دوسته من وایمگس ایرانسل 128 داره نامحدوده سرعتش دانلودش ثابت 15 کیلو بنده خداخیلیم خوشحاله صبح تا شب بااین سرعت دانلود میکنه خوابم نداره .
این همون ادمی بودکه میگفت میرم اروپاباسرعت فضایی دانلودمیکنم حالا اینجا به همین سرعتم راضیه.
دوسته من وایمگس ایرانسل 128 داره نامحدوده سرعتش دانلودش ثابت 15 کیلو بنده خداخیلیم خوشحاله صبح تا شب بااین سرعت دانلود میکنه خوابم نداره .
این همون ادمی بودکه میگفت میرم اروپاباسرعت فضایی دانلودمیکنم حالا اینجا به همین سرعتم راضیه.
Last edited by XXS; 03-11-2013 at 11:32.
دوستان بعثتی این موضوع هم به اطلاع آقای جعفریان برسونید و به بازرسی شکایت کنید و ایمیل بزنید.
با عرض سلام و خسته نباشید
قیمت خرید زمان برای طرح بعثت و نقره ای ماهی 7500 تومان میباشد
در صورتی که طرح بعثت سرعتش 1 مگ و طرح نقره ای 1.5 مگ میباشد
من طرح بعثت دارم چرا باید هزینه سرعت 1.5 را بدهم
لطفا قیمت ماه اضافه بعثت را کاهش دهید
طرح برنزی با سرعت 1 مگ هزینه ماه اضافه 4770 تومان میباشد
و با بعثت هیچ تفاوتی ندارد چرا بعثت باید هزینه ماه اضافه آن بیشتر باشد؟
لطفا هزینه ماه اضافه بعثت را اصلاح کنید
با تشکر
بازرسی مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه واژه آشنایی کیفیت LoL
اقا شما با منی اگر هستی من همچین حرفی نگفتم !!!!!!!!!!
دوما اون ترافیک 1 مگ تو ایرانسل به دلیل شلوغ شدن و نبود تجهیزات کافی سرعتشبیشتر وقت ها بین 20 تا130 است معمولا 25
ولی طرح 512 خلوت و تجهیزات دکل ها متناسب با این طرح و میتونی طرح 512 ویژه اش رو بگیری که از سرعت قانونی بالاتره
خیر برای من در ساعت 6:54:34 اتوماتیک قطع میشه و خود به خود ( داخلی - نه اینکه سیستم نت نداشته باشه .. ! ) و از ساعت 6:54:52 رایگان تموم میشه .. و جداگانه محاسبه میشه !
این سامانه واسه من خرابه یا واقعا تمدید حساب رو برداشتن ؟
سه ماه واسم مونده با 4.5 گیگ . دوره های قبل گیگ اضاف میاوردیم زمان شارژ میکردیم . اما حالا با این 5 گیگی که ازم خوردن فکر کنم سر دو ماه گیگم تموم بشه و حالا بیا گیگ شارژ کن . شیطونه میگه برم یه خط بگیرم و این رو فقط بزارم واسه شبانه .
دوستان شما هم مشکل من رو داریی؟ من دو روزه وی پی ک فعال میکنم سایتهای فی=لتر برام این اخطار و میده The connection has timed out و سایتهای غیر فیل برام باز میشه و وقتی قطعش میکنم و معمولی وصل میشم صفحه فیلترینگ برام میاد
اینم بگم نمایشگاه PC ساله قبل غرفه ایرانسل مودم وایمگس روبه30000 تومن حراج کرده بودند اون بدبخت هرچی میگفت حراج حراجه هیچکی محل نمیدادمفت بودا کاش من یکی میگرفتم.اخرش فکرکنم چندتا مجانی داد.
![]()
تو قسمت ثبت ریزکارکرد امشب از ساعت 6 به بعد ( بعداز ظهر ) صفر حساب شده ؟
بابا پس این مشکل حجما کی می خواد درست شه؟
من الان به ازای هر 10 مگ ، 20 مگ ازم حجم کم می شه. دقیقا دو برابر استفاده ای که می کنم حجم کم می شه.
کسی اگه راه حلی داره بگه چیکار کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)