نه. باید می نوشت مهاجم ملوان با تماشاگر ایرانی درگیر شد. (یا برعکس)
آخه این چه حرفیه این فاشیست زده:
با اتباع بیگانه برخورد شدیدتری خواهیم کرد.
![]()
بله
خير
نه. باید می نوشت مهاجم ملوان با تماشاگر ایرانی درگیر شد. (یا برعکس)
آخه این چه حرفیه این فاشیست زده:
با اتباع بیگانه برخورد شدیدتری خواهیم کرد.
![]()
Last edited by Leyth; 30-11-2009 at 19:24.
كاش ما هم اصلا مثل افغانستان تيم نداشتيم
سنگين تر بوديم![]()
مشکل فوتبال ما مربی نیست !
کاش یه 5 سال تعلیق بشیم.
این نسل فوتبال ما که سوخته همه دوپینگی یا معتاد (طرف قلیانشو با خودش میبره اردو !!!)
با این وضعیت باید نگران باشیم که از گروهمون صعود میکنیم یا نه تا اینکه فکر قهرمان شدن در آسیا باشیم
که به نظر من محاله.
فوتبال ما به فنا رفت, تمام شد.
مربي تيم ملي فوتبال ايران ميگويد؛ برخي از انتقادهايي كه از او ميشود، شخصي و سياسي است. وي معتقد است كه بايد از برخي انتقادها خجالت كشيد.
![]()
مربيان منتقد بروند و ركوردهايشان را در ليگ ببينند!
افشين قطبي دربارهي انتقادهايي كه بسياري از كارشناسان و رسانهها از او كردند، اظهار كرد: در اين مدت انتقادهاي زيادي را شنيدهام. انتقادهايي كه احساسي هستند. قصد بسياري از اين كساني كه انتقاد ميكنند، مثبت است اما، من از انتقادهايي كه شخصي هستند و بوي سياسي ميدهند، ناراحتم. بايد بگويم خيليها دعا ميكنند تا تيم ملي كشورشان ببازد. آنها به خاطر اين چنين دعايي ميكنند كه جبههي سياسيشان پيروز شود. اگر واقعا ما وطن دوست هستيم، بايد به جاي انتقادهاي سياسي به تيم ملي كشورمان كمك كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر ميكنيد با انتقادهايي كه ميشود، همچنان بتوانيد به عنوان سرمربي تيم ملي فعاليت كنيد يا منتظر شنيدن خبر بركناريتان هستيد، گفت: در فوتبال ايران هيچ وقت نميتوانيد چيزي را پيشبيني كنيد. بارها گفتهام من براي مردم ايران ميجنگم و براي اين مردم است كه آمدهام. تا زماني كه آنها دوست داشته باشند، من ميمانم اما، بايد بگويم شكست در يك بازي به معناي اين نيست كه يك نفر به طور كامل بد است. در زندگي بعضي مواقع همه چيز آن طور كه ميخواهي كنترل نميشود اما، بايد بگويم من هيچ وقت در زندگيام كم كار نبودهام. اين روزها 18 تا 20 ساعت كار ميكنم. فيلم بازيهاي تيمها را ميبينم، در استاديومهاي مختلف حاضر ميشوم و از مشاورانم كمك ميگيرم. من همهي اين كارها را انجام ميدهم تا تيم ملي ايران موفق شود.
وي افزود: ما در 12 روز چهار بازي انجام داديم. دو پيروزي داشتيم، يك تساوي و يك باخت. فكر نميكنم يك باخت چندان غير منطقي باشد. من يك سوال دارم ما پنج بازي رسمي تا به حال داشتهايم كه از اين پنج بازي در سه ديدار داوران از كشورهايي انتخاب شدند كه حريفان ما از آن منطقه بودند. در بازي با اردن سه داور اماراتي قضاوت كردند. سه داوري كه عرب زبان هستند و عرب دوست. چرا هيچ رسانهاي ننوشت كه گل اردن با دست زده شد. براي من جاي تعجب دارد كه چرا هيچ رسانهاي به داوري اين بازي نپرداخت. بايد شرايط عوض شود. بايد يا از نفوذمان در كنفدراسيون فوتبال آسيا استفاده كنيم يا اگر نفوذي نداريم، شرايط را تغيير دهيم. اختلاف در فوتبال امروز بسيار كم است و اين نفوذها هستند كه تاثيرگذار ميشوند. داوري بازي با اردن در 20 دقيقهي اول تماما به ضرر ايران بود. نميخواهم بهانهجويي كنم اما، معتقدم بايد كاري كنيم تا اين شرايط عوض شود.
سرمربي تيم ملي دربارهي انتقاد مربيان ليگ برتري از قطبي گفت: ما در كشورمان كارشناسان زيادي داريم اما، كسي نيست كه كارهاي اجرايي را انجام دهد. ما ايرانيها خيلي خوب حرف ميزنيم اما، كمتر گوش ميدهيم. من ميگويم مشكل فوتبال ما با يك نتيجه حل نميشود. اگر فكر ميكنيم با يك پيروزي برابر اردن تمام مشكلات فوتبال ايران حل ميشود، اشتباه كردهايم. من هيچ وقت نميگويم كه الان تيم ملي آماده است. ما در جريان ساختن تيممان هستيم و شكست ميتواند به ما كمك كند. در اين چهار بازي متوجه شديم كه كدام بازيكن ميتواند در چه شرايطي به ما كمك كند و كدام بازيكن پتانسيل بينالمللي دارد و كدام ندارد.
قطبي افزود: متاسفانه مربياني كه انتقاد ميكنند، تا به حال در تمرينات ما حاضر نشدهاند. آنها نميدانند كه من و همكارانم روزي 20 ساعت كار ميكنيم. ميخواهم بگويم آنها بروند و ركوردي كه خودشان ثبت كردهاند را ببينند. كداميك از تيمهاي ليگ برتري توانسته در تمامي بازيهايش پيروز باشد و كداميك از تيمهاي ايراني حاضر در ليگ قهرمانان آسيا سال گذشته به توفيقي دست يافته است؟ مشكل ما اين است كه به اندازهي كافي فوتبال را نميشناسيم. بايد از انتقادهايي كه ميكنيم خجالت بكشيم. بهتر است به خودمان نگاه كنيم تا در تيمي كه مربياش هستيم، موفق باشيم. من بازيهاي بد بسياري را در ليگ برتر ديدهام اما، آيا تا به حال يك بار هم انتقاد كردهام و گفتهام كه بازيهاي بدي برگزار ميشود؟ هميشه احترام گذاشتهام چرا كه معتقدم بايد به يك مربي فرصت داد.
وي دربارهي بازي با اردن هم گفت: هر شكست تلخ است. اما، من خيلي ساده ميتوانم بگويم اگر هر تيم ملي در دنيا در 12 روز چهار بازي انجام دهد، شك نكنيد كه در يك بازي بد بازي ميكند اما، من گفتهام كه مسووليت اين شكست با من است. اين من بودم كه سيستم و بازيكنان را انتخاب كردم. چيزي كه هميشه گفتهام اين است؛ تيمي ميخواهيم كه تجربهي زيادي داشته باشد. ممكن است اين كسب تجربه هزينهاي داشته باشد.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به اينكه هيچ يك از اعضاي كميتهي فني، سرمربي تيمهاي ليگ برتري نيستند، آيا نظرات آنها ميتواند به حل مشكلات فوتبال ايران كمك كند؟ گفت: افرادي كه در اين كميته حضور دارند، كساني هستند كه در فوتبال زندگي ميكنند، كريم از بازيكنان بزرگ تاريخ فوتبال ايران است كه در چند ليگ دنيا بازي كرده است. به اعتقاد من مشكلات فوتبال ايران ميتواند با اين جلسات كمتر شود.
1388/ 9/ 9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حمله دفاع چپهاي سابق تيم ملي به قطبي
ما بينالمللي نبوديم؟
يك جمله از افشين قطبي كافي بود تا سيل انتقادها اين بار از سوي بازيكنان سابق تيم ملي عليه او سرازير شود.افشين قطبي كه انگار علاقه بسياري به شنيدن انتقادها دارد در برنامهاي ورزشي وقتي بحث ضعيف تيم ملي در پست دفاع چپ به ميان آمد اين صحبتهاي عجيب را به زبان آورد: «خب اگر بخواهم راجع به ضعف در جناح چپ خط دفاعي صحبت كنم بايد اين نكته را يادآور شوم كه اين ضعف مربوط به مقطع فعلي يا يك سال و 2 سال گذشته نيست. ما سالها است كه با اين مشكل بزرگ دست و پنجه نرم ميكنيم، از حدود 20 سال پيش ديگر مدافع چپ درست و حسابي در فوتبالمان پرورش ندادهايم. حدود 2 دههاي ميشود كه فوتبال ما حتي يك دفاع چپ بينالمللي ندارد. پس بايد قبول كنيم كه اين ضعف، فقط به مقطع فعلي كه من سرمربي تيم ملي هستم ارتباط پيدا نميكند.» اين ادعاهاي قطبي اما به مذاق دفاع چپهاي سابق تيم ملي خوش نيامد تا هر يك از آنها براي دفاع از پيشينه فوتبالي خود حرفهاي جالبي به زبان بياورند. مجتبي محرمي يكي از اين دفاع چپهاي سابق تيم ملي است كه در زمان بازيگرياش اگر نگوييم بهترين مدافع چپ آسيا اما يكي از بهترينها بوده است. محرمي با اين صحبتها پاسخ قطبي را داد: «من هيچ ادعايي ندارم اما واقعا نميدانم قطبي چگونه و با چه منطقي اين صحبتها را انجام داده. خود من سالها دفاع چپ تيم ملي بودم. يك بار همراه تيم ملي قهرمان بازيهاي آسيايي پكن شديم، خب تيمي كه قهرمان آسيا ميشود حتما بازيكنان خوبي در اختيار داشته كه البته فكر ميكنم قطبي آن زمان در ايران نبوده يا اطلاع چنداني از اين مسائل ندارد. بهتر است قطبي اول از بازيكنان قديمي تيم ملي اطلاعات كامل كسب كند و بعد راجع به بينالمللي نبودن آنها صحبت كند.» در دوران پاياني بازي مجتبي محرمي بود كه او دفاع آخر شد تا جواد منافي و رضا شاهرودي رفته رفته جاي او را در سمت چپ خط دفاعي بگيرند. اما پاسخ جواد منافي كه زماني بهترين مدافع چپ كلاسيك فوتبال آسيا بود به صحبتهاي قطبي: «با اين حرفهاي قطبي حالا مشخص ميشود انتقادها عليه او كاملا درست و منطقي است. قطبي از گذشته فوتبال ايران خبري ندارد كه اگر داشت بازيكناني مثل مجتبي محرمي، رضا شاهرودي و مهرداد ميناوند را به ياد ميآورد. قطبي بعضي از بازيكنان فعلي ايران را به چهره نميشناسد چه برسد به بازيكنان قديمي تيم ملي. به نظر من اين ضعف دفاع چپ هم فقط در دوره ايشان است و از ناتوانيهاي اين مربي است كه نميتواند يك دفاع چپ ايدهآل براي تيم ملي درست كند.» رضا شاهرودي نفر بعدي بود كه در مقام دفاع از خود با ما همكلام شد: «قطبي همهاش ميآيد باكلاس صحبت كند، به جاي اين كارها يكي به او بگويد برو دانش فوتباليات را بالا ببر. قطبي چيزي از فوتبال بلد نيست كه اگر بلد بود تيم ملي ما به اردن نميباخت. در مورد حرف قطبي هم بايد بگويم حتما او در ايران نبوده و بازيهاي ما را نديده است، ماندهام چطور ادعا ميكند از مدتها پيش ما دفاع چپ خوب نداشتيم، پس به مجتبي محرمي، جواد منافي و مهرداد ميناوند نبايد گفت مدافع چپ خوب! سعي ميكنم فيلمهاي بازيام را جمع و جور كنم تا براي تماشا به قطبي بدهم!
از محرمي، ميناوند و منافي هم انتظار دارم همين كار را انجام دهند تا اين آقا ديگر نگويد كه ما در گذشته دفاع چپ خوب نداشتهايم.»
نفر بعدي هم مهرداد ميناوند بود، هر چقدر با او تماس گرفتيم موفق نشديم صحبتي با او انجام دهيم اما با اطلاعات خود به دفاع از ميناوند در مقابله با حرف قطبي ميپردازيم. مهرداد ميناوند با بيش از 50 بازي ملي سابقه حضور در جام جهاني، جام ملتهاي آسيا و 4 دوره متوالي ليگ قهرمانان اروپا را در كارنامه دارد. ميناوند جزو معدود دفاع چپهاي تاريخ فوتبال آسيا است كه همراه با اشتورم گراتس بيش از 20 بازي در ليگ قهرمانان اروپا آن هم مقابل تيمهايي مثل اينتر، منچستر يونايتد و چندين و چند تيم معتبر ديگر انجام داده است. اينها را براي اطلاع افشين قطبي گفتيم تا ديگر مدعي نشود 20 سال است مدافع چپ بينالمللي نساختهايم.
ایران ورزشی
این اتفاق عجیب در شرایطی رخ داد که شعارهای عده ای از تماشاگران مسابقه شنبه گذشته استقلال مقابل پیکان در ورزشگاه آزادی علیه واعظ صورت گرفت.
سايت گل - مدیریت واعظ آشتیانی پس از 14 ماه حضور در باشگاه استقلال شب گذشته درنظرسنجی
پرمخاطب ترین برنامه تلویزیونی در ایران ( برنامه نود ) و در بحرانی ترین روزهای مدیریت قائم مقام سازمان تربیت بدنی در باشگاه پرطرفدار پایتخت با نتایج شگفت انگیزی همراه بود !
دوشنبه شب گذشته در برنامه نود یک نظرسنجی خاص که سبک آن بارها پس از شکستهای تیم های پرطرفدار در فوتبال ایران در این برنامه اجرا و تکرار شده است ، این بار هم توسط عادل فردوسی پور مجددا این عادت و پرسش قدیمی مطرح شد .
پرسش نظرسنجی این بود : « به نظر شما کدام عامل در ناکامی های اخیر تیم استقلال نقش مهمتری دارد ؟ » و در کنار گزینه هایی مانند بازیکنان ، سرمربی و مدیریت این بار بر خلاف عادت گذشته گزینه چهارمی هم گنجانده شد : « اشتباهات داوری » .
نتایج نظرسنجی اما عجیب و کمی غیر قابل پیش بینی بود . بر خلاف جریان و مواضع بیشتر روزنامه های ورزشی که مدیریت واعظ آشتیانی را به بهانه های مختلف مقصر و پر انتقاد عنوان می کنند و با وجود اصلاحات و تغییراتی که آشتیانی پس از قهرمانی استقلال در فصل گذشته انجام داد و فضای ضد واعظ که در رسانه های مکتوب ورزشی وجود دارد اما نتایج نظر سنجی به گونه دیگری بود .
دوشنبه شب گذشته در برنامه نود 88 درصد از عوامل ناکامی استقلال از سوی مردم به واعظی آشتیانی تعلق نداشت و این برای اولین بار در چند سال اخیر است که مدیریت فوتبال ایران در صدر لیست مقصران شکست ها قرار نمی گیرد و از قضا در جدول عاملین بحران اخیر در باشگاه استقلال در رتبه آخر قرار می گیرد . این اتفاق عجیب در شرایطی رخ داد که شعارهای عده ای از تماشاگران مسابقه شنبه گذشته استقلال مقابل پیکان در ورزشگاه آزادی علیه واعظ صورت گرفت .
به نظر شما کدامیک از این رسانه ها اطلاعات واقعی و حقیقی تری را برای متر و معیار مدیریت واعظ در استقلال در اختیار قرار می دهند : « بیشتر روزنامه های ورزشی مخالف واعظ ، شعارهای عده ای از تماشاگران و لیدرهای اخراجی استقلال و یا نظرسنجی برنامه نود که مجری آن چندان رابطه حسنه ای با آشتیانی ندارد ؟! »
به نظر می رسد که برخی روزنامه های ورزشی در شیوه نگاه خود نسبت به مدیرعامل فعلی استقلال دچار مشکلاتی هستند که تا این حد نظر آنها نسبت به آرای مردم کوچه و خیابان متفاوت است ! واعظ البته مدیر بدون اشکالی نیست و برخی موضع گیریهایش با انتقاد روبروست اما در 14 ماه گذشته در باشگاه استقلال به نحوی عمل کرده است که 88 درصد هواداران فوتبال در بدترین شرایط 14 ماه گذشته مدیریت او را عامل اصلی شکستها نمی دانند و البته این اتفاق استثنایی پیام های دیگری هم داشت :
42 درصد مردم معتقد هستند که صمد مرفاوی مهمترین نقش را در ناکامی استقلال ایفا می کند و در عین حال 58 درصد مردم عامل مهم شکست های استقلال را به گزینه های دیگری به غیر از آقای سرمربی اختصاص دادند. علاوه بر این 46 درصد عوامل ناکامی های استقلال به موضوع اشتباهات داوری و بازیکنان تیم استقلال تعلق داشت و این یعنی مجموع دو عامل فوق آرای بیشتری نسبت به گزینه صمد مرفاوی کسب کرده اند بنابراین می توان یادآور شد که نظرسنجی دوشنبه شب برنامه نود به نفع صمد مرفاوی هم بود . چرا که سرمربی ای که پیش بینی می شد همان پنج هفته اول از کار برکنار شود ، حالا در سخت ترین روزها 58 درصد هواداران فوتبال را لااقل فعلا مخالف خود نمی بیند .
2009/12/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه .....
به نظر منم مشکل استقلال از مدیریت نیست, منم به عنوان یک استقلالی آشتیانی رو قبول دارم.
مشکل یه بنده خداییه که رفته اما هنوز بازیکنا, تماشاگر و ...تو مشتشه!!!
سرمربي تيم ملي اميد فوتبال كشور گفت: فكر كنم حداقل تا پنج سال ديگر در فوتبال بمانم و اگر زودتر از آن نيز به اين نتيجه برسم كه زمان خداحافظيام در فوتبال فرا رسيده است مطمئن باشيد يك لحظه دريغ نميكنم.
غلامحسين پيرواني اظهار داشت: تيم ملي اميد تمرينات خود را طبق برنامه انجام ميدهد و فدراسيون فوتبال نيز همكاري خوبي را با اين تيم داشته است.
وی در مورد مشكلات موجود با كميته ملي المپيك گفت: در عين حال که اختلاف مطرح شده، كميته ملي المپيك تاكنون همكاري نزديكي با ما داشته است و افشارزاده با سرمربي مشكلي ندارد بلكه خواهان تقويت كادر فني تيم است و در حقيقت بحث اضافه كردن كادر پزشكي، تغذيه و بدنساز است.
سرمربي تيم ملي اميد ادامه داد: چند روز قبل نيز جلسهاي با اعضا كميته فني فدراسيون فوتبال و با حضور نماينده كميته ملي المپيك داشتيم كه قرار شد دو يا سه ماه قبل از مسابقات گوانجو ،مربي بدنساز ، نيز به تيم اضافه شود.
پيرواني در مورد حضور نیافتن برخي از بازيكنان در اردوي تيم ملي اميد گفت: ما شرايط تيمها را درك ميكنيم و با توجه به هزينههاي سنگيني كه برخي تيمها براي اين بازيكنان متحمل شدهاند و نياز به وجود آنان در مسابقات خود دارند، جلسهاي را كفاشيان با باشگاهها برگزار كرد و شرايطي را در نظر گرفتند كه علاوه بر اين كه هيچ باشگاهي متضرر نشود خواستههاي تيم ملي اميد نيز برآورده شود.
سرمربي تيم ملي اميد در مورد احتمال جدايياش از اين تيم نيز گفت: اگر احساس كنم كه حتي يك درصد ،من را در تيم ملي نخواهند، مطمئن باشيد همان لحظه از اين تيم جدا ميشوم و اگر در تيم ملي اميد فعاليت ميكنم تنها عشق و علاقهام به تيم ملي كشورم است و بر روي تيم ملي اميد تمركز كردهام.
سرمربي تيم ملي اميد در مورد تيم ملي بزرگسالان نيز گفت: فوتبال كشور در زماني نيست كه عابدزاده، كريم باقري، علي دايي، خداداد عزيزي را داشته باشد و چرا نبايد اكنون شش يا هفت جواد نكونام و مسعود شجاعي در تيم ملي داشته باشيم، متأسفانه باشگاههاي فوتبال كشور نتيجهگرا هستند و كمتر به تيمهاي پايه اهميت ميدهند.
پيرواني تصريح كرد: فوتبال ژاپن، كره جنوبي و استراليا از ما قويتر هستند و اين واقعيتي است كه بايد بپذيريم و حتي بحرين و عربستان نيز در فوتبال آسيا رشد قابل توجهي دارند اما در اين زمان ما بايد سرمايهگذاري بيشتري در تيم ملي اميد داشته باشيم و باشگاهها نيز به سمت بازيكنسازي و تقويت تيمهاي پايه خود و استعداديابي بروند.
وي ادامه داد: اگر بخواهم اهميت اين موضوع را بهتر بگويم در تيم مقاومت شهيد سپاسي محسن نيساني، عليمحمد دهقان، مصطفي صبري و محمدرضا امينصنايعي بازيكناني بودند كه از تيمهاي پايه خود را به تيم بزرگسالان رساندند و باشگاه نيز شهامت استفاده از اين جوانان را داشت و يادم ميآيد روزي كه امين صنايعي را درون دروازه مقاومت قرار دادم اعضا و هيئت مديره بسيار نگران بودند و مخالف حضور ايشان در درون دروازه بودند، اما اصرار بنده و حمايت جعفري باعث شد كه اكنون امين صنايعي به يك دروازهبان موفق و ثابت تيم مقاومت تبديل شود.
سرمربي تيم ملي اميد در پاسخ به اين سئوال كه تا چه زمان در فوتبال حرفهاي ميماند، گفت: فكر كنم حداقل تا پنج سال ديگر در فوتبال بمانم و اگر زودتر از آن نيز به اين نتيجه برسم كه زمان خداحافظيام در فوتبال فرا رسيده است مطمئن باشيد يك لحظه دريغ نميكنم.
غلامحسين پيرواني در پايان در مورد تيم مقاومت شهيد سپاسي شيراز گفت: جعفري تلاش بسياري كرد و توانست بازيكنان فصل قبل خود را حفظ و دو يا سه بازيكن نيز با نظر داوود مهابادي جذب كند و خوشبختانه تيم خوبي را بستهاند و نتايج خوبي كسب كردهاند و خوشحالم تيمي كه 11 سال را خوب نتيجه گرفته بود امسال نيز نتايج خوبي كسب كرده است كه به تمام اعضا باشگاه مقاومت سپاسي بويژه جعفري يك تبريك ويژه ميگويم.
1388/ 9/ 11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)