سلام من الان اینترنت مخابرات دارم 256 شش ماهه 24 گیگ اما از سرعت دانلودش راضی نیستم
می خواستم وضعیت نامحدود رو بدونم یک خط جدا هم دارم به نظرتون اینو وصل کنم سرعت بهتر می شه؟
سلام من الان اینترنت مخابرات دارم 256 شش ماهه 24 گیگ اما از سرعت دانلودش راضی نیستم
می خواستم وضعیت نامحدود رو بدونم یک خط جدا هم دارم به نظرتون اینو وصل کنم سرعت بهتر می شه؟
نه فرقی نداره فعلا مخابرات داغونه ،1مگ با 128،محدود با نا محدود فرقی نداره![]()
اختلال در سرویس اینترنت و دیتا در سطح استانبه دلیل قطعی پیش آمده در ارتباطات دیتای زیرساخت استان با تهران، سرویسهای دیتا و اینترنت استان با اختلال زیاد مواجه می باشد، همکاران دیتا از طریق ارتباط با زیرساخت پیگیر موضوع می باشند ... اخبار تکمیلی با دریافت اطلاعات بیشتر به اطلاع مشترکین گرامی خواهد رسید
من دیروز از پنلم پیام دادم که چرا سرعت پایینه اینو بهم گفتن
با سلام. همچنانكه مي دانيد مخابرات مانند ساير شركتها اينترنت خود را از شركت زيرساخت خريداري مي كند.طي روزهاي اخير و بعداز تماس گرفته شده مشخص شد مشكل از پر بودن اينترنت در مسير اين شركت است كه قول مساعد دادند تا چند روز اينده حل مي شود.ما هم پيگير رفع مشكل هستيم و مطمئن باشيد بزودي سرويس مخابرات بسيار مطلوب خواهد شد. البته كندي سرعت از روز گذشته تاكنون بدليل قطعي ارتباط شركت زيرساخت مابين بابل تهران بوده است كه تلاش آن شركت در رفع مشكل است.ضمنا مخابرات اينترنت خود را از شركت مزبور دريافت مي كند
پینگ بهتر شده ولی تایم اوت کم و بیش هست :(
همین یه متن رو دارن چون واسه من هم دقیقا همین رو فرستادن!!!!
اینا کارشون کپی هست برای همه اماده دارن و کپی میکنن
مخابراته دیگه خیلی با حاله تو ایم زمینه
سرور داخلی رو تست کردم به حالت عادی برگشته.
بعد از ظهر که داخلی و خارجی یکی بودن.
Last edited by Reza kheyri1373; 13-07-2013 at 21:52.
حیف شد من بعداز ظهر نبودم که حسابی دانلود کنم ولی الان دارم حال میکنم
سرعتم با 4 تا لینک شده 180 داخلی
من که اگه چند تا لینک بزارم تا 500 میتونم دان کنم.
برای مثال سریال که دان میکنم 10 تا لینک میزارم برا دانلود سرعت میشه 500.
داخلی که تک لینک به طور میانگین 250 هستش.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)