواب بله هست .ارزشش رو داره.
    اره من 350 قیمت دارم . گفتم 150 بالاتر . چون m30 صد وپنجاه تومنه و m50 سیصد و پنجاه .m 50 می خرم جایی شما سراغ داری . من خودم تو سایت تهران ملودی دیدمش ازش بخرم یا برم مغازه . من تهرانم

داره خودمونی میشه Prínce of Persìa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستانی که ایرفون معرفی میکنن؛ خواهشا میزان microphonic soundـِشم بگن.
    آماتورهایی (مثه من) که تاپیکُ میخونن شاید ندونن که هدفونای ارزون اکثرا همچین عیبی دارن.
    خود من 30 تومنی که بخاطر ep630 دادمُ عملا ریختم دور، بخاطر همین عیبش، راههایی مثه استفاده از کلیپ
    و پیچوندنش دور گوش رو هم امتحان کردم!
    نکته جالب واسه من اینه که هدفونایی که با خود J3 بود، بهیچ وجه microphonic sound نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •